90

Анонимен

преди 1 година

Пълна подкрепа за главния прокурор!

89

Пффф

преди 1 година

Гешев е един ББ на съдебната система. Много силни думи, много услуги, много предателства. Това си е държава в държавата - нарича се Гешевтура. Просто мафията води война. А мафията са Гешев и ББ. Как пък изведнъж плъзнаха компроматите.

88

Анонимен

преди 1 година

гешев, дай факти, доказателства, знакови схеми по които бяха извършени грабежите на държавата, хич не се прави на нежен лирик и романтична душа ти си прокурор, при теб е бездънната яма от криминална информация за всичко в държавата явно имаш много какво да криеш

87

Анонимен

преди 1 година

Нали чухте какво каза Васил Божков на Огнян Стефанов на 10.06.2020?БОЖКОВ:Имах от някои политици предложение да направа партия и да ги подкрепа. А пък да такова, да ме вкарат в Парламента. А моите, моите опорни точки утре аз ше ги дам, за политическо движение... (...) Но аз мисля, че Гешев не ни е проблем, ако спечелим властта, щото мо"е да му орежем правомощията без да променяме Конституцията. (...) Като го напра'име фигурант като Президента, точно к"во ше ни вреди Гешев?

86

Анонимен

преди 1 година

До 100.Като арестуваха иванчева и Дюлгерова не само че ги арестуваха с белязани банкноти ами и дори някой телевизии заснеха ареста и дори и като банкнотите се брояха.На три инстанции беше намерена виновна.

85

Само

преди 1 година

С политическия ресурс ли разполага мафията. Мафията разполага с целия природен и човешки ресурс в тая територия, която с право може да се нарече Феодална държава, феодализмът на третото хилядолетие. Той не е от вчера. Това вече е генетическа черта. Спасението е едно: два стадиона-единият за Пиночет, другият за Сталин.

84

Анонимен

преди 1 година

Иванчева иПетрова бяха нарочени и буквално хванати от пътя и осъдени под натиска на мафиот и отвън.Дюлгеров помогна за доказателствата но не разкри истинатаГешев бе под натиск и пусна Делото вСъда,но не той ги осъди аСъдът по кьор фишек доказателстваНо и те са си виновни че не направиха"фондация"за средства за облагородяване на квартала а действаха стихийно и глупаво макар и в интерес на живеещите в кварталаНали знаете че няма ненаказано доброИскаха да защитят колективен интерес,но мафията...

83

Анонимен

преди 1 година

Тука всичко се мисли за мафия. Но истинските , големите риби, се броим на пръстите на едната ръка

82

Анонимен

преди 1 година

Тоя откри топлата вода....Гешев ,ако имаш нещо дето става за пред съда го вади, че утре ще ти ритнат канчето!

81

А

преди 1 година

Някой може ли да каже какво промени мисленето на ПП? Това е партия, не е един човек и какво изведнъж промени мисленето на всички и сега ще импъчват Радев, които ги лансира.

80

наблюдателен

преди 1 година

Иван Гешев също е част от тази мафия.Мафията която си има държава.Червената мафия.

79

=

преди 1 година

Ха здрасти. Това миналата седмица ли го разбра или когато ти дръпнаха килимчето? И тогава реши да прескочиш от едната мафия в другата.

78

Психотрилър

преди 1 година

Утре едни изветрял ВСС, ще установяват, защо Гешев вместо цветя за мирисане, е видял бок....... Определено ВСС са за сериозен преглед.

77

Анонимен

преди 1 година

От колешна истина е,че желязото се кове дорде е нагрято.Затова и се нагрява още.Когато обаче то се прегрее започва да искри и се пали всичко където паднат искрите.Това се случва пред очите ни в момента в Съд.Власт.Прегрява се и може нещо да пламне и изгори.Може да пламне и там където никой не очаква.Не сега а по късно.Всичко ще зависи от постъпленията и разходите в бюджета през следващите месеци . от15.06.се задва отпускаруския сезон и до есента има време.А после ще видим.

76

Анонимен

преди 1 година

Всичко добре, няма лошо. Проблемът е, че като запари под гъзерите се сети, че трябва да работи

75

Анонимен

преди 1 година

А защо спа три години, драги? Между другото тези ресурси, за които говори се дължат на европейските субсидии, от които обикновения човек не вижда нищо, а обогатяват мафията и деморализират и дестабилизират обществото.

74

?

преди 1 година

До сега пази Бойко и Пеевски.Сега като решиха да те махнат реши да се бориш с корупцията. До сега какво прави?Сега корумпирания ВСС ще те смени с друг пазител на мафията

73

Сто

преди 1 година

Гешо или излизай довечера пред народа да говориш както обеща или оставка веднага про дажник из мекяр

72

Анонимен

преди 1 година

Одобрено от "америка за България" и от Козяк 16 !

71

И така 30 години

преди 1 година

Гешев и Борисов са едно, правят милиционерски циркове за хора с основно образование!