251

Анонимен

преди 11 месеца

Сетих се за прословутото "От Искъро по-дълбоко нема, от Витоша по-високо нема", също и "Важно е на Вуте да му е зле" което може да се превърне като слоган на ПП.

250

Анонимен

преди 11 месеца

тука списващите какво предлагате, да е на 2 метра пръчка, че да не се вижда, както е било с църквите ни по турско... не ка се вижда, това си е нашето знаме бе хора...

249

от БАН

преди 11 месеца

Истинските българи не обичат Европа, която поддържаше Отоманската империя да не падне 500 години и да ни мачка, даже за малко да спре освобождението от Русия. Само че сегашните екскрементоядци не познават историята и затова ще си останат задниколизци.

248

Анонимен

преди 11 месеца

Не разбирам защо правят това на Рожен сред природата където падат мълнии, а не направят от грозния паметник на съветската армия пилон за знаме

247

Анонимен

преди 11 месеца

До БГ__за съжаление наистина българите тук са малко, предимно русофили и туркофили

246

Анонимен

преди 11 месеца

До Дичо, пилони със знамена има на всякъде по света, даже и пред централата на НАТО и еропарламента, а иначе ако говорим за кич, далеч по кичозно са жълтите павета в София, ама учудващо те са обявени за културна ценност:))) как може едно паве да е културна ценност?

245

Стамен от Самоков

преди 11 месеца

Какво ми пука, че в черна Франция и арабска Англия нямало пилони. Има, само че на тях се въртят ***. Тоя Дичо явно е ходил да бере ягоди, та се е нагледал на цивилизация.

244

72949

преди 11 месеца

Това е дело само на някой болен руски мозък. Да унищожи природата за тоя дето ду...ха. Както направиха с Бузлуджа - само, че сега на по -красиво място. Аман от рашистки калинки.

243

от БАН

преди 11 месеца

Грозен си навярно ти, гичо.

242

Дичо

преди 11 месеца

Този пилон е грозен и кичозен , да сте видели таквиз пилони в Франция в Англия в Италия и др. цивилизовани страни. Само в Северна Корея може да се види подобна глупост. ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ТАЗИ ГЛУПОСТ.

241

Анонимен

преди 11 месеца

Осъзнати сме ! Българското знаме еняма никакъв смисъл ако в съзнанието на хората отивайки до това знаме оставят *** по цялата планина, няма смисъл и когато отиват на Шипка си го носят като шалче, бутайки се па с колата ако могат и в паметника да влязат, както да тропат хорца в рилските езера ... примери много.

240

хахаххахахахахахахах

преди 11 месеца

цялата пара на патриотизма отива в свирката. голяма безмислена парвнюшка дебелашка остригана и кебапчийска показност

239

Анонимен

преди 11 месеца

Не не става въпрос за бълг знаме а затова как някой под бълг знаме краде пари

238

Мехмед

преди 11 месеца

А до знамето да сложат една бутка за кебапчета и бира да има къде да апват и пийват патреотите, които ще посетят знамето...

237

БГ

преди 11 месеца

Много антибългари тук, много нещо.... Да сте здрави и щастливи!

236

Истината

преди 11 месеца

Хора спрете се! Осъзнайте се! За Българското знаме става въпрос! Каква била земята върху която се издига-АМИ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ Е! БРАВО НА ТЕЗИ КОИТО ГО ПРАВЯТ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

235

Анонимен

преди 11 месеца

Може да го кръстим "Пилона на болното его"! Едно почистване пред блока е по- смислено и патриотично.

234

1234

преди 11 месеца

Намесването на политиката в този случай е израз на комплексарщина!

233

Анонимен

преди 11 месеца

СИГНАЛ КЪМ ОКРЪЖНИЯТ ПРОКУРОР НА СМОЛЯН: ПЪРВО - ПРЕДСТАВЛЯВА ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИЗВЪРШВАНЕТО НА СТРОИТЕЛСТВО В ЗАЩИТЕНА МЕСТНОСТ ПО НАТУРА 2000 ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И КОИ СА ЛИЦАТА КОИТО ГО ИЗВЪРШВАТ. ВТОРО - СПОРЕД СМИ "СТРИТЕЛИТЕ" ИЗПРАЩАТ ФАКСОВЕ И СМС-И НА ДЪРЖАВНИ ФИРМИ - ПРЕДСТАВЛЯВА ЛИ ТОВА ФОРМА НА ИЗНУДВАНЕ???

232

Анонимен

преди 11 месеца

Едно високо знаме няма да промени манталитета на българина. Манталитет, който категорично го прави най-пpocтият в цяла Европа, редом до сърби и румънци. Манталитет, който го прави роб и тотален аутсайдер слугинаж в ЕС. Българинът се ражда роб. Просто мисленето му е такова. Разни фалшиви символи на национално самосъзнание са излишни. То се гради с адекватно образование, ценности, кариера, научни и културни постижения, които са непонятни за 80% от българите. Защо непонятни? Казахме по-горе.