66

Анонимен

преди 1 година

До ПОГНУСРадевите правителства са виновни за всички беди в България. Всички знаем къде му е <<работното <<място.

65

Анонимен

преди 1 година

Нашите са майстори, няма второ мнение по въпроса. Учили са се от школата на KГБ. Не са брутални като в ЮАР, да се изсипе автобус с цял отряд минавайки през оградата на двора ти. Тук се действа тихо, внимателно, подло и изключително чисто. Приятел те уговаря, намира ти сигурен канал, всичко е точно. И изведнъж умираш от инфаркт. Доста станали неудобни починаха от инфаркт в последните десетилетия.

64

Анонимен

преди 1 година

Политици и притежетата им са във война помежду си..... Пораждат само отврат и погнуса .. Колкото повече такива ненужници умират, толкова по-добре за обикновените хора.

63

Анонимен

преди 1 година

Явно се надяваха, че че.се размине в хауса. Идва си, почучава инфарк на другия ден, а на по-другия е вече погребан.

62

емиграция

преди 1 година

Радевите другари са в действие. Върнахме с е в онези далечни години преди 2000г.Същото , но с другите олигарси на президента.

61

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТи нали си избирател на уруспията Радев ,тази подла душица не пропуска да позори България където и да се намира ,дано си намери мястото най-после .

60

Анонимен

преди 1 година

Пратете успокоителни на Мая Манолова , че се раздира от рев! Дано Божков и ковачки илядат, че иначе ще се спомине милата сестра галева!

59

Анонимен

преди 1 година

'Днес по време на погребението на издирвания мафиот Галев, гражданин беше арестуван от смелите органи на МВР защото е задал въпроса 'Защо главата на Галев се топи?'.

58

Я па я..!

преди 1 година

Тия двамата са неразделни. И другия е у нас.

57

Анонимен

преди 1 година

При останали 5 милиона в България, като 200-300 хиляди са турци и половин милион роми, определено требва да се молиш, но какво разбирам аз, може да ме осветлите малко :)))

56

Анонимен

преди 1 година

До БггТи сигурно имаш препоръки как ще перем Радев и служебните му правителства който в сравнение с Борисов и не знам си кой,нанесоха на България не поправими осакатявания във вътрешната и външната политика под ръководството на Кремъл и в частност на Митрофанова

55

aa1820

преди 1 година

Арх. Ястребовски....само че в мнооого много тъжен вариант, защото държавата ни е пълна пародия. Издирвани влизат излизат, бенбени бюлетини, инфаркти, джуджета, манекенки, прокурори се заплашват един друг, псевдо атентати, финансови министри карат крадени коли, фалират банка за милиярди, виновни няма, израелски специалисти, депутати се плюят в парламента, президента вика "по-добре да няма правителство"....после що не сме в Шенген... та ние сме някво тотално дъно като държава.

54

Анонимен

преди 1 година

До ПП ДБ (53) НЕскъп сънароднико, погледна Ицо-хазарта и видях същият въздух под налягане какъвто си е бил винаги. Когато избирате такива телета да ви представляват в парламента ще имате НИКАКВА държава!!!

53

До 57

преди 1 година

Да. Сега май точно Гешев и Радев са тандем. Нека се види всичко скрито. Демокрацията е демократична само за крадците! И то по- едричките!

52

Анонимен

преди 1 година

Абе, тия, дето ги изтипосаха и ги караха да зеят "Мутри вън", това ли са имали предвид, да ги изкарат вън от земния им път. Че настана едно загиване на мутри и мутреси у нас и чужбина. *** вярно Георги Господинов хубаво го казва във Времеубежище: "и те се върнаха в миналото си, за да прогледнат в собственото си бъдеще"...

51

Анонимен

преди 1 година

Оп, още един играч в рамките на дни. Нямам против тия да измират, проблема е че живеем в държава, където меверето пази и охранява престъпници, дори и на погребенията им.

50

баба Яга

преди 1 година

Всичко е в резултат на служебните Радеви правителства ,със служебнят му МВР министърИ пълната разруха до която докара страната за две години под ръководството на Кремъл и в частност на Митрофанова Всяка секунда присъствие на този .... в политическият живот на България е пагубно

49

Анонимен

преди 1 година

Той изобщо не е бегал, нито е излизал, нито е влизал през границата.

48

До 48

преди 1 година

Банално " прозрение" на Господинов. Винаги миналото определя и бъдещето. Елементарно е.

47

До 40

преди 1 година

Тия потенциални свидетели ако имаха какво да казват, защо мълчаха до сега?! Или някой си разчиства хората в удобния момент за да натопи ББ?! Както влизането на прокуратурата в президенството! Уж удар на ББ, срещу Радев, пък от тогава Радев едноличен властелин на държавата, пък като се видя, че най-накрая Гешев ще бъде махнат, баш Радев взе да вие срещу тези които ще махнат Гешев .... не гледай какво ти прожектират, а кой ти го прожектира!