40

Анонимен

преди 11 месеца

След като подарим всичките си пари на Зеленски, инфлацията вече няма да е наш проблем, а негов.

39

Nick

преди 11 месеца

Пускай печатницата - нека целия свят живее на заем и парите да станат хартийки веднъж се живее, след нас и потоп :))))))

38

Анонимен

преди 11 месеца

Гледах едно видео за равини с руски произход. Особено интересното е, че изтъкнаха важността да обичаш ближния, както себе си, което е ЗАПИСАНО В ТОРАТА?!?!?! Тези пичове много ги бива в присвояването. Твърдя, че в Петокнижието т.е.в Стария завет, който е преписан от Тората, тази заповед я няма. Евреите са в основата на кървавите войни в Европа в това число войната в Украйна днес. Нека са Божият народ, но не разбирам защо винаги са на страната на Дявола?!

37

Обективно

преди 11 месеца

Идддиотиии управляват света и мислят единствено за себе си. Не чакайте нищо добро!:(

36

Анонимен

преди 11 месеца

Лихвеният процент на депозита ми е точно НУЛА ПРОЦЕНТА! Политиците се справят перфектно! Хората продължават да си преизбират все същите!

35

Упс

преди 11 месеца

Амиии, продължавайте с войните и скоро ще ядем камъни или ще се стигне до канибализъм, не е смешно! Има твърде много хора на ръба, те нямат друг изход да оцеляват, освен да крадат и да убиват.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Всичко се прави нарочно.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Тези мюсюлмански имигранти които само се жалват и оплакват предполагам са по богати отколкото по голяма част от българското население.Май европейските лидери не им пука за бедните християни вече.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Западна Европа и САЩ са колониална икономическа система. Ние сме колония. Русия се опитва да не стане икономическа колония на Запада. Хубавата новина е, че старите западни колониалисти ги претопяват всякакви цветни граждани на света. Евреите може и да имат дизайнерски умения, но без креативността на бялата раса, която изчезва, не могат нищо да постигнат с диваци в числен състав.

31

Върховна подлост!

преди 11 месеца

Юдеите физически разчистват мъжете-славяни и православни от територията на Украйна за да си направят еврейска държава там (Израел-2).

30

Анонимен

преди 11 месеца

Руските царе се въртят в гроба като гледат как разпарчетосаха Русия.

29

Анонимен

преди 11 месеца

Федералният резерв да каже какво стана с парите на руския цар Николай, с които Русия е участвала като учредителка на Федералния резерв?

28

Анонимен

преди 11 месеца

Според нашите kирливи либеrасти, Русия не била взела никакви теротории до този момент. Само територия с големината на БГ. Това нищо ли е? Търпение само лека полека до полската граница, всичко исконно руско ще бъде взето.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Западняците напълниха Рамперсите, защото за миг си помислиха, че Пригожин може да докопа ядреното оръжие. Тогава ни кравария, ни ес, ни уссрайна щяха да останат. Да се благодарят, че не стана това. С Путин доста им провървя. Че с тази техна агресия, ако беше някой друг, до сега да ги няма.

26

Соpос

преди 11 месеца

Ами щом политиците не се справят, да ви предложим световно правителство?

25

Анонимен

преди 11 месеца

Така, така кой подкокороса света с новите истерията, кой изсипа милиарди, че и повече за съмнителни ваксини, кой раздаваше като дядо Коледа пари за К19??? Сега кой изсипва милиарди в оръжие, боеприпаси и помощи за Украйна??? Тези пари са от нашия джоб, откраднати най-нагло от шепа корумпета и крадливи koпeлeтa имащи се за политици по света. Управляват ни тотални uдuoтu, без грам съвест и морал, не само нас, а и по света. В ЕС са се събрали ОПГ за да си разпределят по между си мекото на баницата

24

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна напредва мощно с Хамвитата към Бандера. Напредват във вид на мръвки и ламарини.

23

Щерю

преди 11 месеца

Агресивно войнстващият юдео-ционизъм, благовидно прикрит зад изрази като "западна демокрация" и "демократични ценности", ще продължава да вгорчава живота на Земята и занапред, понеже става все по- нагъл в претенциите си да е едноличен господар, налагащ ни Новото Световно робство...

22

Ротшилд ли?

преди 11 месеца

Той за това е учил,да разпалва войни и милиони убил.

21

Люцкан

преди 11 месеца

За съжаление никога няма да се върнат добрите стари и спокойни времена с евтини стоки, кротък живот и сигурна лешперска работа.