21

Някой към 1

преди 1 година

Качествена работна ръка няма вече никъде по света. Останаха малко тиранозаври изчезващ вид хахаха. Всички държави в това отношение са в киреча. Докато има балъци ще има и тариката.Тарикатите станаха много, а балъците изчезнаха. Всичко е на доизживяване, банкрути и връщане на село с мотиките, а младите ще питат на кой клон са кебапчетата хахаха. Вкараха една дума конкуренция, вместо качество и е*****а м***м***т@ на всичко. Много лоши хора, хитри, лъжливи страшно е....чистата пара е най-уважавано нещо

20

Споко

преди 1 година

Споко, немските компании са само временно в затруднено положение, ще се оправят, няма начин да не се оправят, да му мислят руснците, скоро ги чака глад.

19

Споко

преди 1 година

Споко, Германия минава на зелени енергии от вятърни турбини и соларни панели за индустрията си и ще се оправи.

18

Анонимен

преди 1 година

Така е Германия ще излезе докато у нас се чудят за туй онуй

17

Анонимен

преди 1 година

Има немски компании, които вече са на ръба на фалита и те задължително трябва да търсят други места, където да инвестират и да произвеждат и да замърсяват.

16

Анонимен

преди 1 година

Споко, това са само временни сътресения, Германия ще се оправи некакси.

15

Хахаха

преди 1 година

Накратко: По-големи глупости отдавна не бях чел. Германия ще претърпи сътресения, но само толкова. А България е в кома - икономическа, политическа и демографска. Последните 12-13 години страната просто катастрофира. ГЕРБ-ДПС я превърнаха в една голяма *** от която крадяха пари. Полиция, прокуратура, съд са ОПГ-та в момента. Държавният апарат е съставен от некадърници и крадци. Младите и кадърните избягаха. България е просто загубена.

14

Анонимен

преди 1 година

Voyah Chasing Light с пожизнена гаранция 30 датчика и сензори, автопилот и автопаркиране, видеозапис, два ел. мотора общо 510 конски сили, пробег 730км, ускорение до 100км/ч за 3.8 сек, пневматично окачване, регулиране на височината на клирънса. Максимална версия обурудване 60 хил долара, базова версия 322,900 yuan ($43 хил). Немски аналог от такава класа (Full-size luxury car E-segment 5th category of the European cars) Mercedes Benz EQE AMG 43 4MATIC, 2 години гаранция, (476 коня, ускорение 4.2 секунди, пробег на батерията 506км) - 150 хил долара за пълна комплектация.

13

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Лада Нива, но 90% от пpocтитyтките в Германия са българки, отвяват всякаква конкуренция.

12

ВИЕ СТЕ БОЛНИ БЕ

преди 1 година

Германия в рецесия, България я спасява и дърпа напред с българските бизнесмени убийци които нямат хора да им работят и която България вече НИЩО НЕ произвежда защото Германия и нейния ЕС ЕС заедно със САЩ заповядаха всичко да се унищожи ХААА ХА ХА ХА ХА Болни мозъци сте

11

Анонимен

преди 1 година

Вицеканцлера Хабек каза, че ако Русия спре газта от нова година, в Германия ще има фалити на предприятия. В момента икономиката на Германия живурка само благодарение на намалените количества руска газ които идват през Украйна, но договора за транзит изтича края на 2023 г.

10

Анонимен

преди 1 година

Това че рецесията в Германия било шанс за българските фирми ми се струва меко казано не особено смислено твърдение.

9

До Анонимен 7

преди 1 година

Лада Нива скоро ше отвее ли тесла!?

8

Анонимен

преди 1 година

Оня ден братовчеда се върна от Германия, разправя че хотелита са пълни, няма никаква рецесия.

7

Анонимен

преди 1 година

BYD HAN отвя Тесла, BMW3, Passat, Honda Accord. Всеки който иска да покаже нещо ново в сегмента сега трябва да се равнява по BYD.

6

Я

преди 1 година

Ако Германия влезе в сериозна рецесия 80% от фирмите в България ще банкрутитрат в рамките на шест месеца.

5

Анонимен

преди 1 година

Бахмууу и рецесиите. Ако четеш само днес.ру ще си помислиш, че света утре свършва, ЕС вече са е разпаднал, а всички бягат като бежанци към Русия.

4

Анонимен

преди 1 година

Вчера един приятел са върна от Германия, разправя че кафенетата са пълни, по магистралите задръствания, нема никаква рецесия, хората си живеят нормално.

3

Аз

преди 1 година

Какъв шанс, ако Германия е в рецесия и половината бизнес у нас ще е в рецесия. Това е. Само му трябва половин година да навакса. Като няма поръчки няколко месеца подред ще се види.

2

Алоууу

преди 1 година

Щ.о не пуснете онлайн и изказването на Г-н Тагарев...ааааа???