15

До сьр пичук

преди 1 година

Ти ли ми предлагаше на македония да ми правиш като вятъра за - 15 лв оня ден, беше с едно клинче нали и червена перука

14

2023

преди 1 година

Годината е 2023 след като не искат да са част от модерния и свободен западен свят да ходят във Северна Корея или Москва да си защитават идеалите!! Много е просто не е нужно да ни занимават със техните глупости!! Против Украйна съм обичам руснаците!! Но Възраждане нямат Нищо общо със Русия по са близки до идеалите на фашиста Зеленски !! Слагайте минуси

13

Вьзмутен

преди 1 година

Никой не мрази различните но - в тоя салон има деца как може да гледат подобно нещо и да са допуснати на прожекциятаУтре може някой да им пусне и содомия

12

Сър Пичук

преди 1 година

Ама вие вече не се криете бе хора. Погледнете го този долу. Пише на развален български с руски букви, а се представя за българин.

11

Анонимен

преди 1 година

Вече и деца да нямаш в тази дьржава да ги превьрнат в такива като асенЯвно бьлгария приключи

10

SofiaPride2023

преди 1 година

Годината е почти 2023-а. Ние отново искаме да забраняваме филми. Отново мразим различните. Отново и отново...Отново ще окаже хомосексуално, не само няма да получи любов и подкрепа, а ще бъде възнаградено с омраза и неразбиране. За щастие ЛГБТ общността успяхме да изградим широка мрежа от сподвижници през последните години, както и много от нашите най-активни членове заемат високи позиции в управлението на страната ни и няма да допуснем връщането кум едни тъмни и мрачни времена от миналото.

9

Анонимен

преди 1 година

До Да си го кажем! Ми айде пък да си го кажем - някои хора виждат във всичко омраза и го играят вечни жертви. Помисли си дали не си от тях.

8

Мене

преди 1 година

*** филм .

7

Да си го кажем!

преди 1 година

Българите са в голямата си част ксенофоби. И не е лошо това да се каже, вместо да се мълчи. Започва се от семейството. Повечето родители учат децата си да мразят. Цветнокожите, мюсюлманите и лгбт. Това е гордост за масовия родител. Да възпита омраза към тези групи у децата си. После стават фенове на отбори, в които се промотира нацизма, свободно се драскат пречупени кръстове навсякъде и се парадира с нещо, което води до арест и затвор в останалите европейски държави. Малко са изключенията.

6

Сър Пичук

преди 1 година

Щом 3 деца е няман3 на деца, явно вие сте от табора и имате по 8.възпитавайте си децата сами и няма да имате проблеми, но вие киснете в кръчмата и въобще не се интересувате от тях, а чакате в училище да ви свършат работата.

5

Стереотип Костадинов

преди 1 година

Протестират защото са прости, неуки и със стереотипно мислене!

4

До пичок

преди 1 година

Не ме занимавай вие нямате деца но ние имаме поне нормалните хора

3

Алена

преди 1 година

Пълна подкрепа за правителството на акад. Николай Денков и д-р Мария Габриел, които вярвам под менторството на Генерал Бойко Борисов, Генерал Атанас Атанасов, г-н Христо Иванов, г-н Кирил Петков и г-н Делян Пеевски ще успеят да сложат край на далаверите и корупцията по високите етажи на властта и ще поведат България по пътя на европейското развитие и всеобщия просперитет и равенство! Не се подавайте на провокации. Доказано е още от праисторически времена, че по-силна от мъжката любов няма!

2

Вьзмутен

преди 1 година

Може ли - пп да паднст толкова ниско, дори шефа им - шиши би се срамувал от тяхОтвратително

1

Анонимен

преди 1 година

Бaxти тъnнитe! Някакъв филм, никой го не знае, само няколко човека искат да го гледат и си плащат билетчета за да го гледат. А отвън някакви: "Защо ще гледате филм?" и протестират! Пълно npocтoтия!