20

Зозо

преди 1 година

Е това е. При Рундю цялата боеспособна българска войска е .... - една рота. Ай сиктир!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Нормално е. Няма човек с две гънки мозък да иска да служи във фашисткия агресивен блок НАТО. Нито пък да рискува да го пратят в Украйна за кефа на ФАЩ и евроджендърите.

18

Анонимен

преди 1 година

Зиг Зеленски и Хайл Зеленочораповски! Истински арийци, прусаците на Балканите, като арийския рицар Сър Сунак. За чист европейски Райх без източноевропейци и българи! Хайл Хитлер Хоген!

17

ВъзРАЖДАне

преди 1 година

Г-н Костадинов ще поведе многохилядна армия от ПАТРИОТИ,под негово ръководство превзехме "безлюдната сграда" на ЕС с молотовки от червена боя,няколко магазина на ЛИдъл (немските окупатори).Дори другаря пУтин може да се учи от тактическите му умения!

16

Анонимен

преди 1 година

Навярно са се досетили, че колониалните власти няма да се поколебаят да ги командироват в Украйна да *** за интересите на ЕС и САЩ. Разбирам ги, че напускат.

15

Анонимен

преди 1 година

Радев систематично разбива армията за да стане България лесна плячка на московските варвари!

14

Анонимен

преди 1 година

И как придобиването на нови БМП ще стане стимул за постъпване в армията? Ще ги раздавате за лично плзване на личния състав ли? А такова мислене и армя няма да имаме. А и никой не иска да воюва под контрола на НАТО - най-големият агресор .

13

Анонимен

преди 1 година

За сметка на това пък чалготеките са пълни.Там се лее алкохол и се сипе дрога без ограничения.Пълен разпад!

12

Новият главен

преди 1 година

Това, което разбирате под армия е един голям бизнес с имоти, но ще ви дойде времето и на вас

11

Асан

преди 1 година

А КЕЧ нема ли за братчедите :)))

10

българина

преди 1 година

първо отлива от страната е голям, за демография говоря, второ искате да ни сбиете с руснаците от една година, че и отпреди, това е МНОГО ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЗА МЛАД ЧОВЕК! трето откакто сме в нато 2004 тази институция се изпразни от всички ценности

9

Фашистимръсни

преди 1 година

Ако го няма световният империалист,милитарист и жандарм-сащ светът ще е по добър мирен и щастлив без войни!Всички войни по света ги започва американския военен комплекс!На кого му е притрябвало да го убиват заради американските милиардерски интереси?

8

teen

преди 1 година

Давайте пари бре! Да не ми дреме, че вали и гърми а парите са ми по картата. Дреме ми иначе за армията ви.

7

Анонимен

преди 1 година

. . . Процедурата за придобиване на бронирани машини на пехотата върви с усилени темпове. . . Правете го като украинците с Toyota Land Cruiser (Баце има такава) или Land Rover-и (имат повечето депутати)! Слагаш една картечница, стреляш и караш бързо! Който иска може и пробно да направи на източния фронт! Каква войска имаме - не може да попълни националния стадион! На избори и преосноваване на държавата или територията!

6

Kokpche

преди 1 година

То отлив има във всички сектори които са на бюджетна издръжка. Държавата е най лошия работодател.

5

VladTepes

преди 1 година

Достатъчно е да има генерали, адмирали, полковници, капитани с рангове, доктори на военните науки, хабилитирани лица и т.н. Още Джани Родари е разбрал силата на такава армия справка "Приключенията на Лукчо" - принц Лимон и армията от генерали. Трябва да се прилага прогресивният и високоефективен принцип "Много вожд малко индианец".

4

Анонимен

преди 1 година

Нормално, никой не иска да ходи да се бие за интересите на САЩ и Зеленски.

3

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска да умира за интересите на САЩ

2

Бивш кадровак

преди 1 година

Нормално, преди години напуснах армията заради ниската заплата!

1

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде като има отлив, къде има прилив?