36

Анонимен

преди 11 месеца

Да има как тук да ги внесем тези животни и да има стимули млади хора да се заемат с отглеждането им! Маркс беше прав, че комунизма ще дойде в най- развитите и богати страни на запад! И ето той идва с безумни догми и ограничения! Така при комунизма беше забранено човек да експлоатира човека и съответно частната собственост върху средства за производство! Каква разлика с екологичната догма да избием животните, че отделяли СО2?

35

?

преди 11 месеца

А западните продуценти на войната кога ще я спрат - заради замърсяването де, не за друго?!?!?!

34

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 32 Един самолет отделя доста повече, а и всичко е измама за овластяване на малъккъг отхора, климатични промени е имало и ще има.

33

Анонимен

преди 11 месеца

У нас има 240 угоени ....

32

Майстора

преди 11 месеца

Поинтересувайте се какво е "холодомор"! Поинтересувайте се за "Големия скок напред" на Мао! Това са предишни гениални "концепции" за "подобряване" на земеделие и животновъдство! Тоест, за създаване на масов глад и смърт на милиони! Сега се организира същото! Искат да ограничават изкуствени торове - което ще доведе до огромен спад на продукцията! Колят ненужно дообитъка! Затварят 30% от фермите в Холандия НАСИЛА! Бъдещето е СТРАШНО! Но не заради "климатични промени" а заради АНТИЧОВЕШКИЕ ПОЛИТИКИ

31

Анонимен

преди 11 месеца

До Непозната 29 : Самолетите на богатите са доста по-малко от автомобилите на бедните. По-скоро ще забранят на бедните да карат автомобил с ДВГ отколкото на богатите да ползват самолетите си.

30

Анонимен

преди 11 месеца

ще пускат ядрото - та затова!

29

Анонимен

преди 11 месеца

Що не заколят понитата на Урсула?

28

Непозната

преди 11 месеца

Първото, което трябва да се направи заради климата, е да се забранят частните самолети. А не да пишат и вършат глу*пости уж правят нещо за климата. Такова лицемерие и от богати хора, и от правителства, и от международни организации и съюзи е направо безпрецедентно.

27

Анонимен

преди 11 месеца

После ще кажат, че има глад заради климатичните промени и ще изколят останалите и обвинят неудобните, че няма храна, това медиите няма да се казва или ще измислят някаква болест и ще ги заколят пак. Но не забравяйте ще обвинят климатичните промени и вас.

26

Анонимен

преди 11 месеца

позабравиле са големия картофен глад май...

25

Майстора

преди 11 месеца

Няма нищо по-естествено и природосъобразно от крави (и кокошки)! И ако се отглеждат по нормален начин, използват най-достъпния възобновяем ресурс някога - трева, а отделят естествен тор! Побъркани психопати, искат ЗА ПАРИ да уникожат всичко естествено и полезно! Понеже печалбите ще са много по-лесни от изкуствени и отвратителни и ВРЕДНИ храни! ТОВА Е НЕЩО, СРЕЩУ КОЕТО Е ЖИЗНЕНОВАЖНО ДА СЕ СЪПРОТИВЛЯВАМЕ!

24

Виготура

преди 11 месеца

Що не заколят 200 000 ирландски пияници и без това нищо не работят? Бахтиизродите!

23

Анонимен

преди 11 месеца

горките, що не закокят стопаните, дето ги развъждат?Ефектът върху климата ще е същият - нулев.

22

Урсула

преди 11 месеца

Правилно, така ще се отвори пазар за принтираното изкуствено месо, връх на новите технологии! Няма да ми живеете като първобитни, я! Всички знаят, че храната идва от магазина и от фабрики. Какви са тези остарели работи да се отглеждат животни! Тук е цивилизована Европа! Ще ви продаваме принтирано месо на добра цена, и всички ще сте доволни, а и насекоми също може да ядете.

21

Анонимен

преди 11 месеца

АЛАХ АКБАР! КУРБАН И БЕРЕКЕТ ЗА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ИРЛАНДЦИ!

20

баба мара

преди 11 месеца

след 20 години това месо ще доиде в българия вече имаме опит от 1990 г българия да изкупи част от животните защото ние нямаме говеждо месо

19

:)

преди 11 месеца

Левскарите страшно ще намалеят след такава сеч :)

18

Анонимен

преди 11 месеца

що не ги дари на пострадалите от наводненията тук? а между другото турция помогна ли? ес и урсула помогнаха ли?

17

Гибон Офф

преди 11 месеца

Кои сме ние жалките хорица че се разпореждаме с живота на животинките. Отвратително е. Хищниците първо са животни и второ убиват за да оцелеят. А арогантният човек отглежда храната си. За жалост и аз не съм вегетарианец. То и да стана полза нема. След като вече съм бил участник в тази схема.