54

Анонимен

преди 1 година

НАМИРАМ МНОГО ОБЩО МЕЖДУ СЛУЧВАЩОТО СЕ В РУСИЯ И ТУК. НЯКАКВО ЗАДКУЛИСИЕ И НЕОБЯСНИМИ НА ПРЪВ ПОГЛЕД ДЕЙСТВИЯ- ТИПИЧНО ПО МИ ЛИ ЦИОНЕРСКИ!

53

Анонимен

преди 1 година

ТРИЙ, ТРИЙ, ТОЙ ТАГАРЕВ СКОРО ЩЕ ВИ ПОГНЕ ВСИЧКИТЕ РУБЛАДЖИИ... САМО ДА ИЗГОНЯТ ШПИОНИТЕ ОТ СЛУЖБИТЕ И НА ДРУГИЯ ДЕН ВИ ЗАТВАРЯТ...

52

АНГЕЛ

преди 1 година

Пригожин също казваше че ще си изтегли частите от Бахмут заради липса на боеприпаси. Укрите нападнаха и Вагнер им резна гърлата.Няколко дена по късно Бахмут падна. Ако Укрите бяха чели книгата Изкуството на Войната и по точно фразата: "Покажи че си слаб когато си силен и силен когато си слаб " щяха да си спестят поне 100к животи.

51

Анонимен

преди 1 година

Сащ знаели защото го планирали , а пригожин ги сготви по рецепта на Путин

50

Анонимен

преди 1 година

Русия ще приключи когато се свършат " лъжите от торбата " на КГБ ,отворят ли се очите на крепостните няма да има спиране тогава .

49

Мда

преди 1 година

Не е вярно , още есента Украйна минира цялата граница с Беларус и направи военни укрепления.Друг е въпросът дали ще има жива сила която да може да се сражава на два фронта.Така че нападение над Киев не бива да се изключва.

48

Анонимен

преди 1 година

"Вагнер" са наблизо! И то много близо до Киев! Всички подразделения на ЧВК "Вагнер" заедно със стандартно въоръжение и военна техника вече са на територията на Беларус. От границата да Киев няма никакви укрепления и заграждения, никакви войски, цялата украинска армия, или по-точно това което е останало от нея, е на източния фронт.

47

Бай Дрън

преди 1 година

А какво става в Мексико, днесбг, не видях нищо да пишете. И защо американците в 27 извадиха войските, точно когато Пригожин тръгна? Ако има план той ще е някъде там, зад океана до Мексико, не в Москва :)

46

11

преди 1 година

Да.

45

Анонимен

преди 1 година

До Българин "на Путин му липсва политическа далновидност" ----------------- хахахааххаахаххаха, спри наркотиците! На фона на американските и еврожейските политици, Путин, Лавров и ко са като професори пред пеленачета!

44

Анонимен

преди 1 година

Българин живее в бедност и двуличие. Точно обратните коментари е писал в днес и в дира. То трябва малко честност в тоя живот.

43

Бай Дрън

преди 1 година

Путин е демократично избран президент, не диктатотор. Диктатор бе примерно Горбачов и като диктатор си позволи да разпарчадоса държавата си.

42

Анонимен

преди 1 година

Абе Пригожин що така се обърка и вместо към масква хвана отбивката за киев през минск??? Или пък не се е объркал...

41

Анонимен

преди 1 година

Путин не е диктатор и Русия не е агресор въпреки че това се повтори хиляди пъти не значи че е верно и води до погрешни изводи но те да работа на властта.

40

а бе

преди 1 година

А с контранастъплението какво става?

39

Българин

преди 1 година

Проблема на руснаците е, че на Путин му липсва политическа далновидност и стратегическо мислене, затова Русия винаги ще си остане дива и изостанала а руснаците ще живеят в бедност и диктатура.

38

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Не мисля, че руснаците разиграват една постановка. Не мисля, че има място рисунката "Добрият Путин и лошият Пригожин". Мисля, че организаторите и кукловодите на въоръжения метеж са зад Пригожин и го използваха на тъмно. Подлъгаха го, че той ще извърши свято патриотично дело като смени няколко корумпирани началници в МО, а кукловодите искаха на всяка цена да се стигне до сблъсък с армията и до огромно и жестоко кръвопролитие. Цел: сгромолясване на боеспособността, на фронтовите бригади и на СВО.

37

Анонимен

преди 1 година

Никой не подкрепи авантюриста Пригожин, нито народа, нито генералитета, нито политически кръгове. Нямаше никакъв хаос и колебание на фронта, всичко остана под контрол. Вагнер е една от най-боеспособните военни групировки в Русия и ще остане такава, но под контрола на правителството.

36

Петров

преди 1 година

Пригожин го отказаха като му обещаха че той ще е първият убит и няма да може да си харчи парите

35

Анонимен

преди 1 година

Калъв добър Путин е тоя измекккяр??