150

До Радев

преди 1 година

вечни хулигани? Май първата награда отива за САЩ! И хайде да не ги напичаме умилително хелигани, направо са вечните терористи!

149

Радев

преди 1 година

Сега че тук пишат русофилски дървени глави бе е нужно да четем ,ясно е ,това са хора симпатизирали на едни вечни хулигани ,международното постояно нападат съседите си и с повод и без причина ,само какво им бъркат в задниците украинците в Руско Турската война полвината Дунавска армия беше от казациКиевси ,Полтавски Харковски полкове,авангардната кавалерия ,ама нашите дебелоглави простаци кигаса познавали историята

148

Движението напред

преди 1 година

Е в кавички ;))

147

Победите на Зеленски

преди 1 година

Засенчиха и победите на Александър Велики!Източник: Колективната Западна Преса!

146

Ганди

преди 1 година

Тоя толкова победи натрупа, защо ходи да проси - още милиард по сметката си ли?

145

жорето

преди 1 година

Що ми праща кулеба, да дойде да произнесе прочувствена реч на нашите ***. Па я ще намеря начин да му свестя маслото

144

РуZZkий мир

преди 1 година

Товариш Радев да приветства кремълскиият Си Государ ,его чекиское величества за замърсяването на Черно море ,мръсотиите са вече около варна,да ви в сладка черноморската цаца,а курортизъм забравете който му е приятно да се къпе в тонове гниеща леш и фикалий,е сега може да чакаме следващата им магария,на псевдо братушките

143

Анонимен

преди 1 година

Абе не сравнявайте кирлива Украйна с България бе не ви ли е ясно.

142

Анонимен

преди 1 година

До 152.Е даде ама,нещата в Украйна започнаха да се случват много преди това.Да се насажда омраза към Русия започна някъде още през 2004 година и тогава се създаде ЦИПСО и започнаха да промиват мозъци.А след като махнаха Янукович Украйна не тръгна към Европа,а само се смениха олигарсите и нищо не се промени.Напротив украинците станаха още по-бедни.

141

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Абе Русия няма да нападне България това не ви ли е ясно." Тя Русия и Украйна нямаше да напада.

140

Анонимен

преди 1 година

Абе Русия няма да нападне България това не ви ли е ясно.Изобщо защо сравнявате България с Украйна и това не е ясно.

139

Анонимен

преди 1 година

до 138. Това с Нюланд е скандално. Но американците са хитри, направиха го след скандала с имението на Янукович и златната тоалетна, докато масово хората едва се оправяха. Янукович обаче беше подкрепян от Русия, т.е. ето намеса на страна в политиката на Украйна. После дойдоха повече инвестиции, почнаха да купуват зърното на високи цени на запад, стандарта се вдигна и поискаха да са с Европа и САЩ. САЩ, в частнст "демократите" просто си изиграха картите за сметка на алчните кръгове около путин.

138

Анонимен

преди 1 година

"неформално се мотивираха, че е необходим сармат, в контекст за България" --- Евроатлантикът се взел много насериозно. "Сармат" е модерна и авангардна съставна част от руската ядрена триада. Кой *** ще харчи първокачествено стратегическо оръжие за удар по невзрачен и незначителен слуга на Хегемона?

137

Анонимен

преди 1 година

До 21 Зозо Украинците са освободили 100 кв. километра и пробиват към Мариопул. . . ПИШЕ СЕ МАРИУПОЛ! УЧИ ПРАВОПИС И ГЕОГРАФИЯ!

136

Анонимен

преди 1 година

До бай Гошо . Ценностно няма да разбереш нещата. Ще ги бият руснаците ама търпение още някой месец и ще разбереш. Защото бързате да твърдите контраофанзивата за неуспешна, а тридневна военна операция за успешна, но... спомнете се как бягаха от Киев и че всъщност от там започнаха, ама не стигнаха до никъде.

135

Анонимен

преди 1 година

До 146;Ами кой ще ти помогне НАТО ли,защо НАТО не се намеси между Турция и Гърция преди години,а.Защо трябва да разчитаме на тоя и ония при положение,че имахме ракети и пак да угоди ги унищожихме сега трябва на други да разчитаме.Станахне зависими,а не бяхме.

134

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама "движение напред" ненапразно е в кавички. А и при това "движение напред" на всеки метър сигурно по пет укронацисти биват изтребвани (като мyхи). Такъв темп на обезвреждане устройва супер бойците на РФ, и те с удоволствие ще ги пропускат даже километри да се "движат напред". След това, разбира се, играта ще свърши и внезапно за укровермахта пак ще има "движение напред", и то нон-стоп...Да де, ама по още по-трудния начин, и то след кръгом-марш... :)

133

Анонимен

преди 1 година

Разбирането, че не сме длъжни не е съвсем вярно. Ако ние днес не сме длъжни на Украйна, утре ще бъде ли длъжен някой на България? В чисто човешки план, влизате ли в обувките на мирните граждани на Украйна? И мен ме дразнят единични бройки тука дошли с лъскави джипове и даже неспазващи правилата. Но не говорим за един-двама души. Говорим за милиони съдби. За сирийците същото. Гърми оня от джипа и все едно света е негов. А държавата му хората мизерува и умират от какво ли не. Но ти човек ли си?

132

Анонимен

преди 1 година

Напред? Смях! Преди мълчаха, защото се надяваха на успех. Сега успехът е само думи, убити хора и горящи западни танкове. Напред, момчета, по-бързо към катастрофата!

131

Анонимен

преди 1 година

Зе приветствал напредъка на укро-бандерата с всяка крачка и всеки метър.