11

преди 15 години

Да бе "хората няма да се излъжат втори път с НДСВ, ДСБ ". Просто ще си повторят научното и ще се излъжат с поредната нова абревиатура - ГЕРБ - само букви, съдържанието е от стари муцуни гравитиращи от партия в партия. А бедни наивници дал Гопод в БГ. "Гладна кокошка просо сънува" - кокошката е все гладна, само тоя дето обещава просото си сменя името. Ха-Ха-Ха!

10

Томов

преди 15 години

Важното е да има разнообрази е в половия ни, пардон политически живот. Четири години ще ин клатят един, после ще ин клатят други. Защото секса с един партньо омръзва.

9

преди 15 години

Ти понеже си много умен и си "над нещата" затова не гласувай, че да те управляват пак същите крадци и ***. Умният човек по това можеш да го познаеш, че избира винаги по-малкото зло. А ти сам си отговори кое в случая е по-малкото зло: ГЕРБ/Атака или БСП/ДПС

8

преди 15 години

ГЕРБ - 28% от гласовете на избирателите.... да предположим, че 1% от тези гласове са на "активисти"-те на ГЕРБ и тяхната рода... Значи остават 27% ***, които ще гласуват за мафиотите...за БСП-то - там е ясно - техните избиратели са биографично свързани с тази партийка и по законите на природата те намаляват прогресивно :) Има разбира се и младоци - уредени на държавни длъжности - то без това не може - нали все пак държавната администрация е гръбнака на политическите партии.. :)ДПС-то ще направят 8% като нищо с гласовете на изселниците.. толкова ще направят и Атака.. :)

7

преди 15 години

ГЕРБ/АТАКА турците ВЪН

6

Марио

преди 15 години

САМО СДС!!!

5

преди 15 години

И тази стъкмистика е манипулативна и подвеждаща, но ми харесва повече от една друга, публикувана тук преди известно време в която едва ли не ГЕРБ и БСП бяха равни. Никога повече комунисти, никога. ББ може и да не е цвете за мирисане, но поне е българин и има някаква НАДЕЖДА в него. Докато в БСП и ДПС няма НИКАКВА. Те не могат да поднесат и нищо ново или да спрат да крадат милиардите на народа

4

преди 15 години

Davai bate Boiko samo taka, tur4alqt nqmat mqsto v BG, a komunistite stiga ste gi lagali tezi babi...o6te malko vi ostana na vlast da obe6tavate...

3

petko

преди 15 години

Аз мнооого,ама много отдавна не вярвам на тези ,,социологически'''агенции.Вкрайна сметка който плаща....и т.н.така,че бат Бойко ще спечели колкото и да го овъртат и чернят.

2

Kaleko ATAKISTA

преди 15 години

Да бе да.. след този катастрофален кабинет 15,4 за БСП е меко казано оптимистично. Същото важи и за ДПС. Общо взето хората няма да се излъжат втори път с НДСВ, ДСБ и другите мишкари. Така че, новият кабинет се очертава да бъде ГЕРБ/АТАКА и БСП/ДПС в опозиция.

1

boby

преди 15 години

Хайде Бойко, Герб да вземе мнозинство и да си спретне едно правителство без разни от Атака, ДСБ и прочее да могат да изявяват претенции. Така ще имаш цялата власт да изпълниш обещанията които раздаваш ;).