63

Така са се уплашили

преди 11 месеца

Че мирише на ако в га щите чак до тук ;)

62

Анонимен

преди 11 месеца

До Шшш в Соледар и в Бахмут, по новому - Артьомовск. Айде ся беги си прави пясъчни кофички със Столтенберг на плажа в Брюксел

61

До 65 от Берлин

преди 11 месеца

Защо да се поправя? крехкостта на немския режим е абсолютно вярно! Поздрави от Берлин!

60

Гадното джудже Зе

преди 11 месеца

За Тея ясно че са се уплашили.Ами къде е Зеленото джудже питам аз?Май е напълнило памперса в бункера в Киев.Да излезе и да обяви какво ще прави че главорезите са вече на 100 км от Киев.Или ще се качи в самолета и ще избяга в Полша.

59

Христо Христов

преди 11 месеца

Затова и Пригожин е прав. Русия го подкрепя, но Москва явно не. Защото и в москва и в киев извършват геноцид спрямо бедните малцинства.

58

хаха

преди 11 месеца

СтолЕндБерг трябваше да го поправят. Така се беше вдъхновил, че започна да говори за "крехкостта на немския режим"?! Та трябваше да се коригира след забележка на - руски режим.

57

Бай Дрън

преди 11 месеца

Аз ще се бия като дойде Вагнер, то е ясно. Въпросът е кого ще бия.Мисля да почна от тия с билетчетата за топлите страни.

56

Шшш

преди 11 месеца

Къде ги видя тия шансове 50/50 бре? Къде НАТО се е срещало с Вагнер? Само не казвай Украйна,че разговора ше приключи тук?

55

До: Шшш

преди 11 месеца

Ама нали нато не участват, бе?

54

До 52

преди 11 месеца

САЩ са покерджии и единствената им стратегия е като губят, да удвояват залога! Затова гредай- ескалират ли, значи губят войната;)

53

Христо Христов

преди 11 месеца

До 41 "... настъпвайки на запад, са подреждали пленените нацисти преди картечния откос." - така е и трябвало. Меките китки в кремъл размениха азов-ците за няколко олигарха, вместо да ги използват като щит.

52

Бай Дрън

преди 11 месеца

Вагнер умре, идва Бетовен с лунната соната. Дуда ще вие при пълнолуние.

51

Анонимен

преди 11 месеца

До Шшш - шансовете са 50/50. Засега резултата Вагнер-Нато е 2:0 )))

50

Шшш

преди 11 месеца

Не е истина колко много копейки се радват на статията и че може бандата затворници да разпали войната и под техните прозорци хахахаха. Ти. да точно ти,копейка не мисли,че при въоръжен конфликт ще стойш пак на дивана с ракийца в ръка и ще пишеш глупости! Точно ти ще си от първите в окопа,защото нямаш 5 лева в джоба да имигрираш! Преди да онанирате на подобни заглавия,мислете! Добре,че Вагнер ще изчезнат 1-2 месеца след евентуална конфронтация с НАТО вие го знаете и затова сте ербапи в нета.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Така и няма да успее Дуда да направи най-голямата армия в Европа, тъй като - по прежнему - най-голямата армия в Европа си остава тази на РФ

48

До 48 от Берлин

преди 11 месеца

В Германия са останали само 20 000 парчета амуниции- солкото за един ден битка! Затова Зеленото правителство ке защитава балтийските пудели със климатнеутрално, 100% био оръжие произведено без фосилна енергия - лък и стрели ;)))

47

Шах с пешка

преди 11 месеца

Путин е грос-майстор. натоовци са покерджии!

46

Анонимен

преди 11 месеца

Половината от тия убавци няма да ги има на снимката СЛЕД приключване на конфликта Укр-Русия, защото техните държавици ще са в рамните на РФ. Тва са такива като Полша, Чехия, Словакия, Молдова, може би и Румъния..... Ах да - също всичко от Мурманск до Норвегия или до Рейкявик, зависи норвежците дали се държат сравнително неутрално или се кокорят по общите с Шведите и Финладнците гeей-паради

45

Анонимен

преди 11 месеца

Серийни убийци, законна война. Не прекалявате ли господа? Лъха на злоба и безсилие. Посочете поне някои от законните войни, които са водили САЩ и НАТО.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Защо не кажете, че това са Полша и Прибалтийските държави нали бяха много силни особенно Полша хаха. Но след като видяха безсилието на НАТО и сащ станаха по ниски от тревата за Полша става въпрос то не бяха стойки влизаме в Украйна в началото де, сега и дума не обелват. Този конфликт показа, че 50+1 държави Евроатлантически не могат да се справят с Русия а тя воюва с 20% от потенциала си. До края на годината ще станат много интересни неща но ние пак сме на грешната страна.