49

Край

преди 1 година

Тоя киселяк колко ухилен са го изкарали на снимката.Като го видиш на улицата ти докарва непоносима депресия и не можеш да се отървеш от киселини до вечерта.

48

Цял списък

преди 1 година

с майцпр0давци седера3ти пребо0ядисани бивши к0мунRги ЕнтЕлЕктОалци :)

47

Сава

преди 1 година

Включете , Камен Донев и братя Бахаров,тогава всичко ще е шест+!

46

Красимир

преди 1 година

Искаме хора необвързани с комунистическото минало на България.!? Няма ли един поне един свободен от миналото си човек !? Вече знам защо сме на последно място по всякакви показатели и на първо по крадене . Спрете .

45

Приватизиран интелек

преди 1 година

София беше приватизирана от десните. Години наред след тях ГЕРБ държат всичко и от страх да не се разберат извращенията им искат да продължат да управляват. "Десни", вие така сте замазалии всичко което сте вършили, че вече трудно ще се разбере кое е незаконно. Засрамете се, вие не сте десни интелектуалци, а най-обикновени нахалници.

44

ПроСоТо

преди 1 година

мда,"десни интелектуалци"...Нещо като "Манджа с грозде"...Ей,шматароци,ИСТИНСКИЯ интелектуалец /малко спорно определение,но така или иначе то е прието в разговорния език / НЕ може да бъде нито "десен",нито "ляв" !!!!!..."Интелектуалеца" се характеризира с ИНТЕЛЕКТ,който му позволява да ВИДИ безумщината на ПОСРЕДСТВЕНИТЕ политмераклии,които са измислили в некадърството си понятията "леви и десни" !..ИСТИНСКИ "интелектуалец" НИКОГА НЕ би се гмурнал в блатото на просташкото "политиканстване"..

43

Анонимен

преди 1 година

Градската десница и СДС и ДСБ(костовисти).............тия са големи тъ@@@панари.............и предатели!!!

42

Анонимен

преди 1 година

От кога актриси и музиканти са интелектуалци? То и за чистене на тоалетните се изисква някакъв разум.

41

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо като десен интелектуалец, защото вече няма дясна партия. Това е от както ДСБ влязоха в ДБ и се прегърнаха с БСП. В момента ДСБ са все още в ДБ и управляват с ПП и ГЕРБ. Вижте ме аз съм десен значи трябва да гласувате за мен нищо че нищо не става от мен. Нямам нищо против десни да работят с леви, но през цялото време да плюят по другите и после да се прегръщат с тях е това не може да се търпи. Това значи че са лицемери и измамници.

40

От напъване та пак

преди 1 година

Едно нищо и неподходяща кандидатура. Човека не е за тази работа както не е и Фандъкова. Е докога така бе другари и другарки

39

Учен и изследовател

преди 1 година

Кмет ...? Не се връзва. Как не разбраха че трябва човек който има управленски опит. Терзиев поне това има но другите му кусури ще го спънат

38

Бети

преди 1 година

Мисля, че на София не и трябва кмет -изследовател на ДС, а кмет който да бъде поне малко наясно със Закона за управление на територията. Да назначи добри професионалисти в областта на транспорта, озеленяването и социалните дейности. Най-важното да бъде честен и неподвластен на изнудване. Ако ще избираме кмет по това колко се е харесал на десните с критиките към комунистите , по-добре да му издигнат кандидатурата за шеф на някоя агенция към МВР!

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 Не, онази новина от март тази година се оказа фалшива. Митю Пищова си е жив и здрав и подготвя някакви нови конкурси по красота.

36

Анонимен

преди 1 година

Как пък един с професия няма?

35

Хаха

преди 1 година

Оф, очаквах дясното да издигне кандидатура след позора на ПП/ДБ с Терзиев, ама тоя също много неприятен ...

34

Анонимен

преди 1 година

Никой не ще да е лява рушистка гнида

33

Чета коментарите

преди 1 година

Повечето от тях показват, че на червените и техните потомци пак им е дошъл цикълът. Случва се винаги, когато видят умен човек, избрал да бъде противник на столетницата.

32

Анонимен

преди 1 година

То ще излезе че ромите са десни накрая... с такава политика. Всек икойто се обяви за десен е десен..

31

Анонимен

преди 1 година

Друго си е на концерт на Филип Киркоро и стохилядна руска тълпа скандираща лозунги за Путин

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Mитю Пищова е вече в гроба..