277

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците готвят бунтове в България, а Продажниците си продадоха бетеерите. Много са простти "Продажниците". Чакат друг да ги пази, който ще ги опази, както опази Украйна или Грузия или Чечения. Бетеерите не се ползвали и затова не трябвали на смешните "Продажници". И АЕЦ Белене не им трябва, щели да ги продават, защото било руско, а те искали американско. И при енергетиката "Продажниците" ще направят като с бетеерите. Ще искат ток от чужбина, когато спре тока.

276

"Продажниците&q

преди 10 месеца

Руснаците ще протестират, а "Продажниците" нямат бетеери за потушаване на бунтове. Бетеерите не се използвали. Ще почнат да се молят на Запада да им даде бетеери, за да потушат руските бунтове в България. Запада ще закъснее, "Продажниците" ще чакат Запада и Путин през времето на чакането на "Продажниците" ще окупира руската сфера на влияние. Когато пристигнат бетеерите от Запада, "Продажниците" ще започнат контраофанзивата към "Черноморска народна република" и ще повторят украинската глуппост.

275

Анонимен

преди 10 месеца

'' Русия може да се насочи към Балканите '' ...................................... това което е най-смешно е, че при подобно развитие ще се радват единствено най-бедните 10% неграмотни, безработни аутсайдери ... а Копейкин и Радев ще треперят за парите си.

274

дo 311

преди 10 месеца

Е те и сега който говори против Путин и режима му,го вкарват в затвора с измислени обвинения.Не е КПСС,но нищо не се е променило.Даже си търсят старото до 1991 все повече.

273

Анонимен

преди 10 месеца

Ето бе,ето!Казаха ли ви го от Русия,че ще дойдат в България?!А вие не вявахте,както не вярваха и украинците.Утре ще дойде Путин и тук ще го посрещнат с хляб и сол!Иначееее ще срути всичко!

272

Анонимен

преди 10 месеца

До Генерал Иван Колев 305 Какъв пъкъл бе ненормалник? Не се репчи на по-големите държави, не сме едно време когато нещата са се решавали в мъжка битка. Сега има технологии с които не разполагаме и то е заради такива като тебе дето са се мислели за по-голяма работа от колкото са и са ни докарали до тук.

271

Незнаете,а?

преди 10 месеца

Руската Империя съществува до 1917 и никога не се е смятала за Византия а за абсолютно нов Трети Рим че даже Руски Православни искали Римския Папа за Вожд като Чадаев примерно........от 1917-1991 е СССР.............от 1991 е Президентска Република наречена Русия............разбра ли?

270

Скопеното

преди 10 месеца

Чувашко племе от хунзи в мънкедолна,а приори е бързото 7зстребвване е приоритет за всеки християнин да пази православна България от македолното племе без история.

269

Мънкеаналната

преди 10 месеца

Прекръстена кумано-татарско паразитно племе е вредно за християните и требва да изсели при Мохамед като Чаушеску.

268

Анонимен

преди 10 месеца

Демонстрации на руснаци в България не виждам смисъл да правят, след като никой не ги закача. Но започнат ли да правят проблеми на България ще бъдат изгонени.

267

Анонимен

преди 10 месеца

до Български войн на американски слугинаж -- ще получиш ножа забит до дръжката в черното си неблагодарно сърце -- ха-ха, хи-хи !

266

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 291 Не беше Миг а Су, толкова ти разбира празната глава. Като не разбираш си трай и не се излагай.

265

Анонимен

преди 10 месеца

?

264

Български войн

преди 10 месеца

Малии къв бой ще ядете...само се опитайте да нападнете родината ми, ще ви направим за смях.

263

Алекс

преди 10 месеца

Поредното доказателство,че падне ли Украйна,руският противен ботуш ще продължи да гази.Трябва да помогнем на Украйна с оръжие и горещо да се молим да смаже Злото.

262

Анонимен

преди 10 месеца

Какви са тея глупости за доматите - или това е просто поредният руски пияндурник който не знае какво говори !?!? Нали ги видяхме в Сирия само доближиха Турция и един Миг веднага бе свален - въобще не се церемониха турците тогава от тогава Путин е повече от внимателен какво прави и какво говори по отношение на Турция .

261

Анонимен

преди 10 месеца

Тези лунатици вече вярват на собствените си глупости, пропаганда и блянове за величие .Ако продължават с игричките си на края ще се срещнат с истинското НАТО , тогава ще ги видим каква песен ще запеят , ако разбира се останат достатъчно мъже след украинската авантюра. За сравнение - в Ирак на САЩ и съюзниците им трябваха до колкото помня около 40 дена за да влязат в Багдад ,да арестуват Садам и да свалят режима - и това без удобството на сухопътна граница откъдето да вкарват войски .

260

Анонимен

преди 10 месеца

Някой виждал ли е монета на "държавата" Руска Федерация от преди 1991 г?

259

Анонимен

преди 10 месеца

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски,

258

Анонимен

преди 10 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)