184

Г557дт

преди 1 година

До 189 Интересно ... А думата "***", който клевети по поръчки, има ли я?!

183

Лено ма!

преди 1 година

По добре дай свястно обяснение за солунската ви секс-вечеря с КИРО TЪПOTO и как за нея похарчихте пари от Бюджета, сиреч от нашите данъци! Какви ги вършихте на следващия ден, та Правителственият самолет е излетял с два часа закъснение?След като ви издържаме, имаме право да знаем!

182

Боже опази!

преди 1 година

"Баш Обшата", "Държавната Метреса" започна да дават акъл!

181

Интересно...

преди 1 година

Лена доста думи е изброила, само думата "парапет" я няма.....

180

Радеффф

преди 1 година

Ако е пилот, по добре да няма авиация

179

Анонимен

преди 1 година

Е те нали и без това бяха за изчегъркване всичките, защо се оплаквате? Просто ви спестиха удоволствието вие да ги уволните и да ги гаврите междувременно. Някак си не разбирам къде е драмата с областните.

178

Точен

преди 1 година

Ленчето разбира от полотика, колкото *** от авиация.

177

МАЖОРЕТНО

преди 1 година

МАЖОРАНТНО ЛЕНЧЕТО ЗАПЯЛА Ний сме бъдещите войници. Всички, които са противнас, ще паднат от нашите юмруци. Водачо, ний ти принадлежим. И ЗАУДРЯЛА БАРАБАНЧЕТО - ТРАМ-ТА-РА-РАМ-ТА, ТРАМ-ТА-РА-РАМ, ТРАМ-ТА-РА-РАМ-ТА ТРАМ-ТА-РАМ, ТРАМ-ТА-РАМ, ТРАМ-ТА-РАМ!!...

176

Докато

преди 1 година

малцината гласували се чудеха на кой точно да повярват, онези седнаха да се черпят на софрата. Те и червените не бяха толкова нагли.

175

....

преди 1 година

Супер нагла кака.След парапета трябваше да е по-ниска от стъпалата.

174

сексуален изверг

преди 1 година

Tая мома,да спре да се прави на велик политик,да седне и да почете за майчинството,че и предстои,че и то ако е като политиканстването и.......

173

Ленчето

преди 1 година

какво се пени. Тя пък кога стана голям политик? Какво ти редовно правителство? 30 % гласували и съм убеден, че никой от тях не е гласувал за подобен измекярски съюз. Радев не го харесвам, ама в случая е прав да се възмути.

172

Бонго от Конго

преди 1 година

Лено,мари Ленче,*** на тази алчна *** пасмина, която бе излъчена от безпринципната и непорядъчна сбирщина от харвардски мошеници и местни балкански *** с мрачно минало в охранителния бизнес... Ти на това законно и редовно правителство,ли казваш?

171

Областни браво

преди 1 година

В тази страна стана ерес да имаш мнение което се различава от политкоректното. Всички са изумени когато се осмелиш да се изкажеш срещу програмираните за власт от Брюксел и Вашингтон. И нали в записите се казва как всички ще бъдат изметени? Ето, не всеки иска да прави коппромиси, напуснаха си предварително. Поздравления за напусналите.

170

Жертвички

преди 1 година

Браво на тезе които се отеглиха вчера! Не всеки се е зашил за властта завинаги. не всеки е Мария Габриел, която се чуди как да натрупа два, ако може три поста наведнъж, и ги брани със всички жили на врата и сълзи на очи! И какво да чакат тези хора, да дойде Асен и да ги обиди и изрита?

169

Клюкарка

преди 1 година

Лена, махленска клюкарка. Президента не назначава областните управители.

168

ХАХАХА

преди 1 година

СРАМУВАМ СЕ ОТ ТАКИВА ДРИСЛИ КОИТО СЕ МЪЧАТ ДА ПРАВЯТ ПОЛИТИКА ТЯ СЕ ИЗЛОЖИ ТОЛКОВА МНОГО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАСРАМИ МАЛКО ГОРКИЯТ И "ГОДЕНИК" АКО ВСЕ ОЩЕ Е КОЯ СИ ТИ ЧЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ПРЗИДЕНТА ?????? 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ ГО ХАРЕСВАТ И ПАК ТОЛКОВА НЕ ХАРЕСВАТ ЛЕНА

167

Анонимен

преди 1 година

Стига си вря мустака, като онази работа на Киро

166

В случаят

преди 1 година

Лена Бориславова е абсолютно права!!!Поздравления!!!Подкрепям!!!

165

Денков

преди 1 година

Академикът Денков ........................на Запад няма такава титла..................само в БАН .........това е комунистическа титла..............да я върне...............изобщо не е от най-големите учени, видях му биографията, един посредствен учен в колоидната химия!!На ниво доцент за мен, дори не е за професор!!!