63

Няма по-слабо мислещ

преди 1 година

народ от българския, за да не казвам никак, че с тази цензура тук човек не може да се изразява правилно по български ! Става въпрос за сериозни неща, а тук е като на селска седянка на хумора, от което се разбира, че беднотията в живота ви се дължи на празните ви глави ! Заслужавате си всичко което животът ви "сервира" - това което сте си "поръчали" ! Затъвате много "сполучливо" !

62

Анонимен

преди 1 година

Да вървят по дяволите и такива крадци като Бойко Методиев и цялата я скапана държава баране с всичката ви негодна журнала.

61

Анонимен

преди 1 година

политикант голем е Баце

60

Опа

преди 1 година

Този изпран и изкъпан след като го отстраниха Гешев стана много приказлив.

59

Анонимен

преди 1 година

Едно време смокиновото листо правеше политиката, а сега памперса прави политиката!

58

Анонимен

преди 1 година

Баце пак са му двуполюсни изказванията хем абсолютна стабилност хем няма да свали правилството хем някой нещо назнача без герб *** разбери кви ги блещи

57

Анонимен

преди 1 година

Боцата вече е кандидат за ,,Карлуково" .А не за Централния Софийски Затвор.И Бай Ставри не го ще.Задушеените разговори на които се е надявал Бай Ставри в дългогодишното еднообразно ежедневие на пазач на затворници и крадци го е отегчило .И с нетърпение очакваше посещение от висш политик .Но нейсе...

56

Анонимен

преди 1 година

Баце, може ли да се запознаеш с Лена и да си губиш времето с приказки за държавното управление. Нямаше ли парапет наблизо?

55

САЩ 94

преди 1 година

Ако този влезе в затвора, сигурно народа ще ликува и празнува по улиците, както беше през 1994г - незабравимото "футболно" лято. Е освен зависимите от кражбите, шуробаджанащината и корупцията калинки.

54

Анонимен

преди 1 година

Страхът и несигурността си казват думата.Боцата губи вече ориентация и сам влиза в образа на задаваш въпроси журналист Или по скоро , изговаря думи и идеи от които сам очаква да му зададът.Това е времева криза на гузно безсъвестния крадец..Гузно безсъвестния крадец изпада в собствените си натрапчиви мисли.Мислите на гузния крадец.Вижда дори заплаха и в протегнатата ръка .Той за пореден път вини тези на които би трябвало да се доверява.

53

Бг плебеи

преди 1 година

Немате капацитет да разберете гениалността

52

Аутистка асоцияция

преди 1 година

Чичо Боко е голем колкото пирона на Рожен

51

Анонимен

преди 1 година

Мислим да внеса предложение у навата фирма да се връткаме с шефа: един ден фой шеф, един ден аз, един ден кодегата ми. Иии, ще намажа, яка женичка има, а и колага му е добра. От мен ще спечели един стол, ама трябва и да работи на него.

50

Олег Куриленко

преди 1 година

До 58 А ти си от Мацкфа Прайд

49

Анонимен

преди 1 година

Боцата на последък му се налага да влиза в актьорски образи толкоз на често , колкото на често се възобновяват обвиненията към него .Това му състояние се обостря до толкова , че с ,,Барселона гейт" заболяването му е е замъглило разума му.Задава въпроси от които сам няма полза.Или ги задава заради друг.От който трябва да са .Например журналист.Боцата тотално губи ориентация.Но страхът си казва думата.

48

Анонимен

преди 1 година

Деберасите вижте какъв политически прайд спретнаха само за две седмуци!

47

карибско питие

преди 1 година

Далавера далавера и пак далавера. Демократичен сявт - къде го видя бе Бойко? Блокират бизнеси? Налагат силово регулации? Лобират за оръжия? Защо демократичният свят не говори за преговори а за оръжия и война. Кой плаща всички тези сметки? Слез на земята и не взимай модното течение, че не се знае накъде ще те завлече.

46

Чичо Боко толуп

преди 1 година

Ше счупиш държавата

45

Анонимен

преди 1 година

Боцата е в поредния за лъжците и измамниците, пространствено- времеви актьорска забивка.Това е хронично заболяване с внезапни промени на личността.Такива хора влизат в играта на актьора без тяхното участие.Като под команда от външен източник.Боцата през годините му се е налагало да лъже на всякъде и във всяко време , та е загубил основите на действителността.До толкова , че сам трябва да бъде под лекарски контрол.А камо ли да изпълнява държавнически функции.

44

ДепутаМадре

преди 1 година

До 45 представи се кой си ти който му предлагаш този избор.