14

До плащам безконтакт

преди 1 година

Ваксините нямат нищо общо с безконтактното плащане. Но QR кода е различен за всяка ваксина и поименно/пожизнено човекът е свързан с този код. Няма как да се премахне защото е в кръвта. Забележи, че имаше период когато не вземаха кръвни банки при даряване от ваксинирани. Защото ще умесят QR ите от различни хора. И се отказаха . И то как като Путин почна война и спряха ковид. Това е бактериологично оръжие, и няма как някой да ме убеди че прилеп се е почувствал зле преди китайската нова година.

13

Муахаха

преди 1 година

КОВИД Не Поразява - НИЩО, защото КОВИД - НЕ СЪЩЕСТВУВА! Мозъчните Ви Гледки сте ги поразили с Мутагените, които си Биете, за да ЮдеюСемитите от Фарма-Мафията Сгъват Вашите Милиарди в НеНаСитните си Мръсни Джобчета!

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Високата смъртност се дължи на умиране на мозъчните клетки, поради липсата на мисловен процес, каквато се наблюдава във всички анти_ваксЪри" ------- това добре, но не обяснява защо мр4т основно тези дето се набодоха с експерименталната генна терапия.. като например Малта - почти 100% сиропирани и близо 20% повишена смъртност за миналата година???

11

Анонимен

преди 1 година

Вакс-култистите не е зле да прочетат статията внимателно. Увреждания се предизвикват от шипковидния протеин, същия, който магическите отвари карат клетките ти да произвеждат. С прости думи като за след втори бустер: повече дози = по-увреден мозък.

10

Антиваксър

преди 1 година

Когато прекарах тази простотия Ковид, отивам нарочно при леля ми която беше го хванала , а тя ми казваше да не ходя при нея. Нарочно отидох при нея, тя изолирана под карантина и заразена. Исках да видя дали ще ме зарази и мен след като бях прекарал тази простотия. Мангъра се оказа прав- бях до нея на един метър цяла вечер и не ме хвана. Естествен имунитет му се казва, ваксърски боооклуцииии!

9

Анонимен

преди 1 година

До До предният С кода е много приятно, плащам навсякъде безконтактно. Не знам от къде идват парите, може би са били закодирани във ваксината от чичо Бил

8

Анонимен

преди 1 година

А за убийствените съсирекогенератори, с които принудително бодоха хората по време на най-големият експеримент в историята, за тях не откриха ли нещо интересно?

7

Анонимен

преди 1 година

Моля бавноразвиващите ваксизависими да забележат че фалшивата ваксина, която не предпазва от заболяване, не предпазва и от гореописаните последствия от Великия Страшен Ковид

6

До предният

преди 1 година

Ти явно имаш голям мисловен процес след QR кода с който те маркираха като пра-се на кланница. Радвам се, че си жив след ваксината.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 Високата смъртност се дължи на умиране на мозъчните клетки, поради липсата на мисловен процес, каквато се наблюдава във всички анти_ваксЪри

4

Антиваксър

преди 1 година

За мозъчните клетки не знам, но мен ме удари тази простотия август месец 2020-та година. Само за 3 дни без температура, само отпадналост за 3 дни. И до ден днешен нямам оттогава насетне обоняние почти на 80%, а примерно краставиците ги усещам като отрова. Усещах и някои други храни като отрови, но постепенно ми се оправиха вкусовите рецептори на езика. Само за краставицата не. Това вирус не може да ти го причини. Това е се казва чиста бойна химия.

3

Анонимен

преди 1 година

А кога учените ще открият какво причинява наднормалната смъртност, която е и най-висока в най-сиропираните държави???

2

Анонимен

преди 1 година

До ЦИРК КОВИД Ти си роден с мозъчна мъгла, пич.

1

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Мозъчна мъгла, още известна като дълъг ковид, това е състоянието на вечен страх от нормална настинка, предизвикан от потресаващо мощна кампания за манипулация и пропаганда. Някои от пострадалите май няма да се оправят.