244

Анонимен

преди 11 месеца

Не съм почотател на пп, но съм разочарован, че ще работят с герб. На този етап наистина няма светлина в тунела, за излизане от корупционния цикъл. Герб искат всячески да участват, защото покрай гешев и годините, в които бяха леко настрани, започнаха да им се клатят основите.Жалко за будните българи, които искат промяна!

243

Анонимен

преди 11 месеца

От вас сме недоволни, защото сте поредните некадърници, които се упражняват на тази изстрадала държава. Как пък един от вас не каза, че българският интерес е най-важен за вас. Са и говорите за Европа, Америка и Украйна. А България кучета я яли. И България не е само София и ИТ технологии. Вие извън София не ходите, че да знаете как живеят хората там и от какво имат нужда.

242

Тошо

преди 1 година

Не виждам от какво могат да бъдат не/доволни хората!?

241

Зозо

преди 1 година

Поредните компромати от ДАНС са пуснати преди броени секунди, Дясната ръка на Бойко Десислава Атанасова в участник в клип около 3 минути който в момента има 40 хиляди гледания в един от американските 18+ сайтове за видеа . Атанасова прави френска любов на двама охранители на НСО в тоалетната на парламента , и и свършват на лицето.. Наистина не знам семейството и как ще реагира, но най-вероятно Денков ще се огъне защото и за него се говори че ще пуснат запис всеки момент.

240

ФАШИЗЪМ от САЩ

преди 1 година

на 9 Юни 1923 - про-западните фашисти направиха преврат в България. Сега пред очите ви в помоща на САЩ евро-атлантическата фашистка *** прави нов преврат ! Ще ви хвърлят срещу Русия ако не излезете на улицата още сега - чака ви съдбата на Украйна !!!

239

ДЪНОТО?

преди 1 година

Чудя се това ли ще бъде ДЪНОТО или има още къде надолу да копаем!

238

Анонимен

преди 1 година

От кво може да са недоволни ??? От замразените заплати и пенсии! От африканското заплащане на фона на европейските разходи, ит липсата на европейско почасово заплащане от социалния геноцид липсата на здравеопазване достъпа до висше образование лошите пътища Ци-га:-низацията чалгата мръсотията корупцията и т н

237

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА

236

УЖАС

преди 1 година

"Денков за кабинета: Не виждам от какво могат да са недоволни хората" - АМИ СВАЛИ СИ ОЧИЛАТА И ПОГЛЕДНИ МАЛКО ПО-НАДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ.

235

Анонимен

преди 1 година

Не ви харесваме, не сме ви избирали

234

А ти какви проценти

преди 1 година

имаш ДДД??? Киро ясно каза че ако не са били врътките вие имат 7%.... от гласуващите.

233

ddd

преди 1 година

супер...дгд всички русофили и копейки... реално нямате и проценти да се обаждате и да давате наклон на родината... марш в сибир да копате камъни

232

Снех

преди 1 година

Тежки дни за Радев,Възраждане и БСП ! hahhahahahhahhahahqahahqaqhaqhahqaqha..... Зя сметка на това 3ройна коалиция - ДПС-ППДБ-ГЕРБ-СДС.... Да е честита на всички печеливши като мафията, крадците и разпределителите на държавни пари... Жестоко, направо непостижимо....

231

ПроСоТо

преди 1 година

И тоя фана да са праи на дамлосан-не виждал защо били недоволни хората !!!...Нагъл !...Ама то е казано:-"С какъвто се събереш,такъв ставаш"...Трагедията е,че "СПИ ГРАДЪТ" !!!!!

230

ПредателитеГорворят

преди 1 година

пълната евроинтеграция на България под ръководството на Брюксел и Вашингтон.. С две думи ти искаш да си подопечен на тия... И не те е срам да пишеш тия неща ??? Ами така говорят само предатели.... Хахахха докъде стигна тая демокрация, закриват си собствената държава.

229

Анонимен

преди 1 година

Връх на наглостта...Аз не съм избирател на ППДБ, та реално за мен е все тая с кои се коалират- все ще съм против, но се чудя с какви очи гледат избирателите си?

228

Анонимен

преди 1 година

Дянков е напълно прав! Българите получиха ТОВА, за което САМИ гласуваха няколко пъти с огромно мнозинство. Вече няма пречка за пълната евроинтеграция на България под ръководството на Брюксел и Вашингтон - точно това за което 90% гласуват. Факт.

227

Анонимен

преди 1 година

Да благодарим на посолствоТО за честните избори. А къде е прокуратурата?

226

Анонимен

преди 1 година

Всички евролайнянци да се приготвят за фронта.

225

Христо Христов

преди 1 година

България се развива мтого правилно! Цялата власт в евроатлантиците! Никаква пречка пред пълната евроатлантическа интеграция на България! Нали 90% гласуваха за това?!