50

Анонимен

преди 11 месеца

А някой сеТИ ли се да попита Киев , дали ги искат реакторите , все пак са руски , пък и за какво са им !!Ако искат реактори , то САЩ ще им продаде други , ''по-евтини'' !

49

Космонавт

преди 11 месеца

До Закривай 51 Границите са отворени от 30 години, не си ли забелязъл?

48

Космонавт

преди 11 месеца

До 44 Какво да кажем за площадката на Белене? На определен период от време, едни японски багерчета дъвчат бетона и арматурата като вафла и след това определени фирми полагат новите хиляди кубици бетон. Това кой го плаща, не са ли данъкоплатците? Продаваме всичко и закриваме това комунистическо недоразумение.

47

До питанчо

преди 11 месеца

Щото иначе нямаше да питаш

46

българин

преди 11 месеца

Има-няма двайсетина човека,за има-няма няколкостотин милиона долара и има-няма 2-3години продадоха и предадоха и малкото останало от милата ни татковина

45

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен "Днешните цени за един брой 1000 MW руски реактор, е около $3 милиарда" . Няколко въпроса, като са руски, защо са в долари цените и за нови или за втора употреба говориш, в някой сайт ли са обявени?

44

Закривай

преди 11 месеца

В момента се извършва НАЙ ГОЛЯМОТО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, колкто ще видим Ф16 толко и пари от Украйна.Не само че няма да видим но и ще дадем.От джоба на вашите деца и родители пенсионери.Малко Ви е.Да отварят границите и да се махаме от тази кл.ака.

43

Анонимен

преди 11 месеца

Направо да продават България, че да мирясат! Как не ги е срам? Така ако всичко са продавали предците ни- България нямаше да в има.

42

Анонимен

преди 11 месеца

да изкара Костадинов хората си на жълтите павета, поне да ги преброим, че ми е любопитно колко е финансовия и човешкия им ресурс.

41

Анонимен

преди 11 месеца

"С това оборудване нищо не може да направим и след началото на войната никой няма да реализира такъв проект с руско оборудване." - Войната ще има и край! А с "кого" ще го реализира Украйна, ако не е тайна?

40

реалист

преди 11 месеца

ПРБ- Предателска република България

39

Анонимен

преди 11 месеца

Вече прекалихте!

38

Космонавт

преди 11 месеца

До Нали Ви е Ясно 39 Нали ти е ясно, че си мега страхлив и до минути ще получиш инфаркт от страх. Единственото което може да нанесе Путин е кафяви запетайки запетайки по стената на тоалетната си в бункера, след като се сети за посещението на Зеленски в България и финализира процеса на отделителна нужда номер 2 с прекалено силно натискане.

37

Разочарован

преди 11 месеца

ПРЕКАЛЕНО МНОГО ПРЕДАТЕЛИ в тая малка държава

36

Анонимен

преди 11 месеца

Днешните цени за един брой 1000 MW руски реактор, е около $3 милиарда, без цената за инсталирането му като част от ядрена централа заедно с останалото необходимо оборудване. С инсталацията, готов за работа блок, вече надхвърля $5.6 милиарда. Аналог като мощност западен модел, с инсталацията е около $7 милиарда...Нашите предатели ше шитнат реакторите за стотинки.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Пиша ВЪЗРАЖДАНЕ! Ако не знаето какво да правите с тази дума, то никой не може да ви помогне вече!

34

Анонимен

преди 11 месеца

До Пютин . Виж се на психиатър. И вместо да се опитвате да влизате в обувките на диктатори, влезте в тези на обикновените граждани на украйна. Що така на тоя народ му е по лесно да си представи че е в ролята на император, вместо в ролята на човек, на който държавата му е атакувана. Второто е по вероятно да ви се случи, така, че според тази гледана точка настройте чувството си за справедливост.

33

11

преди 11 месеца

"никой няма да реализира такъв проект с руско оборудване"????!!! Значи, ние не можем да реализираме такъв проект с руско оборудване, а пък баш набитата от руснаците Украйна, ще може да го реализира с руско оборудване????!!! Така ли????

32

Космонавт

преди 11 месеца

До ZZ top Значи СВО се удължи до април 2024? В смисъл, всичко върви по план, а? Пригожин ще напада ли Киев, ще се пробва ли за 3 дни? Трябва да попитаме Суровикин.

31

МИСЛЕЩА до ПЮТИН

преди 11 месеца

Аз също мисля, че не им трябват тези реактори за нова АЕЦ. Те нямат пари да ги платят, пък камо ли да вложат още доста пари за да изградят нова централа. За друго им трябва тези реактори и то на аванта!