61

Анонимен

преди 1 година

За да се финансира трябва да се махне борда и се забрани $ за да има левове. В противне случай ще фалира. И държавата ще трябва да контролира цените, т.е връща се както до 1989 г. Без държавата ще стане както 1996 г. дигат заплати и помощи но не стигат за нищо защото хиперинфлация ще скочи.

60

Анонимен

преди 1 година

Малии, Айшето няма да спре да ражда от 13 до 43.

59

Анонимен

преди 1 година

Добре е но откъде парите като не искат да дигат плоския данък. От хиперинфлация за сички ще стане но 90 % са бедни и ще измрат ако дигнат цените. Най-добре е без тия помощи но като има високи заплати и в провинцията главно а не в София се направят държавни заводи за да не ги уволнява часника.

58

АнонимеН

преди 1 година

ПОМОЩИ ЗА ВЪРНАЛИ СЕ ОТ ЧУЖБИНА НЕ МОЖЕ ДА ИМА, ЗАЩОТО ТЕ ПРИ СМЯНА НА РАБОТА ТАМ, МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ДА ВЗЕМАТ ПОМОЩТА И ПАК ДА ОТИДАТ!

57

Анонимен

преди 1 година

Помощи до трето дете. От там нагоре, който е направил, следва да си е направил сметката.

56

Анонимен

преди 1 година

"Всеки българин, завърнал се в страната". Поредната дискриминация спрямо хората, които напук на всичко останаха в тая "държава", бачкат, живеят някак си тук, гледат деца, гледат родители, плащат си данъци и осигуровки и едвам свързват двата края. Докога ще бъдат пренебрегвани гражданите на страната, само щото видиш ли не отишли да работят на някой извън БГ. Анрдей, зав ри си идеите там дето слънце не огрява!

55

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 45 Ще има за ракия и уха , аха. И после ниц.

54

Съвет

преди 1 година

Изпуснах далаверата. Детето ми вече е на 5 години.Демографска криза е свързана с едни пари. Парите от първо до трето дете да се увеличават . След трето дете няма.Иначе стигаме индийците по цвят и манталитет.

53

До 51

преди 1 година

Те и без това бащите за никъв не стават. Влизат в родителска роля за година две и после почват да се оглеждат. Безотговорни, мрънкащи и неосъзнати

52

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах от къде ще намерят по 20 000 за всяко новородено. Това са пълни глупости.

51

Ромите, та ромите

преди 1 година

Не ги мислете тях. Тях ги храним и без такива бомбастични предложения. Сега целта е да се спази директивата за привличане на мигранти. Те са семейства от типа мъжа е неграмотен и работи като общак, но има 4 съпруги и те се надпреварват да му раждат деца, защото която е най-плодовита, тя му е любимката. По традиция техните жени и дъщери не работят. И за да не минават оттук транзит на път за Германия, трябва да им предложим уловка - всяка да ражда тук ежегодно и да взима пачки.

50

33 г, с вишу, безраб

преди 1 година

21, 'Който не си е направил труда да завърши гимназия или техникум, никакви помощи не заслужава' -- аз и гимназия, че и университет завърших и пак никой не нищо не ми дава и си живея с мама!

49

Анонимен

преди 1 година

Кой вярва на тези измислици? Това са глупости на търкалета.

48

До Жена на 24

преди 1 година

Много си наивна, моме. Сега е пълно с мъжеподобия, не ги е грижа дали ще им раждаш деца. Ако се решат на брак или на съжителство, те очакват жената финансово да подпомага живуркането им. Те измислиха пословичния израз "Вимето на любовта", употребяват го мъже авантаджии. Ти си въобразяваш, че ще стреснеш някого, като му кажеш, че няма да му родиш дете, ако не може да го издържа. Тези критерии са били валидни за баба ти, затова тя е родила само едно през 1960 г и така започнала демографската криза

47

Анонимен

преди 1 година

Пак ли ще храним безработни малцинства?

46

Анонимен

преди 1 година

До Зоро Но трябва да има процес по верификация на дипломите дали са реални или купени.

45

Зоро

преди 1 година

Тези пари само на майки със средно образование!

44

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Помощта за родители трябва да е в безлихвени кредити за жилище на млади родители, стипендии за децата, включаем за такива от малцинствата. Безплатни дрехи, храна и учебници САМО за такива, които ходят на училище! НИКАКВИ парични помощи и никакви детски за изхранване на професионални родители! Нито стотинка ресни пари не трябва да получават родителите, защото няма никаква гаранция за какво и от кого се харчат.

43

Анонимен

преди 1 година

Дискриминация има срещу българите, които не получават детски, а ромите получават,това е дискриминацията.

42

Анонимен

преди 1 година

Това няма как да стане. Не работят и идеите да се дава само на хора с образование, работещи и тн, защото това е чиста дискриминация. Преди да се дават предложения трябва да се помисли малко.