197

Анонимен

преди 1 година

Всеки следващ идващ на власт е гладен. Нали чухте - искат да си сложат своите хора да смучат. Всички тези хора са гладни за кражба. ПП е като комар гладен за кръв и готов да те изсмуче. Герб са ояден комар, смучат ни от години и са доволни и на малка кражба. Вече си имат установени канали. Кражбата е ефективна при тях - по-малко посредници и прочие. ПП са новаци и по-веригата на кражба, ще има Лени, парапети и други курешки... та кражбата ще е бруталн.

196

ЛГТиБ

преди 1 година

До 223 Прекалено хубаво е за да е истина

195

ПП

преди 1 година

Бивши комунисти, намерили нова златна кокошка в Посолството!

194

Анонимен

преди 1 година

До 221...... Е аз взех 50 кинта щото много виках сега нямам глас прегракнах. Ама си заслужава за десет минути кой ти дава 50 лева? Не са ти дали щото слабо си викал.

193

Анонимен

преди 1 година

Преди Ковид Герб поддържаха ниски цените, ниски данъци и имаше възможностти за квалифицирани хора да изкарат пари и да си ги изхарчат - честно и почтено. Сега ПП искат са ни загробят с високи данъци и опитни хора с добри доходи да духат. Долу ПП, бич за интелигенцията. Поредните червени преоблечени.

192

Анонимен

преди 1 година

Тея са комунисти, финансирани от САЩ!

191

До 220

преди 1 година

Дават по 50 лева и една св ирка лично от Асенка!

190

Я гледай

преди 1 година

От Австрия ли ще ги правят? И Хр. Иванов е заминал за Австрия.

189

Честно

преди 1 година

До 220 Ако даваха 50 лв щях да отида обаче не дават нищо и затова и те ходих

188

Анонимен

преди 1 година

Ходихте ли да викате. Кирчо и Асенка дават по 50 лв на тези които викат.

187

Българин

преди 1 година

218 Поне за теб намира време ха ха ха

186

Стига с Русия

преди 1 година

Тези са болни хора! Сигурно нощно време сънуват Путин как ги е яхнал. Но той няма как да оправи всички.

185

Чакайте сега

преди 1 година

Защо обиждате хората които протестират?Нямат ли правото и те като граждани на България са си изкажат мнението или да подкрепят партията която смятат че ги представя политически.Имат право.Вие не си давате сметка че са прави за някои неща.Русия ли е Вашата родина или България.

184

Анонимен

преди 1 година

Русия е впрегнала всички сили да разбърка балканите за пореден път. Ако не беше затънала в Украйна, червената армия щеше да е на прага ни. А послушковци като Радев, подмазвачи като БСП, русофили като Възраждане и тарикати като ДПС ИТН, щяха да им постелят червения килим.

183

Анонимен

преди 1 година

Всички на тоя "протест" там са набори на Тодор Живков, изкуфели дъртофели

182

Ханко Брат

преди 1 година

Комунизма е за балъците

181

Анонимен

преди 1 година

Освен това жaлките продажници от дpuc.бъгъ премълчаха и друга важна част от изслушването на директора на ДАНС - Лена Pa3пopeтината дала на бойните пинчери от "Бърд" документ с гриф "Секретно". Документът бил относно "Турски поток" и даже Лена драскала по него бележки как да "заковат" Президента. Драскала на ръка, графологичната експертиза потвърдила. Сега Лена я грози ефективна присъда от две до пет години. Това го премълчават жалките дpacкачи! Защо, бе предатели?

180

Анонимен

преди 1 година

Слугите на американеца Стюарт Тил, шеф на Инцестор.бъгъ, публикуваха доста късно (в 22:40) изслушването на директора на ДАНС относно записите и относно предателството на една евроатлантическа пaчaвpa - Весела Чернева. Taя дpoпла изпяла на макитата секретна информация.

179

Анонимен

преди 1 година

СЪБЕРЕТЕ СИ ПЛАТЕНИТЕ ТЪПОГРОЗНАЦИ И АРЕ У ДЕСНО. АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДА ИЗБЕРЕ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЛИ ЩЕ Е ИЛИ С ВАС ЛЪЖЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ И ШПИОНИТЕ НА ПУТИН ЗАКОНСПИРИРАНИ ПРИ ШОРОЗЗПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2023/05/30/protest-pred-prezidentstvoto-skandirat-tuk-ne-e-moskva.571427,1#comment-newest

178

Приемаме Поръчки

преди 1 година

ПП - Приемаме Политически Поръчки в Посолството (на САЩ)