505

Makedon

преди 11 месеца

Radev golem SRAM za Bolgarija i za EU si... skrij se negde da ne te gledame...

504

Анонимен

преди 11 месеца

Като ви чета коментарите си мисля, че няма нижда някой да ни напада и превзима - ние сами се изяждаме. Ако някой дойде в дома ви и ви "моли" за помощ както наркоманчето от изтока то много ми се струва вероятно да получи ритник отзад. Този се подигра с цялата нация не с президента! Ама от продажници какво да чакаш - всички провали в историята ни сочат, че сме продажна нация. Така че промяна в конституцията и Байдън президент на колониална България. Така умните и красивите ще са доволни, а другите

503

Йордан

преди 11 месеца

Един Президент, избран с такава незначителна електорална подкрепа, няма право да говори от името на Българите.

502

don diego

преди 11 месеца

До АнонименИнтересна мисъл. Само не разбрах за каква НАША полза става дума. Да не сте гражданин на САЩ или ВБ или сте от някои специални фамилии?

501

Руски агент

преди 11 месеца

И национален предател

500

Анонимен

преди 11 месеца

сърбите и гърците 150години преди нас благодарение на героичната си борба се освобождават. А миротворците 500години лижат задните части на султана -----///------ Сърбите са се освободили с руска и френска помощ, по времето на Наполеон, а гърците са се освободили с руска и английска помощ. И са се освободили две малки парченца, намиращи се в самата периферия на империята. България се намира на половин ден път от столицата на Турция. Други тъпотии ще ни кажеш ли днеска?

499

Анонимен

преди 11 месеца

След като самото НАТО, флагманите му, отказват на Украйна членство и ги е шубе да се намесят и да решат войната в наша полза, за какво говорим?

498

Анонимен

преди 11 месеца

Браво на Радев!

497

???

преди 11 месеца

Отиде ли си зеления наркоман Zelenski???Дa се маха.........................българите не обичаме фашисти и нацисти!!!

496

Анонимен

преди 11 месеца

Никой ни бръсне Зеления Чорап за зилена слива.

495

Тото

преди 11 месеца

До Радев е пътник : Пътник е, щото му изтича мандата и няма право на трети мандат, иначе щеше да го спечели. Явно вас мишоците на изхранване от Козяк ви е страх да има НЕЗАВИСИМО българско управление в БГ.

494

Анонимен

преди 11 месеца

До 551Сергей Бубка украинският шампион и рекьордор по овчарски скок се оказа че продава с фирмата си горива за русия през границата с грузия . Смех)))Да,да и аз така чух даже е продавал горива и на Саудитска Арабия,щото арабите си нямат!

493

Далаверата

преди 11 месеца

Всъщност всички които сме служили в казармата знаем че под фуражка акъл не търси. Радев потвърди правилото. Не е виновен човека. А когато и Корнелия го е открила колко е умен нещата стават ясни. Парадокс е че децата на Корнелия са в Америка. Толкова много години ни учеха че сме за равенство и братство. Кво равенство кво братство. Докара я до там ча една нация се изтребва. Разбира се Американците и фашистите и националистите са виновни. А дали Корнелия не е взела лични облаги че продаваше оръжие.

492

Анонимен

преди 11 месеца

До Да, да... да, да, ама не... Просто т.нар. българско население е било управлявано от върхушка съставена от тюркски народи и им е било все тая.

491

Валката С.

преди 11 месеца

Зеленски направи за смях льотчика пред цяла България, избърса пода с този кремълски зелен чорап.

490

Радев-матрьошка

преди 11 месеца

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

489

Да, да

преди 11 месеца

Когато турците нападат Византия, ромеите ни молят за помощ, но българите са миротворци и отказват. После Сърбите ни молят за помощ, но отново сме миротворци. Резултат - турците първо се разправят с миротворците.Гърците и сърбите още 50 години смело се бранят.После и сърбите и гърците 150години преди нас благодарение на героичната си борба се освобождават. А миротворците 500години лижат задните части на султана. Така че мислете преди да подкрепяте оли..го..фре..на Радев.

488

Далаверата

преди 11 месеца

Не разбирам защо е този спор и деление. В крайна сметка и Пригожин си го каза в прав текст че войната в Украйна е заради това че руските далавераджии искат да вземат парите на украинските. Само че заряди далавераджиите всеки ден умират хиляди хора на които им се казва че се борят срещу фашизма и национализма. И явно и в България има хора които се връзват на това. А защо след като на руснаците им е толкова мила Украйна през 90та я оставиха да се оправя сама след фалита на комунизма.

487

Решетников

преди 11 месеца

Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!

486

Аман вече

преди 11 месеца

Президентът следва да е обединител на нацията. Този отдавна не е, ако въобще някога е бил и му е било цел. Да излиза от президентството и да прави партия, с която да се бори за гласове. А не да стои и оттам да сеят раздори и интриги с мис пиги.