256

Дочко

преди 1 година

400 000 са застанали лично с подписа си,а за продажната промяна са гласували 600 000 анонимно и то щото си мислеха че няма да се навеждат на Б.Б. сега и половината няма да гласуват за тях.И като са само 400000 за референдум, кво те плаши ,или си знаеш че дефакто са много повече и че ако има референдум ще ви еват с 200.

255

Дочо

преди 1 година

До БравоБългарският народ не се състои от 412 000 русофила!

254

Дочо

преди 1 година

До АнонименА да си чувал, че въвеждането на ЕВРО е една от клаузите за приемане в ЕС? Или в *** не го пише?И какво искат тези 300 000? Да излезе България от ЕС и да влезе в ОНД? Я те всички да си ходят у Сибир! Там им е мястото! Читать НАДО!

253

адвокат

преди 1 година

Този е спрял да си пие хапчета съвсем. Военна кратуно, какво разбираш ти бе.

252

Анонимен

преди 1 година

Радев е човек на Русия а не президент на България ! Вреден е за България !

251

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Василев - ако успееш да убедиш и тоя под теб - ти си моя човек!

250

Браво

преди 1 година

Балгарският народ е зад радев срещу шарлатанията

249

Анонимен

преди 1 година

А онзи ден Кенет Мъртън какво правеше в централата на ДеБерасите? За колко цента се продадоха? За колко цента продават българските интереси? Защо всички мълчат?

248

Василев

преди 1 година

Става въпрос за едни мръсни 10-15 млрд.лева, които всяка година напускат и се връщат в държавата под мафиотски българо-руски схеми, които влияят пряко върху политическия и икономическия живот в България, с тях се купуват хибридни русофилски мишки, създават се политически проекти от миналия век,купуват се прокурори и съдии, избират се президенти и правителства!Влезем ли в еврозоната схемаджиите и платените русофилски мишки , ще пият една студена водица от Каховка!!!???Агент Дороти Хейнз!ЦРУ!!!

247

Анонимен

преди 1 година

Един човек да мисли за народа! Това е моят президент!

246

Край

преди 1 година

2.5 млн. българи поискаха да избират представителите си в парламента МАЖОРИТАРНО в 2 тура. Олигархията и неините телевизии и партии и хранените от тях социолози и политолози им казаха да одят да се перат - щото са прости и нищо не разбират. Сега направо забраняват референдума. Братя Българи - демокрацията е като свободата - не се дава - отвоюва се...

245

MNENIE

преди 1 година

Радев е прав . Еврото го искат една шепа хора . Тази шепа хора се нарича Мафия . Тук Мафията се чувства прецакана - ТЕ си изпраха парите от Корупция , Наркотици и Убийства , но са в евро . При една смяна на валутата , никой няма да ги проверява .

244

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно прав е президентът. Добре, че е той от време на време да има и малко разум, защото тези евроатлантици ни продадоха, пардон подариха.

243

Мнение

преди 1 година

Българските медии да излезнат с обща позиция за бойкот на "българския" путински президент. Този престъпник само плаши гражданите и поклажда прасето Путин да отговори за загубата на съветската доктрина в България. Ако беше наистина фашизъм главите им да са набучени на оградата на президентството, а то е демокрация и плащаме заплатите на нашите убийци. Събирайте гълъбите и към урал

242

Анонимен

преди 1 година

Като неискат Еврото, тогава да приемем Украинската гривна като национална валута. Така по лесно ще внасяме жито и ще изнасяме оръжие. Без превалутиране!

241

Банкеръ

преди 1 година

Президента що ги бави тия абдали и не обяви извънредно положение.Ако армията не му се подчини да се обърне към резервистите.На всеки уличен стълб ще има по един осъден по бързата процедура приватизатор,политик,измамник и т.н.Известно време няма да ги погребваме за да знаят следващите какво ги чака.Е ще мирише лошо отначало докато поизсъхнат ама поне ще започнем на чисто дето се вика.

240

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте ***, на 50тия пост рапортувате, особено Православен Християнин, който без да иска копи пейстна *** инструкциите си в поста. Цъкайте плюсове през прокси и ползвайте Опера с ВПН за постовете.

239

М'глата

преди 1 година

Леле,изтриха ми коментара,щото съм за референдума. Няма цензура...

238

ПроСоТо

преди 1 година

още се правите че дъжд ви вали,нали?!..А узурпиралите властта не самоплюят,те и храчатвърху вас !...Смешенжалък народоподобен сбирщайн !

237

Кърджалия

преди 1 година

Какъв импийчмън те гони бре...не разбра ли че това е един умерен президент,ще събереш няколко подписа на депутати +този на Тагарев.Колкото и да е странно... А ти -мешката и на фронта,ние сме си добре тук.