42

Ха-ха-ха!

преди 10 месеца

Поредната, дърта руска лъжа...

41

Мда

преди 10 месеца

Според неотдавнашна оценка на базирания във Вашингтон Институт за изследване на войната досегашните украински атаки са били посрещани с "потискащ артилерийски огън, противотанкови ракети, боеприпаси и стрелба от хеликоптери, което е донесло значителни загуби на ВСУ. Докладите за акцента на Киев върху тактиките за изтощението на врага идват на фона на вълна от украински, западни и руски съобщения, че ВСУ хвърлят едва обучени наборници в "месомелачки, където продължителността на живота понякога е по-малко от четири часа.

40

Мда

преди 10 месеца

Според нови доклади на вестник The Washington Post официалните лица на САЩ са изразили загриженост, че дългоочакваната офанзива на ВСУ срещу руските позиции, започнала в началото на юни, не е дала значителни резултати. Отбелязва се, че Вашингтон изисква от Киев решителен пробив с помощта на сложни настъпателни маневри. В същото време западни официални лица критикуват Украйна заради това, че съсредоточава усилията си върху битките на изтощение, вместо върху провеждането на комбинирани операции, които биха включвали едновременно танкове, бронирани превозни средства, пехота, артилерия и самолет

39

r3v0lv3r

преди 10 месеца

Информация от анонимен, но уж доверен информатор, без доказателства и всичко това не може да бъде проверено от другаде. Да, не говорим, че именно доказателствата за действията на Джулиани, са причината за импийчмънта на Тръмп. Джулиани е ходил в Украйна, да притиска украинските власти да създадат доказателства срещу Байден, ако имаха нещо достоверно, щяха да са го изкарали отдавна. Винаги съм си мислел, че ФБР са компетентни, а те пишат доклади в стил ДАНС за руското нападение.

38

Мда

преди 10 месеца

Въпреки това, тяхната авионика, сензори и оръжия изостават с няколко десетилетия.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Уф, информация от "чуждестранен" информатор? Някой от КГБ ли? Аман от прокремълски глу.пости.

36

Мда

преди 10 месеца

Последният F-16 Block 70/72, закупен от Тайван, струва приблизително 120 милиона долара, въпреки че йорданските ВВС платиха 350 милиона долара на брой за същия самолет - мнозина подозират, че има корупционна следа. Самолетите F-16, които ще получи Украйна, са много по-евтини, но и по-малко ефективни. Това са изтребители от епохата на Студената война, които постепенно се извеждат от европейските флотове и могат да бъдат доставени на изгодни цени.

35

Мда

преди 10 месеца

На 18 юли самият министър на отбраната на САЩ Лойд Остин изрази съмнения относно ефективността на доставките на F-16 в Украйна: "Нека направим сметката. Десет F-16 струват 2 милиарда долара, а руснаците имат стотици самолети от четвърто и пето поколение. Това ще отнеме години. Това ще изисква много повече милиарди, отколкото вече са разпределени.

34

мдаа

преди 10 месеца

Те информацията я имат от преди предните избори, но я криеха, за да не навредят на Байдън. За лаптопа на сина се казваше, че е руска пропаганда, но когато излезе истината мълчаха. Цялата държава е впрегната да очерня Тръмп и да избелва Байдън.

33

Анонимен

преди 10 месеца

КРАЯ НА БАЙДЪН И ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА КОЯТО СТОИ ЗАД НЕГО Е СЪВСЕМ БЛИЗО .НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЩЕ СЕ КАЗВА ИЛИ ТРЪМП ИЛИ РОБЪРТ КЕНЕДИ МЛАДШИ ,КОИТО СА АБСОЛЮТНИТЕ ФАВОРИТИ ЗА НАДПРЕВАРАТА ЗА БЕЛИЯ ДОМ КРАЯ НА БАЙДЪНОВАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЩЕ Е И КРАЙ НА ВЛАСТТА НА НАШЕНСКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ОТ ППДБ-ЛГБТИ,ГЕРБ И ДПС.КОИТО ЩЕ БЪДАТ РАЗПРАНИ ОТ ДЕЛА ЗА КОРУПЦИЯ И АРЕСТИ.СВЕТЪТ Е НА ПРАГА НА ПРЕЛОМЕН МОМЕНТ ОТ ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ И ИДВА СМЯНА НА ВЕКТОРИТЕ НА ВЛИЯНИЕ ОТ ЗАПАД НА ИЗТОК.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Е то това само евроатлантиците с мозък на врабче не го знаеха

31

Анонимен

преди 10 месеца

Явно и ФБР са копейковци и агенти на Кремъл, разпространяват руска пропаганда за 3000лв. на месец :)

30

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя изкукалия не се е отказвал от никакво предстъпление. Така излиза от малкото, което стана известно за него. Но е факт, че тези, които му дърпат конците (твърди се, че конците му дърпа Сорос), са наложили пълна сатрапия в САЩ. Правят каквото си искат и са забранили на правосъдието да ги разследва.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Хаха, поредните болшевишки инсинуации.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Мумифициран !

27

Анонимен

преди 10 месеца

На дъртия сатаниист и педофил времето му вече изтече и казана му с врящ катран в пъкала вече е приготвен ..

26

Сина

преди 10 месеца

Ние знаем, че войната е предизвикана от сащ, но левите резби от ПП и ДБ още не могат да го проумеят..нали са бавни реотани и им плаща посолството да вярват в други ценности...

25

Анонимен

преди 10 месеца

Това е отдавна известно и надлежно документирано. Само сумите са смалени, а и няколко от играчите не са споменати. Кажете и за биолабораториите, там е по-интересно, при това за цялото човечество.

24

тя

преди 10 месеца

Байдън в "Магнитски ",ще го сложат ли в списъка ,с който плашат наши политици ,които не им "играят по свирката "

23

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ били носители на (демокражията) и (върховенството) на (закона)...Смех!Съдят за измислени глупости неудобния за сатанистите Доналд Тръмп,а в същото време си затварят очите за отвратителната корупция на дъртия педофил и синчето му.Да не говорим защо не са в зандана и сатанистките изчадия семейство Клинтън Обама ,Джон Подеста,Мадона и др .които бяха разобличени в педофилия и сатанистки ритуали над деца от нашумелия мега скандал Пица гейт