11

До Майора

преди 1 година

козяче....никога никъде не са казвали че искат излизане от ЕС...спрете с тая нелепа опорка... искат само предоговаряне на условията... а като твърдиш че много сме спечелили от ЕС....фани се поинтересувай колко са ни загубите само от 4-те спрени блока на АЕЦ Козлодуй....

10

хахаха

преди 1 година

копейкин не спира да се надява че ше вземе властта , ами смешно е . няма партия която да се коалира с от качалката , а избори няма как да спечелят .

9

Анонимен

преди 1 година

Тук е *** до шия. Азис за премиер.

8

Анонимен

преди 1 година

Сталин е прекалил с бояршник от рано сутринта.

7

Майора

преди 1 година

На кскво се надявате вие Ганев! Та вие ли ще управлявате България дето искате да я отклоните от нормалният път на развитие извън ЕС , откъдето получаваме стедства в това число и съпругата на Костадинов? И да ми защитавате имперските амбиции на Русия за войната в Украйна! Не става нищо от псевдопатриоти!

6

Анонимен

преди 1 година

Е,като България е в тежка ситуация,нови избори ли ще оправят ситуацията?Или кроите планове вие да я довършите?

5

Урсула

преди 1 година

Копейкин да връща партийната субсидия и къщата на морето :)))

4

Анонимен

преди 1 година

Стали е прекалил с бояршник от рано сутринта.

3

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 година

Братя БЪЛГАРИ Има броени часове до Започване на НАРОДНИЯ СЪД! Ще се проведе в всеки един град, село в България!Не ви е нужно оръжие като на американските окупатори , нужно е да направите това което направиха предците ви , всеки нож всяка Сабя всяка брадва и остър предмет е достатъчен, не се занимавайте с пленяване - директно убивайте националните предатели , политици, кметове , наместници!!!!След това ще запалим всички бази на фащ в България включително и онази канадската която краде златото ни!!!!

2

Анонимен

преди 1 година

изходът е всеки си хваща мотиките и на село да произвежда за себе си, като едно време преди ОПГ-тата наречени държави

1

Анонимен

преди 1 година

И тия точат зъби за власт.