24

leo

преди 15 години

тая докато беше тук в Русе и се правеше на "Подкрепаджийка" от тогава си е такава лукава лисица и хлъзгава змия и "гьон суратлъ" по тяхно му

23

Koko

преди 15 години

НЕ е възможно, човек или жена да е бил на какъвто и да е пост в държавата и да не се е облагодетелствал!

22

Ангелов

преди 15 години

несте прави , ЕТЕМЧЕТО НЕ КРАДЕ ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА ЖЕНАТА МИСЛИ КАК ДА СИ ОТДЕЛИ 100 ЛЕВА ОТ МИНИМАЛНАТА СИ ЗАПЛАТА ЗА НОВИ ОЧИЛА.

21

преди 15 години

и сега ако си не отиде .......

20

poki

преди 15 години

предлагам вече официално и неофициално да не наричаме краварника с биволи Правителство ами вместо това да го наричаме Предателство. Предателството това.....Предателството онова . Предателствена делегация. Предателската коалиция . Звучи по-близо до реалността нали?

19

poki

преди 15 години

Хайде бе нямала информация ами вече имаш вие кво опитвате се да изкарате , че чешкото разузнаване лъже ли хахаха или си мислите, че не им вярваме пфуу турецкая ***

18

КауБойко

преди 15 години

*срам

17

КауБойко

преди 15 години

*** феска. Не се наядохте бе. То голямо чудо с тая расистка партия, пъпчивите наследниците на *** и жълтурковците на ония европейски ***. Пу. Мама ви ***. Не ви е изсрам. Ще се затворите в палатите си, ще си плискате з*дниците по чужбината пък ние да берем срам пред европейците, че им окрадохме парите и доверието.

16

Vladi

преди 15 години

Немам коментар...

15

преди 15 години

Па те Гепиха !

14

^_^

преди 15 години

Чешкото разузнаване допълни:Маминко, я съм се посрала

13

Ne e Vajno Koi

преди 15 години

Вапросът е за "незаконна тарговия с оръжие", а отговорът е за "търговия с незаконно оръжие". Умрем за такива противоречиви точни отговори!

12

преди 15 години

С наши герои !Номер 1 го каза ясно и точно !Маймунска история !

11

преди 15 години

На тази гнусна туркиня явно не и стига к....а на Петков,а и с други тъпкачи се заиграва,че чак ги урежда във ведомството и.............*** си в турция,***.Там да те видим ква ще си.Дали няма да те ш......т в само.

10

Хасан

преди 15 години

Ръководеното министерство от МЕН е такава бащиния че не може да се опише с думи прости,предстои търг на огледа на вещите склададжията ми вика Брато не си губи времето това което виждаш тука ще го купя аз и един ГОЛЯМ ШЕФ!!!!!!Както и да е отивам да подавам документи и на опашката най отпред застават двама служители/на ГРАЖД.Защита/ и щипейки по бузите жените които обработват документите естествено се обработват първо техните!!!!!!!!!!!!ЦИРКА Е ПЪЛЕН С ТАЗИ СМРАД КАКТО И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

9

X

преди 15 години

Нещо не разбрах - щом Етем е от "карето" що питаме само за Хаджигеоргиев. А Румен Петков не се ли сърди. То от карето само една Етем е! А и кой не знае, кой не е чувал че Подкрепа е креатура на ДС. Навремето един шеф на Подкрепа викаше на секретарката си - "не сутиен, ами подкрепа ти трябва" и според мен в тези думи е скрита цялата същност на "организацията".

8

преди 15 години

taq pak e nevinna i ne znae za kakvo ide rech

7

Sgt.Hale

преди 15 години

Този авер Етемов контрабанда с *** карабини ли е въртял??Къде ли е криел мострите

6

преди 15 години

Mai ti trybva edin po golym za teb Etem..............

5

преди 15 години

Е, стига де, то детето откъде да знае за такива неща? То малко- не разбира...