65

до 70

преди 1 година

До Анонимен,мита за ниските бг заплати отдавна рухна,заври си го,знаеш къде

64

Shark

преди 1 година

До 65. Когато твърдиш нещо, трябва да можеш да го докажеш! Хайде сега дай доказателствен материал, за това, което говориш! Някоя снимка от личното ти пребиваване в Русия например! Ако нямаш, то значи плещиш неща, за които изобщо не си сигурен, че са истина. И преди да ме обвиниш, че съм русофил, без да ме познаваш и без доказателства, ще ти кажа, че съм човек на науката и работя с доказателства. Така че докажи твръдението си и те подкрепям на 100%. Ако не можеш, значи лъжеш!

63

Анонимен

преди 1 година

Германия има държавен контрол на цените докато в бг даже държавния КЕВР дига заради часните ВЕИ. Цение ще скачат в бг и е е поскъпо. Но и двете нямат население и измира и Германия внася населние от ислямските и Африка. Пазара се провали тотални и прави геноцит.

62

Берлин

преди 1 година

Оказва се, че Германия и ЕС още купува руска газ ПРЕЗ УКРАЙНА! Просто невероятно..но ги естрах, че договора с Русия свършва 2024!Ако бях Русия щях да спра газта през Украйна още сега!!

61

Анонимен

преди 1 година

що не казвате с колко по малко заплати полу4аваме от ЕС

60

ПАЗАРУВАМ В ТУРЦИЯ

преди 1 година

ДОМАТИ 1лв СОГАН 0.8ст ЗА КГ.

59

Анонимен

преди 1 година

Ако западът иска да загуби безвъзвратно стотиците милиарди които изсипа в Украйна трябва незабавно да се обърне към Москва с за преговори и да приеме безусловно всички условия на Кремъл. В противен случай ще загуби много повече.

58

ЕВРОПЕЦИТЕ СА

преди 1 година

ОКОВАНИ БЕЗ ВЕРИГИ.

57

Анонимен

преди 1 година

Русия е Нигерия със сняг. Извън Москва нямат канализация и позлват външни тоалетни.

56

Море нема немааа!

преди 1 година

Нема криза, руската пропаганда само лаже, ЕС е стабилка, летищата са пълни, задръствания по магисралите, нема криза.

55

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС минава на вятърна и слънчева енергия.

54

Европеец

преди 1 година

Споко, ЕС минава на плаващи фузионно-кохезионни електроцентрали с ейай на биогориво.

53

ПАЗАРУВАМ В ТУРЦИЯ

преди 1 година

ОЛИО 2лв. ЯЙЦА О.23ст. ЗАХАР 1.6 лв. МАЙ НА ТА МУ НА ЕС.

52

Анонимен

преди 1 година

Ерата на евтините енергии, ресурси и евтина храна за ЕС приключи. А това слага край на потреблението и потребителския живот в ЕС. От сега нататък Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.

51

Анонимен

преди 1 година

До 43.В София средната заплата гони 3000 лева.Много по добре в СФ с 3 хиляди лева от колкото в Берлин с 3 хиляди евро .

50

Анонимен

преди 1 година

Хабек каза, че ако Русия спре газта в Германия ще има фалити на предприятия. Договора на Русия за пренос на газ през Украйна изтича 2024.

49

Слава Украине

преди 1 година

Може да се каже, че украинската армия просто требе некакси нещо да стане и да успее. Иначе с хегемонията на САЩ е свършено, а ЕС, който изгради успешния си модел на евтини енертии и ресурси, скоро ще се превърне в мизерно гето.

48

Берлин

преди 1 година

Статиятасъздава илюзия че храната в други държави в Европа е евтина! Няма такава нещо! Навсякъде в Европа инфлацията е огромна заради войната и санкциите! Цените се вдигат всяка седмица ако не ден!! Хората могат да си позволят все по-малко навсякъде от Лисабон до Берлин и София! Германия и еврозоната са в рецесия!! Трудно ли е за разбиране :(

47

Анонимен

преди 1 година

Говорейки на икономически форум в германската общност в Бад Саров, Роберт Хабек без колебание и без да подбира дума казва, че германската индустрия в цялото си многообразие още в началото на тази зима може или да изпадне в тежка историческа криза, или или дори да престане да съществува.

46

Анонимен

преди 1 година

Германският министър Хабек споменава, че строителството на единствения регазификационен терминал в северната част на страната, с който правителството се хвалеше последната година, всъщност буксува. Невероятно, но в случая Русия не е виновна за нищо. Противопоставят са местните жители и екологичните организации, които са убедени, че пускането на такъв обект ще навреди на екологията на крайбрежната зона.