26

Анонимен

преди 11 месеца

Отвътре офисът е карбонизирана обвивка - страпенб превод, с робот ли, с гъгъл ли, пишете, че е овъглено и толкоз.

25

Писнало им?

преди 11 месеца

Да сосат наготово социал в една от най-богатите европейски държави, където ги дундуркат и всячески им помагат да се реализират в живота? Ами да си ходя тогава, да се върнат там, откъдето им е коренът. Човек на 13-15 г. вече разбира доста неща. Девойчетата ще станат 8-а или 9-а наложница в харемите на сравнитерно заможни дядовци и ще получават храна и подслон в обща стая с още 4-5 като тях или ще си заработват прехраната в някой бардак, а момчетата ще слугуват за стотинки. Хайде, да си заминават!

24

Някой към 7

преди 11 месеца

Казано е за църква в която се търгува в Библията. Исус Христос е казал виждате ли тази църква? Камък върху камък няма да остане от нея.

23

Анонимен

преди 11 месеца

До Някой Каква е справедливата кауза на арабите и африканците ? :)) Защо се натискат в Европа, не им ли е хубаво у дома, където могат да ограбват и палят на воля...или там не могат да правят това :)))

22

нима

преди 11 месеца

А тоя случайно знае ли, че 10 хилки французи или измислени такива са яко въоръжени. Тепърва ще гризкате дръвцето. Това беше само предястие.

21

Някой

преди 11 месеца

Изкарайте Макрон и бабата на терен. Ние сме с вас. Подкрепяме вашата справедлива кауза. Има една песен на Графа и на Михаела Филева казва се на ръба на лудостта се казва. Много актуална.

20

Анонимен

преди 11 месеца

До Иван Асен Иван е руско от СССР учение за царете ни, казвал се Йоан-Асен, Иван е немало тогава като име при българите :)))

19

Анонимен

преди 11 месеца

Въобще не искам да имам общо с първосигнални индивиди от арабски, африкански или ромски произход.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Питайте едни нпо-та като отровено общество и издънките ми БХК.милтикулти и още стотици.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Някой забелязвали че градовете в Африка не се палят ,единствено се палят европейските градове и от черни и араби

16

Анонимен

преди 11 месеца

Франсетата който не ги е хванал той не ги е бил, единственото изключение е Наполеон Бонапарт, но той не е франсе :)) Наводниха се с араби и африканци от колониите си, сега им го връщат тъпкано и ще става по-зле, не случайно те усещат слабостта на франсетата и тя е най-подлаганата на атентати държава в света в момента :))

15

Анонимен

преди 11 месеца

Някой забелязвали че градовете в Африка не се палят ,единствено се палят африканските градове и от черни и араби

14

хаха

преди 11 месеца

Да пратим "Вагнер" да се справят с проблема?

13

Парле ву франсе

преди 11 месеца

Ако не ги беше унищожил Хитлер щяха да ги унищожат ордите от третия свят така и стана.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Общо взето тия идват на лодка ,молят ти се вземете ни ,ние сме жертви .След това ти палят държавата

11

Анонимен

преди 11 месеца

Гражданската война обърка пътя, и вместо в Русия отиде във Франция.

10

Анонимен

преди 11 месеца

В онова наше българско село не беха ли били френски барети селяните ни :)) Та толкоз за французите, добре ще беше корсиканеца да ги отсрами малко, но него го заточиха на остров за да не го гледат франсетата, че нема кой да ги вдигне иначе :)))

9

Анонимен

преди 11 месеца

Този про ст ЕС трябва да се унищожи и да се върнат пак националните държави такива глобалиски глупости се вижда че не вървят...

8

Тия

преди 11 месеца

папуняци още не са видели ада! Хората са меко казано недоволни от системата и скоро ще извадят и гилотините!

7

Ванга и Слава казаха

преди 11 месеца

Баба Ванга е казала, че камък върхъ камък нема да остане в Париж и след това същото ще стане в цял ЕС без Бг. Затова Слава Севрюкова казва до 2026 г всички да се връщат в Бг, че после и да искат няма да могат. А конкретно във Франция няма пари, защото мигретата, които Сорос и неолибералите им набутаха не работят, но взимат огромни помощи и по 1000 Е за всяко дете, а един от протестиращите каза, че се скъсва от работа за 800 Е. А още много лежачи-мигрета се гласят да им натресат, за отглеждане.