218

Анонимен

преди 1 година

поста му мяза на предизборна кампания!

217

...

преди 1 година

значи да речем, че съм съгласен с гешефтара! Ама той тоя гешефтар щоо чак ся почна да ги говори тез неща бре!? От колко години е в прикриватурата гешефтара!? От колко години е главен прикриватор на случващото се в България! И ся след тези десетки години тоя започна да ми реве колко било мафиотско в прикриватурата и навсякъде в България! Еми гешефтар ти десетилетия си прикриватор! 4 години и нагоре беше и главен прикриватор! И ся като се видя, че и ти си в кюпа и ми ревеш! Еми ай да ти .....

216

Кубети

преди 1 година

*** е Геша! Стана шеф не с качества, а с политическа протекция! Години се усукваше и обслужваше силните на властта и чак, когато столът му се заклати взе да заема пози на "честен", "принципен" "мъж"! Стойкаджия и позьор - няма шанс в политиката!

215

СИБИР

преди 1 година

Щастие за кратко за българите изпратете го в Руски затвор с Соломон Паси УРА УРА УРА,ЧАО ГЕШОВВВВВВВВВВВ

214

РАНО Е!

преди 1 година

Иване, Иване, още ли не си разбрал, че нищо в България не може да се промени, преди да изгори Кремъл. Имай търпение!

213

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Баба Ванга на времето...предрече,че ще се...оправим,когато Гешев стане политик и...премиер,тоест-никога.

212

Анонимен

преди 1 година

от 89година е така

211

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 1 година

Каква държава сме щом гл.прокурор говори за тъмните сили на мрака в републиката ни?Цялата прокуратура не можа да осъди един мафиот,да не говорим за кметове,държавни служители,министри,депутати и т.н.С тези приказки само показа колко некадърен е за този важен пост в държавата.

210

Бай Гроздан

преди 1 година

Браво Гешка, това не е ли знамето на Мианмар? хахахаха Тури една снимка на колорадските планини хахахаха

209

Анонимен

преди 1 година

218 на теб кой ти каза че в сащ имало реално работеща съдебна система като съдиите се назначават от президента, а всеки щат има различни закони. Федералните закони пък почти никъде не се спазват и само тежките нарушения се поемат от фбр. За поправките на конституцията им пък как се изполват да не ти давам пример, има цели фллми за това. Избягвай да сравняваш държави с различно устройство въобще. Сащ са президентска и федеративна двукамарна и т.н. Като те подгонят от някой щат отиваш в другия.

208

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗДЕЛЯ С РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО-МУТРЕНСКИЯ МОДЕЛ

207

Анонимен

преди 1 година

СЕМ и разните такива също се определят от подкупните депутати и резултата е налице.

206

Анонимен

преди 1 година

Сега дали някой ще го гони за безчинстват му или "са се разбрали"?

205

Анонимен

преди 1 година

мисля ,че този вече има нужда от психиатър

204

Анонимен

преди 1 година

Е това вече нагло др Гешев! Обиди тези хора че саед! А сега Ти самият ще ставаш СМЕД?? Няма кой да те избере другарю! И ти като Цвъки ще се пробваш веднъж дваж и до там!!!

203

Анонимен

преди 1 година

ДПС ще правят политик от "Порки Пиг" за да обере малко от протестния вот.

202

Анонимен

преди 1 година

Голяма битка беше, за смях станахме. Колко незаконни казана за ракия бяха разкрити още с неговото назначаване, но пък къде отидоха парите за Хемус никой не провери!

201

О, божкеле

преди 1 година

Хахах защитник на народа. Този тотално изплиска легена. Същият този народ години наред ти иска оставката, а тези срещу които сега плюеш, те пазеха. Сега голям борец за свобода и правда се извъди. За съжаление у нас свестните свършват бързо с политиката и се оттеглят да си живеят живота, а такива неадекватни ще ги гледаме и слушаме. Толкова не се усещат, че са смешни в претенциите си.

200

Анонимен

преди 1 година

Борисов нарочно се прегърна с арестантите му Кирчо и Кокорчо,за да отблъсне хората от партията си понеже била стара. Гешев ще обере много голяма част от електората на Борисов, а и не само. Този нов политически проект идва в момент, когато много хора са отвратени от политиците. Възможно е Гешев да се кандидатира за президент, знае всички държавни тайни.

199

Анонимен

преди 1 година

Защо, има хора живеят от записи на разговори. Даже знам кои!