74

Страх

преди 1 година

Защо ли мисирките не дават думата на хората,а само на полицаите?!

73

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези лоши условия?

72

ЧСИ 828

преди 1 година

Разбойниците искат своя дял от плячката. Аз пък искам закриване на МВР! Това е терористична групировка. След това съд и затвор за всевъзможните им престъпления на тия бандити. Да не казвам и какво друго, сещате се. Има ли нормален човек, дето не е бил жертва на милиционер? Въпросът е риторичен.

71

Анонимен

преди 1 година

Съкращение и уволнение!Най много полиция в целия свят на глава от населението!

70

Анонимен

преди 1 година

Който протестира го съкратете или уволнете веднага.

69

Анонимен

преди 1 година

Вън пенсионерите от МВР! Така ще има пари за останалите, пенсионерите нищо не правят и по-лошото е, че са на ръководни длъжности.

68

Анонимен

преди 1 година

Ами като не са доволни от години защо работят там . Аз съм си сменял работата 7 пъти. Питам, ще вдигате ли заплатата, ами за сега няма. Айде чао. Багажа на суджук и чорбаджията друг. Но проблема е друг . Тези хора нищо не работят и затова не искат да си сменят работата. Затова и реват.

67

Mopcku_

преди 1 година

Аз нямам против заплатите в който и било сектор да се вдигат, но каква е продуктивността на този сектор? Какви са резултатите от дейността на сектора? Има ли по-голяма успеваемост в решаването на криминалните случаи от предното увеличение? Ако исканото увеличение е само на база инфлацията, то нека го дадфът, но нека и съкратят по-некадърната част от тези служители, а оставащите получат увеличение, което не бърка бюджета. Освен това да се изиска разкриването на престъпленията, за да има файда.

66

Пари нема действайте

преди 1 година

Искат по-високи заплати? Ами да помогнат за по-висока събираемост на приходи в бюджета! Проверка на богаташите дали са си платили данъците. Конфискация на незаконно придобито имущество.Солени глоби и затвор за всички каналджии. Има и още много други възможности.

65

Тюфлек до тюфлека.

преди 1 година

Ами направете вътрешен тест : 10 коремни 10 % 20 коремни 20% под 10 аут от системата и без полицейска пенсия. Пропадналите да копаят картофи.

64

Анонимен

преди 1 година

Минималния отпуск в милицията-30 работни дни. При частника е 20, ако изобщо ти позволят да ползваш отпуск. Отпуск в сферата на туризма-такова чудо там няма. При частника, в туризма се работи от 6 сутрина до полунощ, и събота и неделя, отпуски и болнични няма-заплата -ако изобщо ти я платят-чисто 800 лв.

63

осигуровките!

преди 1 година

Доходите на полицаите далеч не са ниски, като се има предвид,че не плащат осигуровки. Човек със същата заплата, но работещ причастника -получава далеч по-малко заради осигурителното бреме. Тоест неплащането на осигуровки е допълнително 12 процента към заплатата. В нормалната ситуация тези 12 процента трябва да бъдат обложени в приход на НОИ, както за всички други важи, но милиционерите не плащат осигуровки.

62

До 61

преди 1 година

Вижте плачевните резултати от матурите и послед давайте акъл за материя която ме разбирате

61

осигуровките!

преди 1 година

Само неплащането на осигуровки осигурява допълнителен доход от 200 лева на месец Другите хора ги губях тези 200 лв за осигуровки.АКО ТОДИ ПРОТЕСТ Е ЗА ДА СИ ПЛАЩАТ САМИ ОСИГУРОВКИТЕ-като всички други-го подкрепям!

60

Бой на Нигъри в

преди 1 година

Тъмна Нощ ще има ли?!

59

до 53

преди 1 година

Учител сам си плаща осигуровката. От заплатата му -веднага спада с още 12 процента, заради осигуровката. Милиционер не плаща осигуровка. Плюс това милиционер получава и пари за храна. Учител не получава. Мили4ционер на 53г е и с пенсия, и със заплата. Учител-като се пенсионира-го уволняват, а не е като милиционерите да са с право да останат още години. Учител при пенсиониране е с 8 заплати, милиционер с 20. Учител има задължения по закона за резерва , а милиционер-не.

58

тъй де....

преди 1 година

Увеличение на заплатите,само след съкращение на щата.

57

Нали Чухте

преди 1 година

Записа бе - Коко с Кръв Подписва Заповедите си! Какво Искате - да Ви Прати Кукуте ли?!

56

Ххс

преди 1 година

Като чета коментарите, по-голямата част от тези които са ги писали са с еднополови родители

55

Тия и 1 Лев

преди 1 година

Добавен Продукт не са Изработили!