30

Анонимен

преди 10 месеца

Само можем да си мечтаем и нашите полицаи да спират така престъпниците

29

Пригожин

преди 10 месеца

Вагнер владеят ЦАР и Мали, изгониха французите от Чуждестранния легион. Това са страни богати на уран и диаманти. Франция вече остава без гориво за АЕЦовете, а 80% от енергетиката им е АЕЦ, освен това голяма час изнасят за Германия, за немската икономика.

28

читалище заря

преди 10 месеца

До Ето защо полицията да тръгнеш с кола срещу полицай е "нападение със смъртоносно оръжие" ква неутрализация на заплаха кви пет лева

27

IQ 3.14

преди 10 месеца

До Анонимен22 шест въртолета, ил18 и су 35 ли са "без капка кръв", или селата, бомбардирани изместо от нацгвардията.

26

Ето защо полицията

преди 10 месеца

и другите въоръжени правозащитници следва непрекъснато да тренират на стрелбища.Убеден съм,че полицаят по никой начин не е искал да убие ***,който не е изпълнил разпореждането му и е тръгнал да го гази,но е искал да неутрализира заплахата и да се защити.Ама сигурно го е целил в рамото,а го е освяткал в десетката.Не трябва да се жалят средства за стрелковата натренираност на органите на властта.

25

Анонимен

преди 10 месеца

А какъв е резултатът от опитванията му?

24

Анонимен

преди 10 месеца

За да бъде застрелян тоя явно се е държал супер агресивно. Ако просто се беше подчинил на разпоредбите, щеше да се отърне най-много с 1 ден арест или глоба, предвид, че е на 17. Ама де толкоз акъл?!

23

Каквото и да

преди 10 месеца

Си говорите ушевия те е бил прав да го убива като му бяга си има законни намини да го спре.Сега да го ши бат.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя младеж при насочено оръжие срещу него не е трябвало да опитва да бяга.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Макрон (колкото и да е антипатичен) на няколко пъти се опитва да работи за самостоятелна и силна европа, намаляване на зависимостта от краваристан и нормални (изгодни за двете страни) икономически отношения с русия.. и всеки път започват бунтове... слочаенос?

20

До18

преди 10 месеца

Може би са изпратени от Путин)

19

Анонимен

преди 10 месеца

Сега бронирани машини на жаднармерията мачкат изгорели коли по улиците във Франция. А само преди седмица най-добре въоръжената и боеспособна военна групировка в света с десетки хиляди бойци, с бронирана военна техника тръгнаха към Москва да правят преврат, когато армията е на фронта да защитава Русия от нашествието на украинските окупатори. И Владимир Путин разреши блестящо проблема само за няколко часа без да пролее и капка кръв. А Макрон как се справя?

18

Мисиз Fuck EU

преди 10 месеца

Няма ли да дойде във Франция да раздава понички на демократично протестиращите?

17

Демократ

преди 10 месеца

Близо 1000 протестиращи арестувани от диктаторския режим на Макрон през изминалата нощ! ЕС няма ли да наложи санкции на Франция и диктатора Макрон! ЕС демократичен съюз ли е, или?

16

Това са дарения

преди 10 месеца

От диларите и дрогираните шофьори на които ше им липсва ченгето що им е бил като баща

15

Анонимен

преди 10 месеца

Във Франция няма никакви протести, няма криза, криза има само в изветрелите глави на русофилите. Във Франция има доста добре организиранм масов вандализъм! Добре структурирани банди от по 30-40 човека попаднали под руско влияние - палят коли, обират магазини, мародерстват! Това не са "протести", това са банди организирани от КГБ, Петров, Баширов и Пригожин!

14

IQ 3.14

преди 10 месеца

антифа и етнически малцинства. чудя се коя братска държава обича да работи с тия групи

13

IQ 3.14

преди 10 месеца

До Нане още се чудя що не им върза в сърбия. може би калашниците не са пристигнали, тогава румънците хванаха бая "музиканти"

12

Анонимен

преди 10 месеца

скъпи *** Както винаги ми трябва въображение за да разбера заглавието

11

Анонимен

преди 10 месеца

Само найкитата дет са задигнали струват доста повече отделни хиляди подпалени автомобили.