60

Анонимен

преди 11 месеца

Паси, кой ще го разследва, че ни дава наклон от къде да купуваме газ? Кой му плаща да говори така и т.н.

59

Анонимен

преди 11 месеца

До 61 - Кой "люби" чуждигъзове си е ясно. ;-) Единственият политик сниман в чуждо посолство е Копейкин - как го прави. :-)Това е известно на цяла България за Копейката, има снимки, така че не ми говорете защо този кресльо говори, че имало на намеса на чужди посолства и защо мисли така - мисли така защото като всеки лъжец смята всеки друг като себе си.

58

Анонимен

преди 11 месеца

Когато Паси се изказва презрително и иронично за важни за самочувствието на българина неща- може! Хаха

57

Анонимен

преди 11 месеца

*podloga си е нормална дума - Митрофанова я използва за българите, защо аз не мога да я използвам в същия смисъл? Махнете звездичките.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Прави са от партия Възраждане! А това че господин Паси е български евреин не му дава някакъв чадър срещу несъгласни с неговата работа хора! Има свобода на словото,а също така и на мисълта и на формата на изказване!

55

Анонимен

преди 11 месеца

Много ми е странно как българи сега скачат срещу чужденци, които правят бизнес и ги наемат на работа, но дума не казват за БКП, мутрафоните и дпс-ейците, които са ги натиснали да работят за тях и гласуват за тях за стотинки. Да е роб не пречи на българина и да е ***, проблем е ако някой се държи с него добре и човешки. Срамота.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Kpageцът виka gpъжтe kpageцa...

53

Анонимен

преди 11 месеца

До 55Чърчил подаде салфетката на Сталин с разпределението на Европа, той бомбардира София без да сме направили нищо на тех през ВСВ, но той е господин провал, така го помнят от ПСВ :)) Чъчрил в салфетката която подаде на Сталин, е бил писал, че 60% от БГ дава на рашките, Гърция оставала за западняците и т.н... :)))

52

Анонимен

преди 11 месеца

Възраждане протестира срещу евреите, които са наследници на тези, които България е спасила във Втората световна война от Хитлер??? И се нарича възраждане. Иска ми се да бъда осиновена заради тези неоХитлеристи и да не съм българин вече. Толкова ме е срам от президента, тея и бсп.

51

Анонимен

преди 11 месеца

Тая организация Шалом е еталон за чуждестранен агент, но нея никой не я проверява.

50

До 38

преди 11 месеца

Благодаря, но такива като изброените "приятели" не ми трябват. Защото благодарение на тях изгубихме 42% от територията на България. А "врагът" СССР (по-точно Сталин) е причината днес изобщо да ни има като държава - докато "приятелска" Англия е искала България са бъде разделена между Румъния, Гърция и Турция. И това го казват не руснаците, а... Уинстън Чърчил!

49

Анонимен

преди 11 месеца

Костадинов е против нацистка Украйна, а Паси е за, чак иска и да въоръжава нацистите.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Хотели има техни по Мутроморието, притежават молове, притежават кооперации...с тех шега не бива да си правиш :))) Вместо да ни благодарят, че сме ги спасили от нацисткия геноцид през ВСВ, те ни използват, но също вина имат и нашите мутри :))

47

нали има свобода на

преди 11 месеца

Словото и изразяването! След като Паси може да плещи, каквото си иска , както си иска и когато си иска (за справка: майната му на православието; време е българския лъв да бъде скопен; и прочие бисери), защо и Възраждане да не могат!? С поведението си той сам провокира подобни отношение.

46

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 11 месеца

Ти да видиш ДАНС и Прокуратурата как скоростно се задействаха !?!!? Да питам защо не се задействаха така скоростно за намесата на Посолство-то във ватрешните работеи на България? Къде епрокуратурата за това кой предаде списък на украинският посланик с оръжейните таричности на България ?

45

Анонимен

преди 11 месеца

Иначе същия ревльо Паси подкрепя укърските нацисти.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Ми евреите управляват света, има собственици евреи на молове и жилищни кооперации в БГ, може би малко от вас го знаят това нещо :)))

43

ДВОЕН СТАНДАРТ

преди 11 месеца

ДАНС и Прокуратурата си вършат работата "много съвестно". За един кулаж, цялата МОЩ на държавния апарат мигновено се задейства и стовари. А за изказването на Кирил П. за назначенията на шефове в службите, съгласувани с ПОСОЛСТВОТО (което е заплаха за националната сигурност) или пък за кадрите от спалняра на Бойко с парите, ДАНС и Прокурата се НАПРАВИХА НА РАЗСЕЯНИ. Не защитавам, не оправдавам и не обвинявам никого, само отбелязвам фактите.

42

777

преди 11 месеца

Какво ги проверявате бе, направо да спускат завесата и да изчезват. Те всички са за психото.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Значи да се насажда омраза към Русия може,а към тИя ще се разследва.Да ви се невиди и смешниците.