62

До Обяснявам

преди 10 месеца

Пишете фантастика, но я направете научна.

61

абе

преди 10 месеца

путин със сигурност има няколко бункера из ссср . очакваме скоро да се излъчва от някой демонстрирайки спокойствие :) въпроса е дали е качил на самолета всичките си двойници .

60

Анонимен

преди 10 месеца

"Кво стана укропитеци Пригожин иска Путин да остане президент.Що мълчите." -Няма какво да кажем на тази простотия! Путин трябва да е пълен *** ако повярва на това. От тук връщане назад Няма и за двете страни

59

Радев

преди 10 месеца

Москва чия е. Е как чия - на Пригожин

58

Анонимен

преди 10 месеца

Заявление на Пригожин от преди малко -"Аз не се обявявам против и не призовавам за смяната на президента на Руската федерация!Очаквам да бъде сменен министъра на отбраната".Така че не се радвайте Путин си остава президента.

57

До: 57

преди 10 месеца

Как точно банда главорези от има -няма 20 000 чакмаци ще превземе света според тебе?

56

Анонимен

преди 10 месеца

До 123 Само това ли успя да измислиш? Много глупаво. Постарай се повече и включи Украйна. Като те успеят да прекосят локвата която направиха се обади.

55

Killer

преди 10 месеца

Че го трепят. Наближава...

54

Обяснявам

преди 10 месеца

Путин има огромна подземна мрежа от железопътни линии и бункер-гари. В специалния влак, в който пътува, има инсталации за пречистване на вода и въздух, хидропонни ферми (като на Марс) за производство на храна и ядрен реактор със складирано гориво за 1000 години. Влакът има безаналогов хиперзвуков двигател и може да стигне от единия край на Русия до другия за 10 минути. Никой никога не може да го хване. Следователно не може и да го свали.

53

Копейки, ами сега?

преди 10 месеца

Да не стане вместо "Вся власть Советам" както през 1917 година (което е била нагла лъжа на болшевиките, разбира се), този път "Вся власть олигархам и регионам". И край на "империйката". Ще има пазарлъци за унизителен мирен договор и непосилни репарации и пълзене на колене за оцеляване. Какво стана с всесилния ви работодател, властва ли неоспоримо, а?

52

Пригожин

преди 10 месеца

Оставам верен на г-н Путин, ще обесим само Шойгу и Герасимов. После се обаждам в Хага, имам там един разговор да проведа.

51

До: Ха ха

преди 10 месеца

Ами аз бях убеден че наш'те мили родни русофили ще бъдат шашардисани при такива новини.Досега всичко си обясняваха с "фейк нюз", "Колективния Запад" и "Дойче Зеле".Да видим сега как ще си го обяснят!Защото мечтите, фантастиката и пропагандата са едно, реалността е съвсем друга.Но промит мозък няма как да излекуваш - когато цялата информация на диска е изтрита, не можеш да я възстановиш, уви...

50

Анонимен

преди 10 месеца

Аз лично много искам Путин да изчезне и да дойде Пригожин. И тогава да ви видим. Ако тоя не тръгне наистина да си присвоява света, чудо ще е. То и укрите са уплашени, ама тоя ще воюва до дупка. Време е да се стреснем, ама докато не ни подпрат пушката до гъзо, ще летим в розовите си илюзии.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Поръчал съм огромно количество пуканки и с удоволствие гледам по всички социални мрежи и медии как мypзилките се пукат през гърба, мноо яко )))))))))

48

Анонимен

преди 10 месеца

Кво стана укропитеци Пригожин иска Путин да остане президент.Що мълчите.

47

123

преди 10 месеца

Копейките нали все се ебаваха " кога ще стигне контрата до Москва". Да ви кажа другари - на два часа път са

46

Анонимен

преди 10 месеца

Драги копейки, тоя поход към Москва да не мислите, че се случи от самосебеси? Ако путинака не беше започнал тази война, нямаше да има и контраофанзива, нямаше да има и поход към Москва съответно. Мислете малко и за причинно следствените връзки! Не сте учили - нямате пари и чакате някой да ви оправи!

45

Анонимен

преди 10 месеца

Прогожин е написал в Телеграм току що че иска Путин да е президент а той да стане министър на отбраната.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Днес.ру, яд ли ви е??? Шефчето на вашите шефове го е закъсал.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Хаха укрофилчетата си повярваха.Токи що Прогожин е заявил,че остава верен на Путин и иска той да продължи да е президент.Настоява да е министър на отбраната хаха.Кво бягства кви самолети укрофилчета?