323

Анонимен

преди 11 месеца

В Бахмут беше убит националист, участвал в палежа на Дома на профсъюзите в Одеса през 2014 г. Александър Станков с позивна "Перун" доскоро се е бил в състава на нацисткият батальон "Азов". На 17 април той почина от рани, получени по време на битките за Бахмут. Преди 9 години Станков, като член на националистическото украинско движение "Свобода", участва в Евромайдана. Смятан е и за един от провокаторите и виновниците за събитията от 2 май в Одеса.

322

Анонимен

преди 11 месеца

В боевете за Донбас беше унищожен шампион по кикбокс, който беше от фашистката гмеж. Руслан Пискови беше сребърен медалист от Световното първенство по кикбокс K-1, шесткратен шампион на Украйна и финалист на Европейското първенство.Той беше идеологически нацист, както се вижда от шевроните му.

321

Анонимен

преди 11 месеца

В боевете бяха унищожени нови чужди наемници. Американският неонацист Едуард Уолтър Уилтън, идеологически антисемит и почитател на Хитлер, беше унищожен в Бахмут; Колумбийският ветеран Уилфридо Карабало Ромеро е убит някъде в Донбас; Грузинският нацист Арсен Кецбая по прякор "Пиковий" от Зугдиди е ликвидиран в Бахмут.

320

Анонимен

преди 11 месеца

Държавният департамент на САЩ потвърди денацификацията на двама наемници. Неонацистът Едуард Уолтър Уилтън отиде при Бандера - той беше унищожен в района на Артемовск. Елиминиран е и бивш високопоставен офицер от морската пехота на САЩ, Грейди Курпаси. Той беше обявен за изчезнал от пролетта на 2022 г., подробности за денацификацията му не бяха разкрити.

319

Българин

преди 11 месеца

Нене, не са краварите виновни. Там го наричат - тактически застой!!

318

Анонимен

преди 11 месеца

от 329 до 325 Москва била на 540 години? Кравар вмирисан, Москва е основана 1147-мa година. Смятай колко години са , кравар вмирисан!

317

Анонимен

преди 11 месеца

В Артемовск беше денацифициран командирът на рота от 93-а бригада "Холодный Яр". Офицерът Александър "Севен" Немашкало е унищожен в боевете за Бахмут, вероятно заедно с бронираните си машини. Освен това стана известно за вземането на голям брой пленници в Артемовск от същата 93 бригада. Известно е, че това са мобилизирани, които са се предали доброволно, което е спасило живота им. По-рано беше съобщено, че 93-та механизирана бригада на въоръжените сили на Украйна търпи огромни загуби, включително офицери.

316

Анонимен

преди 11 месеца

Пълчищата, които се противопоставяха на една Вагнер в Артьомовск: 22 бригади, 8 полка ССО, Кракен, 18 баталиона, наемници-баталион Дудаев,Грузински легион,бат.Мансура,бат.Шамина, Гонор, легион Нормандия и Кастуся. 17 вида БПЛА, танкове, БТР, артилерия, т.е. всички видове сухопътни бойни машини и техника. Победата в месомелачката в Бахмут е не само военен успех, но и морален, защото в битката за града бяха унищожени най-боеспособните части на въоръжените сили на Украйна, западните наемници и идеолозите на Бандера.

315

Анонимен

преди 11 месеца

"до 318 Кравар, безаналоговата ти украинска армия, защо вече 6 месеца не смее да премине реката, а си стои в Херсон? Муахахахаа..." Дишай бобър, дишай. Обясних ти вече, имайте малко търпение, няма смисъл да форсират реката, по друг начин ще стане. Шушляците 9 месеца на равно в Бахмут се мъчиха. Що шушляците не си вземат пак Херсон, нали армията им е супер-дупер? Оо забравих, краварите са виновни.

314

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин се гъбарка с западната пропаганда, нема как да предаде Путин, все пак той го е направил един от важните в Раша :))) Путин ако наистина съзре заплаха у Пирожкин, ще му резне главата веднага, но това са си шегички по адрес на западните меки китки :)))

313

Анонимен

преди 11 месеца

Табурашко, един от участниците във форума ме подсети за Маргарита Симонян. Нея лично съм а слушал: "Ама Боже мой, ама Украйна, ама за какво говорим -три дни, до седмица! ". Сега ясно ли ти е, Табурашко, къде руската пропаганда е говорила "Киев да три дни.". Табурашко, ще се издигнеш ли малко по-високо от копитата на кравата, която те е отделила от тялото си като отходен материал. Или ще продължаваш са миришеш!

312

1

преди 11 месеца

Снайперистът от специалните части "Ахмат" ликвидира в зоната на СВО наемник от Полша, на когото даде прякора Жестокия. Полски снайперист умишлено застрелва руските пехотинци във врата и подмишниците, за да умират от мъчителна смърт, каза за RT снайпериста с позивна Аид, командир на един от разузнавателните отряди: "Дълго време го дебнах. В деня на разплатата полякът се опита да използва тактиката на кукувицата - тактиката на финландските снайперисти, тоест той седна на едно дърво, откъдето имаше по-добър изглед, надявайки се да ме проследи.

311

Анонимен

преди 11 месеца

до 325 Само дето забрави да споменеш че се казева Киевска РУС, основана от руснаците, а не от украинските фашисти преди 1541 години!

310

Анонимен

преди 11 месеца

UK започна да набира наемници от Африка и Близкия изток за войната в Украйна.Известният международен агрегатор за търсене на работа Adzuna(британски проект)предлага да отидете и да "ремонтирате оборудване" в зоната на СВО.В крайна сметка всички добре знаят,че хората от Северна Африка и Близкия изток са най-добре запознати с ремонта на натовска военна техника.Освен пари британците предлагат британско или европейско гражданство след края на договора.Не е тайна,че в Европа сега има много различни видове мигранти,които може би заради гражданството ще отидат да се бият за фашистка Европа.

309

Анонимен

преди 11 месеца

Навални ще бъде съден по още шест наказателни статии. Московският градски съд получи дела за подстрекаване към екстремизъм, създаване на НПО, която нарушава правата на руските граждани, финансиране на екстремизма, реабилитация на нацизма, участие на непълнолетни в опасни действия и създаване на екстремистка общност. Общо във всички тези случаи Навални го грозят до 30 години затвор.

308

Анонимен

преди 11 месеца

Евгений Пригожин за броя и загубите: "По времето, когато започна обсадата на Бахмут, в редиците на ЧВК имаше 35 000 бойци. За цялото време на СВО сред затворниците бяха вербувани 50 хиляди души. 20% от тях (10 хиляди затворници) загиват в битка. Други 10 хиляди щатни бойци на ЧВК също загинаха. Според резултатите от битката за Бахмут (Артьомовск), загубата на въоръжените сили на Украйна убити - 50 хиляди души, ранени - 50-70 хиляди души.

307

Анонимен

преди 11 месеца

Киев на 1540 години, а Масква на 540 ....муахаха

306

Анонимен

преди 11 месеца

до 318 Кравар, безаналоговата ти украинска армия, защо вече 6 месеца не смее да премине реката, а си стои в Херсон? Муахахахаа...

305

Анонимен

преди 11 месеца

До !!! 320 Една от системите е унищожена, другата засега е пощадена за да не се отдръпнат съвсем САЩ, НАТО и ЕС в изтощаването си да помпят безмислено украинските фашисти!

304

Анонимен

преди 11 месеца

Хаха "Съединените щати признаха пълния провал на Украйна в спецоперацията и цитираха 5 факта, предричащи провал на украинците. Американският политически журналист Джаксън Хинкъл" -Е къде е официалната позицията на САЩ, къде на някакво журналистче получило някакви копейки? Нищо де, вярвайте, така е!