243

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно как са стигнали макетата от вмро до това заключение??? Най слабата ?? Че с какво е по силна примерно словакия или хърватия от българия? С по велика история ли? с по стратегическо местоположение? с по важно значение за ЕС икономически и стратегически ? С по голяма територия ли? Това само макетата го знаят А как успяха германци и французи да пристиснат бг те самите видяха .Всички наши желания бяха удовлетворени Питат ли се защо?? Защото може би сме слаби? Или маловажни? ***!

242

i'm

преди 11 месеца

Много точно и правилно са го усетили и формулирали от РСМ. Точно защото сме най-слабата икономически и политически държава с ЕС, точно за това РСМ последните години си позволява да се държи така с България. А отделно нашите политически шушумиги само трябва да ги натиснат и са приели всичко!

241

ЬЬЬ

преди 11 месеца

В Ес няма силни и слаби държави.Всички са равнопоставени и не може да очаквате да се окаже натиск на България за вашето членство.Всичко е лесно само ако изпълнявате поетите договорености,иначе ще си стоите там където сте още много дълги години.Вашият проблем сте си самите вие.

240

Анонимен

преди 11 месеца

Напротив по отношение на Македония, България е силна и непоколебима. Има единодушие между политиците и народа. Затова въпреки огромния натиск ЕС успя да прокара точно този компромис който Македония трябва да изпълни. Отказ от компромиса за РСМ означва връщатане на ветото може би завинаги! Политиката на РСМ е чиста демагогия и искривяване на фактите!

239

Мухахахахахаха

преди 11 месеца

ОБАЧЕ,.... най-силните държави в Европейския съюз не искат да натискат България да оттегли исканията си защото се страхуват че ако Северна Македония влезе в Евросъюза тя ще бъде най-могъщата държава и сегашните силни, като Германия , Франция, Белгия.... ще трябва да и се подчиняват .

238

НАЙ-ВАЖНИТЕ

преди 11 месеца

Това, дето макетата се мислят за НАЙ-ВАЖНИТЕ, че едва ли не света и историята около тях се върти, със сигурност ще им изиграе МНОГО ЛОША ШЕГА. Опитвам се да ко кажа не като пожелание и без злорадство.

237

Селтаци от акедония

преди 11 месеца

Само отчаяни, комплексирани и неуравновесени плазмоди водят "диалог" с езика на омразата. Ще видите помощ от България за влизане в ЕС през крив макарон...

236

Анонимен

преди 11 месеца

Труженичките в настоящата ни власт да се огледат в думите на северноидиота, докъде ни докараха - да сме за присмех на целия свят. Всеки знае, че от Запад някой може да дойде и да он*оди Киро, Боко, Гнома , Кокоро и Ристю и на сутринта те да изпълнят волята му.

235

Кънчо

преди 11 месеца

Най слабата в ЕС, но все пак достатъчно силна за една самостоятелна успешна операция в Скопие...

234

Анонимен

преди 11 месеца

Не, ЕС няма да окаже никакъв натиск над България, заради една малка държавица, населенасцигани /с изключение на българите там/РСМ, откраднала историята и езика на страната, от която е откъсната, България. Страна, която още Слави Тито и е патерица на Белград, и Москва. По-добре е северномакедончетата, които преди бяха "антички", та се отрекоха от този си произход през 2017, да си пестят парите, вместо да купуват с тях евпопейски лидери.

233

Господин

преди 11 месеца

Никой ловски заплашва България -_-

232

Анонимен

преди 11 месеца

Кое не е така?

231

Анонимен

преди 11 месеца

Някои от тези нещастници в българската област СМ ... Преди всичко бг македонците Албанците са по умни ....имат страшно грешна представа за българия ,за собствената си 30 годишна държавица Абе *** българия е една от най старите държави в европа Може би най важната стратегически на балканите и с лидерска позиция там. Никой не може да я притиска за неща от национална важност за нея А и няма да има желание да го прави Още по малко пък заради джуджета без никаква стойност като СМ

230

Анонимен

преди 11 месеца

Македония буквално е българската Украйна! Покрайнините на България

229

Анонимен

преди 11 месеца

Верно е даже Сан Марино е по-сериозна държава от нашата колония.

228

До Спас

преди 11 месеца

Това е само на ниво политика Политиците не представляват народаето виж в България едно правителство от 7% управлява, но това малцинство не представлява мнозинството от народа ;)

227

Спас

преди 11 месеца

Голяма омраза между българи и македонци. Срамна работа. В крайна сметка, всички ядим, пиед, се*ем, пикаем... Хора сме.

226

Зеленски и Николойск

преди 11 месеца

Се карат: Крим е украински! Нее, македонски е! Николойски: През 5 ти век там е била Стара Велика България! Зеленски: Даа, ама Руската Империя го е превзела после и затова е Украински :)

225

Анонимен

преди 11 месеца

НАТО се разширява, ЕС тоже!

224

Този е прав, че

преди 11 месеца

държава, отслабена от престъпност и корупция, е лесна мишена за агресивни съседи, в случая за една държава-Македония! Просто е обратното-България в ролята на слаба и коремпирана държава, а Македония агресивния съсед който използва тази слабост!!