515

Тр*лове

преди 11 месеца

Тр*лове, май леко ви хвана шубето днес. Пишете тук "малко хора бяха", ама "медиите" не смеят гък да кажат или пускат снимки отпред на някой плакат. Отваряте се тук във форумите, дали ви плащат или са ви промити мозъците - ваша работа, но опитвате да манипулирате и ОЧЕИЗБОЖДАЩО сте напълнили гащичките. Никой не ви вярва и всички ви забелязват. Хората в центъра видяха за какво става въпрос. Всеки вярва на очите, ушите си и на собствения си ум, а не на няколко "коментатора" с комплекси във форума.

514

До 553

преди 11 месеца

Е.п.а вярваме на очите си...по почти всички медии отразиха "милионите" фенове на копейката! Щ.о да влизам във фейсбукъ на *** като не съм им фен...нещо намирисваш товарищ

513

Xa-xa

преди 11 месеца

Тия пак ли си късат ризите на площада. Дано поне днес сандвичите са с кашкавал :)

512

Анонимен

преди 11 месеца

Нека да видим колко % от хората подкрепят Възраждане. Ако ще гласуваш за Възраждане, моля харесай коментара. Ако ще гласуваш за друга партия, натисни дислайк бутона.

511

Майкъл

преди 11 месеца

Стреляйте Водна Струя върху тези *** и ако не се разпръснат на месо оня Копанар копейкин какво си мисли че като има избори ще е първа сила ли този е Волен Сидеров номер 2 психопати че иска да върне куманизма първото турците ще го очистят както имът зъб на *** това е преврат на куманистите кадей е Гешев да го вкарат при Бай Ставри

510

ВСИЧКИ ЗНАЯТ

преди 11 месеца

МИТРОФАНОВА ПЛАЩА АВТОБУСИТЕ И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ

509

Анонимен

преди 11 месеца

569-МНОГО ВРЕМЕ МИНА И НЕ СЕ РАЗПАДА. МНОГО НЕ ДОЧАКАХА ДА ВИДЯТ "РАЗПАДАНЕТО", А И ЗА ВАС Е СИГУРНО ЧЕ НЯМА ДА ДОЖИВЕЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТАКОВА.

508

Анонимен

преди 11 месеца

на тия мумифицираните наркомани от снимката им трябва едно хубаво тричане

507

Анонимен

преди 11 месеца

трябва както в Русия - да отиде полициятва да ги смели тия от бой и по 5 години в затвора на всеки, веднага ще се оправи България без тия

506

Анонимен

преди 11 месеца

Много ме кефят някакви като говорят за демокрация и в същото време искат забраняване на партии или като казват че някой бил ненужен. Ами то всяка партия може да каже че другата не им е нужна.

505

анонимен

преди 11 месеца

"***" и "Леваците" са неибежните ненужни остатъци при демокрация, но и те ще бъдат премахнати.

504

Вярвайте на очите си

преди 11 месеца

Не четете коментари какво е било или не е било на протеста (и по която и да е тема). Вярвайте на собствените си очи и уши. Търсете снимки, видеа, записи - гледайте и слушайте, мислете САМИ! За протеста - няма нужда да сте ЗА или ПРОТИВ Костадинов за да му влезете в страницата в социалните мрежи и да видите клип с протеста. Между 10-та и 11-та минута на един дълъг клип там се вижда колко хора са-операторът показва в двете посоки похода. Всеки сам да види. Манипулациите на т*ловете ги оставете.

503

Израждане ще

преди 11 месеца

Го изринем

502

До Анонимен 578

преди 11 месеца

До Анонимен 578 - ти каза "На протеста имаше симпатизанти на Възраждане, един младеж с червено знаме..." - нещо явно си претичал и нищо не си видял. Пред НС имаше ХИЛЯДИ, а хората отстрани имаше заради сянката (аз също ходих там и прекрасно знам). После шествието като обиколи центъра изпълни всичко. Имаше много хора. Медиите и т*вете никой не ви вярва. А протеста беше на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, Възраждане го организираха и браво, че някой го стори. Аз също не съм партиен, а подкрепям идеи и действия!

501

Българин

преди 11 месеца

Оставка!

500

до 583

преди 11 месеца

то не че и ти можеш

499

Анонимен

преди 11 месеца

Ква оставка? После кой ше управлява? Цончо ли ше е мин на финансите? Па тоя на 2 магарета сено не може да раздели. То не, че музейника може де.

498

Анонимен

преди 11 месеца

510 Няма "велика" държава под санкции. Русия ще се разпадне сама, въпрос на време.

497

Анонимен

преди 11 месеца

Кой и как тича в политиката се определя от ДПС.

496

Генерал Гном

преди 11 месеца

Ние, умно-красивите, трябва да покажем, че сме повече от Възраждане! Другата събота всички ние, ***, излизаме на София Прайд! Епилириайте се гладко и си сложете хубави рокли, ще бъде много весело! Носете шарени знамена, може и синьо-жълти. Тук не е Москва! Путин агресор!