19

Мишо

преди 10 месеца

Бяхме в Поморие за няколко дена. Никога не съм виждал града по това време по-празен от сега, а ходим там доста често!Без проблем намираш място за паркиране до плажа, места на плажа колко искаш. Никога не е било така.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Квото и да оценяване в Гърция е по-хубаво. И не говоря за Халкидики където всичкото селянин от София е там. Айде.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Динкова, ако дойда на плажа, как ще ме оцениш ***? Не знам колко струваш ***? Значи, от статията разбрах, че оценката е от това колко се плаща на Динкова за "ОЦЕНКА"! Имаш ли нещо за мерене ***? По дължина ли ги мериш, или само с цифрата на изтеглени пари от банкомата? Кажи точно къде ще лежиш на пясъка! Вълните ще те люшкат ли, докато дойде клиет? Кажи по - точно!

16

333

преди 10 месеца

Наложи ми се преди седмица да бъда на морето по лични причини. В хотела миришеше на мухъл и климатика не работеше, хигиената не беше на ниво, и за капак закуската беше отвратителна / беше включена в цената /. За скъпотията и храната няма да говоря, както и липсата на парко места. Тази негативна кампания си я правите вие не ние, които имаме нещастието да попаднем на нашето черноморие.

15

Sofia

преди 10 месеца

15лв на ден е паркинга на градинаНа възможните места за безплатно паркиране са поставени камъниВ Гърция е безплатно

14

Анонимен

преди 10 месеца

"Ние започнахме да оценяваме нашите туристи по начина, по който те срещат гостоприемството и уважението в Гърция." Тая ърла какво си мисли, че милионите прекарани туристи на мутроморието ще се върнат някога заради приказките й ли?

13

Крава от Каховка

преди 10 месеца

Много ми харесва българското черноморие! Доплувах от Украйна, проснах се на българския плаж и съм направо умряла от кеф! Даже мисля да остана за постоянно!

12

Анонимен

преди 10 месеца

Верно ли започнахте да оценявате българите? Че те българите нали са само овци за стригане и за доене. Нали затова са дадени - да обслужват нуждите на номенклатурата без пари. Иначе как ще стане, като нямаме колонии като богатите западняци?

11

Анонимен

преди 10 месеца

Лакомни тарикати - 300-500 лв нощувка. И не само по черноморието - в Благоевград 9.50лв за пържени картофи. Дано фалирате бизнесмени

10

Анонимен

преди 10 месеца

"Кална кампания се вихри доста мощно и целенасочено срещу българския бранд. Тя е доста уплътнена и съответства на всички критерии за хибридност" Това е конспиративна теория истината, е че мутрите са некадърни, но ного алчни.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Явно не е ходила на нашето море извън уикендите. Щом смята, че сезонът върви добре.

8

Сър Кастик

преди 10 месеца

Ахахаха, ще ми сложат оценка "среден 3 - клиентът пи само 2 бири и яде сафрид и не искаше да вземе бутилка дом периньон за to go"

7

Ivan

преди 10 месеца

"Ние започнахме да оценяваме нашите туристи по начина, по който те срещат гостоприемството и уважението в Гърция"?!-а защо чак сега?Много просто-справка граничните пунктове за Гърция!Никога няма да се научите как се прави туризъм-факт!"Кална кампания се вихри доста мощно и целенасочено срещу българския бранд. Тя е доста уплътнена и съответства на всички критерии за хибридност"-абсолютна лъжа!Те всички чакащи по границата са будали-ти им даваш качество и добра цена,пък те бягат!Защо ли?!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Стига с тая Гърция! Нашето море си е бетон!

5

aZ-ът

преди 10 месеца

Хибридни кампании срещу бг туризма ? Пак ли руснаците? Тва либерастията съвсем откачи бе :)

4

9

преди 10 месеца

Тез като почнат да ми се изказват все едно живеем на различни места....специално за туризма за каква цена-качество може да говорим изобщо...

3

///

преди 10 месеца

Тая статия е някаква шега.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Който и да е министър ,всичко е само бля,бля бляяяя. Каруцата ,отдавна се в обърнала !!Хотел с басейн и Супермаркет на първия етаж на хотела ,на 2 метра от басейна !!:)))))))))))..ужас !

1

Анонимен

преди 10 месеца

Плажът на Бургас е пълен с руснаци и с роми. Да дойде телевизията и да снима всеки ден по всяко време ако мислите, че си измислям. С това се обяснява всичко