225

Най-добре се скрий

преди 1 година

Ако беше японец щеше да помолиш един приятел да те асистира, т.е. след като пронижеш с катана корема си и започнеш да агонизираш, да не се мъчиш много да отсече главата ти. Ако беше руски (отпреди век) щеше да се затвориш в кабинета си, да си сложиш белите ръкавици, да извадиш кутията с револвера със седефени дръжки и да си пръснеш компрометираната глава. Ако живееше, в която и да е било стабилна държава - да бъдеш съден, а примерно в Китай - разстрелян, а в Иран - обесен. Най-добре се скрий.

224

Анонимен

преди 1 година

Ходи да си променяш (да вземаш служби и тн) некъде другаде. Тука няма да стане. Доган ще ти обесни

223

Борко

преди 1 година

Махай се.

222

Анонимен

преди 1 година

Незабавен затвор поне за 10 години.

221

Анонимен

преди 1 година

Незабавен съд и арест за Кирил Петков!

220

герберски трол

преди 1 година

До истукан. И защо заедно с ГЕРБ? Защото ТИ ги мразиш?

219

До 231

преди 1 година

Имало е и Ще има Експертно правителство!! ПРИ НЕГО ХУБАВОТО Е ТОВА, ЧЕ ТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДКРЕПЕНО ОТ ХОРА ОТ ВСЯКА ПАРТИЯ!!!

218

гледна точка

преди 1 година

Докато това племе не се научи, че трябва да гласува доверие да управляват партии, които поне горе-долу са се справяли добре, и не спре да се захласва по "месии" и "спасители", които "Променят света", така ще бъде.

217

Сибила в транс

преди 1 година

Китай и Русия ще бъдат фатално ударени от астероиди през периода 2137-2140 година и ще погинат, като древните Акад и Шумер. Едва тогава Израел и САЩ ще завладеят целия свят. Но след това и самите Ционисти ще бъдат довършени свише, от Създателите ни. Това неотменимо ще се случи през лятото на 2141 година. Целият свят ще изгори и ще останат малко хора.

216

Студент – инвеститор

преди 1 година

ГЕРБ и ПП ще се изтърпят 6 месеца да управляват заедно и след това познайте, предсрочни избори. Тази паплъч се преизбира за 10-ти пореден път. Извинайвате, ама ако бях президент, щях да ги разкарам и да променя конституцията. Само суспендиране на конституцията ще оправи нещата, а не Велики народни събрания и тем подобни. Само преврат.

215

Сандо

преди 1 година

КОАЛИЦИЯ!!! няма такива неща като експертно или ротационно правителство !!!!

214

Анонимен

преди 1 година

Ала бала 7% на изборите, а иска да управлява България??? Касирайте изборите!

213

Анонимен

преди 1 година

Ефективността на ИТН, ПП и ДБ хората я оценяват според изчегъртването на ГЕРБ. Оказа се, че тези три партии не са ефективни.

212

Анонимен

преди 1 година

Кви промени ве?Само пари са ви в акъла с Асенчо на двамата. Българския народ заслужава да изчезне затова че е толко ***, че ви вижда като променяши и като спасители.

211

Анонимен

преди 1 година

Проости парчета и издънкаджии като вас,нямат място в политиката и управлението на държавата!

210

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 219 - Ниска ефективност, ама все пак някаква. Кировата да определиш!?

209

Анонимен

преди 1 година

По времето на герб строяхме магистрали, булеварди и спорни зали. При промяната нищо не се построи, имаше само инфлация , спекула, лъжи и дупка в бюдежета от 20 милиарда окрадени от ппдббсп. Крайно време е крадливите и лъжливи мошеници - шарлатани да се измитат преди да са фалирали държавата!

208

Анонимен

преди 1 година

Ефективност партиите го разбират като грабеж докато са на власт. ГЕРБ и СДС доказаха, че са "ефективни", а ПП и ДБ се оказаха недостатъчно "ефективни".

207

Истукан

преди 1 година

Доган е прав, нищо не става от ПП. За сметището заедно с ГЕРБ.

206

Анонимен

преди 1 година

Няма такива баланси, той Киро май с тоя баланс тръгна да взема властта, на Терб им стигат толкова години управление, сега пък искам аз. И не схваща "умното"Киро, че нещо или го можеш, или не. Няма такива стани да седна пък аз сега. Не знам кой ще му оправя кашите, дето забърка, че и продължава, вместо да се скрие вдън земя.наглост на n-та степен.