15

Тик-так

преди 1 година

Путин пак им го начука зрелищно !Срещу Капитолия стреляха по протестиращите , Путин им направи показно в много по-сериозна ситуация...ВЕЛИКАН !

14

Мда

преди 1 година

А вторият човек в Украйна след Зеленски - Залужни как умря , що мълчите по това ...оп забравих , руснаците го пречукаха хаха !

13

Анонимен

преди 1 година

Пригожин разобличи брутално целта на "СВО"... Не е имало никакви бомбардировки в Донбас през последните 8 години, нито пък нацисти... Имало е единствено престрелки между бойни групи на олигарси бандити от руски и украински произход... Хунтата в Кремъл и бункерния пcиxoпат са искали да сменят Зеленски с Медвечук и така да изолират Украйна от Запада...

12

Анонимен

преди 1 година

Абе русофилчета невежи, Пригожин е в Беларус само с няколко вагнеровци... Всички други са по лагерите в Украйна...

11

А

преди 1 година

И за да докаже, че е прав- сам ще организира дейността .

10

Анонимен

преди 1 година

Откъде ги вадите тия бивши бе ?

9

Анонимен

преди 1 година

Вече кой не си даде "експертното" мнение-бивши, настоящи, бъдещи. Дотук нито една прогноза не им се е сбъднала.

8

дъждовна вода

преди 1 година

Предупреждението на Петреъс е кьорфишек. Завоят на "Вагнер" на 180 градуса е полуфинал, защото остави полузасветените петоколонници и шестоколонници в самата Москва без силовото крило в размер на един армейски корпус. От вчера и до финала, отворените прозорци ще представляват заплаха именно за тези петоколонници и шестоколонници във властните структури край Путин, за които така и не настъпи часът Х за реално участие в метежа.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако се слъчи нещо с Пригожин значи е бил прав и е казал истината !

6

Анонимен

преди 1 година

От Беларус Пригожин ще открие втори фронт и ще излезе в гръб на укрите. Само на 100 км. от Киев е.

5

Мужик

преди 1 година

Скоро всички ще се съберат в пъкъла, Пригожин, Жужето, Шойгу, Медведев, цялата пиянска дружинка и един на друг ще си подклаждат казаните.

4

Анонимен

преди 1 година

Уважаеми господин главен Редактор. За два дни достъпа ми бе отнет два пъти. Първия път не разбрах точно вероятно политическа цензура. Но втория път за критика към трролове които директно фалшифицират лайковете. Моля не допускайте грубо манипулиране на знаци. То се вижда от читателите.

3

Анонимен

преди 1 година

То пък ЦРУ си поплюва за неудобните си служители, политици, журналисти, дори и президента си ширнаха с холивудски трилър похват. От личен опит споделя какво може да се крои на кристалите от пътя

2

БлатнаяСволач

преди 1 година

Нищо няма да посмеят да ву направят защото само ще го превърнат в герой

1

Уиндоус

преди 1 година

Пригожин е на фронтовата линия, какви прозорци?!?