135

Таня

преди 1 година

Пленените над 1000 руски машини използват ли се обратно срещу Русия? Някой знае ли?

134

Анонимен

преди 1 година

Абе крайцера Москва пак обсъждате.С тоя пари изхарчени от запада щяха да се направят 20 самолетоносача от най-висок клас.

133

Анонимен

преди 1 година

WP:37-а бригада на ВСУ претърпя големи загуби по време на контранастъплението.Това разказа пред изданието нацистът с позивна "Дървосекач".Според него на 5.06 край Велика Новоселка 30 от 50 души от неговия отряд не са се завърнали.През първия час на битката са унищожени пет БМП. "Дървосекачът видял двама мъже в колата си,които кървяли обилно.Той пропълзя в кратера,но фрагменти от мината минаха през земята и пробили рамото му",каза нацистът пред Washington Post.Командването в същото време остави воините без артилерия и никаква подкрепа.Даде се висока цена от ВСУ в контраофанзивата, отбелязва вес

132

Стоян до ларавел

преди 1 година

Крайцера Мацква е морално остарял кораб. Това, че е най-модерния руски такъв, не го прави модерен за запада. Там щеше да е нарязан преди поне 30 години. Разликата в класите е потресаваща, но не изкарвайте че нещо е много добро, само защото е безумно скъпо. В момента е безумно скъп аквариум за рибки.

131

2

преди 1 година

"Руската отбранителна стратегия на въздушни контраатаки може да забави украинската кампания. Въоръжените сили на Украйна вече се сблъскаха с минни полета, окопи, противотанкови ровове, въздушни атаки и артилерийски огън", пише The New York Times. Ситуацията се усложнява от времето, а именно гръмотевични бури и дъждове, които разкаляха всички пътища.

130

1

преди 1 година

NYT: Руската армия отвърна на украинската контраофанзива. Вестникът пише, че миналата седмица по време на боевете край Велика Новоселовка едно от селата, окупирани от ВСУ, се е превърнало в руини под ответния огън на ВС на РФ от авиацията и артилерията. Украинските войски стават уязвими за руски въздушни атаки, когато напуснат окопите си и излязат извън обхвата на системите за ПВО и системите за електронна война.

129

Анонимен

преди 1 година

До 152 - Ако беше така, вече щяха да са разположениноред Кремъл и да чакат Путин да се предаде ...

128

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко: Конфликтът в Украйна скоро ще приключи. "Не съм пророк, но в Украйна ще сложим край на тази война. Вече има големи предпоставки за това", каза беларуският президент. Той добави, че дори след приключване на спецоперацията "лудите от Запада" могат да създадат много проблеми. И ако прекрачат границите, това ще бъде много болезнено за тях", подчерта Лукашенко.

127

ссс

преди 1 година

До Laravel ами отиди да пробваш може и да ти се получи дано да ми разкажеш ако отидеш смелчага комфрумиска фашага

126

Анонимен

преди 1 година

До до 152. Много знаеш каква е руската действителност празноглаво дрънкало

125

Анонимен

преди 1 година

До Laravel - Това се слупи, заради глуоавото вярване на руснаците, *** нямале да се случи. Аконискаха да стрелят, Киев беше в артелирийски обхват - Можеха да го сринат съсбсъщата ефективнист, като няколко адрени бойни глави ....

124

до 152

преди 1 година

За руската действителност са си направо космически.

123

Анонимен

преди 1 година

До 139 - Леопард (или Панзер) са от 1965-а, а Леооард 2 е от 1979-а. И двата не са точно нови.

122

Анонимен

преди 1 година

Значи логически щом имаме украинска контра то руснаците са в стихията си. Значи за да са доволни емилитротинетките то тогава руснаците трябва да настъпват.

121

Laravel

преди 1 година

Крайцера за 1 милиард долара го потопиха с технология от 50-те и ракета за няколко хиляди. Колоната към Киев я претопиха с полупрофесионални дрончета и бомби за по 2000 долара бройката. Над 400 танка и още няколко стотин други машини през първите 10 дни. Ако срещу теб е руска техника, можеш и с вода и камъни да се справиш достатъчно добре. Няма нужда да впрягаш скъпи неща.

120

Анонимен

преди 1 година

Мнго дълга статия = доза пропаганда.

119

Анонимен

преди 1 година

До всички неграмотни евроатлантици. Яма такъв град МаЦква. На руски е Масква. Но планктона нали си е неграмотен и неможе си собственото си име да напише правилно. То да не е като да си Американски лапнипишок. М. А м. А ви Фашистка

118

Бинка Цветкова До

преди 1 година

138 До Бинка Цветкова/ Цент, ти ли си? Завиждаш ни на размера, нали

117

Анонимен

преди 1 година

"Руската електронна война" - леле... Може ли да сте толкова T_Ъ_П_И, бе? Така е, когато в тази koчuна, дето я имате за редакция, сте се събрали само соеви планктончета и продажен умнокрасивитет! Връх на лаишката профанщина, резултат от дипломи, намерени в царевични пръчици! Готов съм да ви редкатирам преведените статии срещу скромната сума от 200 лева на статия! А тази "Руска електронна война" всъщност е "Руските средства за радио електронна борба(РЕБ)". Не ми благодарете...

116

Бай Чеп

преди 1 година

Имаше един български филм :" От нищо нещо". Тази статия няма нищо общо със сюжета на филма, но името му и е много подходящо.