46

mda

преди 1 година

Като не могат да се класират да им взимат лицензите и това е. Не може да има подобно нещо !!! Болница ли е за всички е, аман от частници !

45

Анонимен

преди 1 година

Живота на човекът е един.За болният е нужно адекватно лечение ,без значение дали е богат или беден.Това е геноцид към по- голямата част от българското население.което не може да плаща тези безумни цени.Толкова ще се илекуват бедните.Който оцелее,оцелее.

44

Анонимен

преди 1 година

То сега не е ли така комрад? :))) Дто се вика бедните *** да го дух*т :))) Ако покажеш и малко, че си човек, съвсем че те издухат мутрите :)))

43

Анонимен

преди 1 година

БОЛНИЦИ ЗА БЕДНИТЕ И ГРОБНИЦИ ЗА БОГАТИТЕ... НАЛИ СА ФАРАОНИ

42

От хората

преди 1 година

Бля,бля.Едно и също.Защо на никой не му стиска да направи закона действащ.Всеки българин да има лична здравна сметка.Тогава пари ще има достатъчно,няма да изтичат към едни и същи направления.Болниците ще молят пациентите да отидат при тях.Някой запитва ли се защо преди 1989 год.болниците бяха по-молко при население над 7 милиона,и сега колко са при население под 5 милиона.

41

Христо Христов

преди 1 година

Отделно, ЕС иска болниците да са търговски дружества, а у нас 90% гласуват за ЕС. Дано по-бързо ВСИЧКИ болници станат търговски дружества, та про'с'таците дет не знаят за какво гласуват да изчезнат, та България да се оправи. Факт другаре, факт.

40

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

В България шепата забогатели с корупция и политическо влияние олигарси ще се крият като използват безния народ за жив шит за да не ги докопат от запад и да ги накажат. Тази стратегия разбира се ще бъде неуспешна до друг избор нямат.

39

ЕС

преди 1 година

До Лудото Ленче/55 "... и всичко чуто пак стигам до извода ,че здравето не трябва да е стока !!!" - не си никаква европейка, а комунист! Марш в Азия. Тук на Запад, здравето е бизнес.

38

Анонимен

преди 1 година

БОГАТИТЕ ЩЕ ОТИДАТ В БОЛНИЦИ КАТО БОГАТАША ЛЪЧЕЗАР ЦОЦОРКОВ.

37

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

В България 98% са бедни, 2% средна класа и една шепа богаташи. Не стигат са една болница дори.

36

Христо Христов

преди 1 година

Отделно, ЕС иска болниците да са търговски дружества, а у нас 90% гласуват за ЕС. Дано по-бързо ВСИЧКИ болници станат търговски дружества, та про'с'таците дет не знаят за какво гласуват да изчезнат.

35

fact

преди 1 година

по-големата гавра е, че с парите на бедните ше финансирате лечението на Богатите.УБИВАЙ

34

Стоян

преди 1 година

Не може онези които работят и плащат осигуровки да издържат - онези дето не искат да работят, лъжат ,крадат, даже български не говорят и да лежат на гърба им.

33

Отряд1

преди 1 година

Аз разбирам нещата по друг начин. Интервенция в болница Х струва 10 лв., а в болница Y - 50 лв. Държавата не е длъжна да плаща тези 50 лв, при положение, че има къде да се направи процедурата за 10 лв. Принципно всички граждани плащат еднакви здравни вноски, което изключва възможността богати да плащат повече и да търсят повече права. Но докато здравеопазването е АД - то здравето е бизнес. А при бизнеса знаем - или/или (там морал няма)

32

Христо Христов

преди 1 година

Преди 30 години нямаше болници за бедни и богати. Само Лозенец и ВМА бяха привилегировани, но и там приемаха други хора.

31

Анонимен

преди 1 година

В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА БОЛНИЦИ ЗА БЕДНИ И ГРОБИЩА ЗА БОГАТИ АКО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРАЗИМ ТОЧНО

30

Анонимен

преди 1 година

И тъй като населението е поголовно бедно,по добре направете две-три болници за богоизбрани а другите направо ги хвърляйте на кучетата!

29

Анонимен

преди 1 година

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА БОГАТИ ХАХА

28

Анонимен

преди 1 година

Е, то досега как беше. Така е по целият свят. Само при Путин нещата са изравнени - и за мужици, и за олигарски, всички ползват едни и същи болници., безплатно.

27

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ЩЕ ИМА ДЪРЖАВИ САМО ЗА БЕДНИ И ДЪРЖАВИ САМО ЗА БОГАТИ, НО БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА БЪДЕ ЗА БОГАТИ ТОВА Е СИГУРНО.