36

Матадор

преди 10 месеца

ти мани всичко останало, ама Андреа не може да пее изобщо. Не само няма глас ами и пее фалшиво. Само чуйте оригинала на тази песен и колко по-добре пее сръбската певица.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Изглежда като отчаяна жена, която не може да намери покой. Вероятно е растяла с тежки фамилни травми, върху които трябва да помисли. И аз имам, но моите са от друго естество, нейните са на сексуална основа.

34

Анонимен

преди 10 месеца

до 43 На сръбски пее ве. Ти прочете ли статията?

33

Анонимен

преди 10 месеца

На какъв език пее таз девойка, та се прави на интересна. Елементарни видеовнушения, без всякаква музикална стойност.

32

:)

преди 10 месеца

Не беше ли написал големият поет следното пророчество в своето стихотворение "Моите песни"?И аз на своя ред ще си заминаТрева и мен ще растне над прахът,Андрея проста върху мене минаИ чалги някакви ще се четът.

31

L.

преди 10 месеца

Добре, че е Андреа, да си спомним за Вазов. Колко пъти напоследък споменахте името или творчеството му? Виж - да се възмущаваме, еша ни няма.

30

ИСТИНАТА

преди 10 месеца

Тоя е бил копейкаджия и слаб писател. Малко му е. Да му бяха осквернили гроба.

29

Светозар

преди 10 месеца

Русоффилистици, по - добре да слушаме Елвис Пресли и Металика, отколкото Кобзон. Връщане назад няма да има. И да скачате, и да подскачате, това е положението. Свиквайте !

28

Анонимен

преди 10 месеца

Какво ни интересува тая турска ромка ?Там където работя имаме турци кво да еи кажа .... Силно приличат на роми.Мръсни кресливи с фанатични приказки колко било хубаво у Туркие.Нормалните хора ги заобикаляме отдалеч

27

Анонимен

преди 10 месеца

Аз нямам нищо против да пее на гробищата стига да не направи някакъв золум де. Сетих се за един друг българин дето беще изкопал кокалите на Чарли Чаплин да ги продава....та някакви такива български наклонности да няма...

26

Volvo Trucks

преди 10 месеца

Андреа, защото не пробваш да се разчепрастиш така на гроба на Ататюрк или някой известен творец в Турция, па и клип да пуснеш. Според мен няма да успееш да стигнеш жива до границата. Само тук обсъждаме морални ценности. В държавите държащи на историята си тези въпроси не се поставят, защото системата работи и всеки знае какво е добро и зло. Има правила с две думи!

25

Анонимен

преди 10 месеца

Сега очаквам поредната пйанерка да изкочи и да ми каже, че това, че някой се друсал, докато слушал метал, означавало, че едва ли не чалгарщината е манна небесна ...

24

Анонимен

преди 10 месеца

"това пак е реклама, г анчета пр0сти" - Каквото и да е това, то е отвратително, а г анчето си ти!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Не разбирам защо само гърдите й се виждат, да беше се снимала чисто гола за помена на прабаба си и Вазов. Хахаха

22

На камилата

преди 10 месеца

И в Дубай. Там ше я изчеластрят като кооперативна крава. Та кървави сълзи ще лее. Далече от България!

21

Koko

преди 10 месеца

Процеса на деградиране като започне веднъж не може да бъде овладян. Тая до 5 г. всеки ще може да си позволи на бул. Хр. Ботев, ако черпи цигара.

20

ккк

преди 10 месеца

Коко скачай на двугърбата камилата и на изток към твойте родни места ,че тук ще стане скоро много неблагоприятно за камиларите като теб

19

факт

преди 10 месеца

хора без мисловен процес създадоха такива като тая преди години , ходеха и ходят на концертите им , превъзнасяха ги и резултата е виден , опростачаване на поне две поколения .

18

Коко

преди 10 месеца

До КикоТо не се вижда име но е на пъпа на София и всеки знае мястото. Тя утре ако отиде да се чекне на кръговото на паметника Левски и ако не се вижда бюста му, ще приемем ли, че всичко е наред... Няма нужда да се вижда име- всеки знае какво пише на надгробния камък. Ако може да чете де.

17

Koko

преди 10 месеца

Слушам Андрея и мъдрея, вие слушате Васко Кеца и с те с IQ то на Баба Меца.