95

Работя милионер

преди 1 година

Наследих четиристайни апартаменти в София. 6 на брой! Пия кафета и пуша по цял ден. Гласувах за Боко преди. Напоследък за ППДБ пуснах глас, но са ми много мулти култи и очевидно им дърпат конците от Козяк. Продадох два апарта докато бяха високи цените. Мисля да се местя на изток да видя свят!

94

Анонимен

преди 1 година

Майко мила като се зачете някой в коментарите, ми се струва че има паралелен свят, с хора които не са излизали от панелките и си фантазират какво е навън. Ако родителите разберат в какво е добро детето им и се опитат да го развият и то е възпитано в труд и постоянство, родителя може да е спокоен че ще може навсякъде където пожелае да се развие и просперира. А когато си добър в нещо парите идват при тебе а не ги търсиш ти, те са просто средство а не цел.

93

Анонимен

преди 1 година

До до 90 Ти ще се гътнещ в злобата си.

92

Западът се разпада

преди 1 година

Всичко отива на кино! Империята на Сатанистите няма да изтрае още дълго!

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97. Винаги вземат по много "к" винаги използват израза "функционално неграмотен" винаги дават за пример "склададжия в Лидъл" винаги останалите са "аутсайдери" и т.н. Всеки път абсолютно едно и също дрънкат. Наистина умствения им багаж и запаса от думи са твърде ограничени. И затова се бъзикаме с тях.

90

Анонимен

преди 1 година

До до 90 Ти нали си много умен вж какво си писал долу и си псувал. Кво ислиш че само ти ще псуваш.

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 95 Ти как знаеш че ще кажеш че са платени. Хората си казват мнение.

88

Анонимен

преди 1 година

До Мда. Просто се гъбаркаме с платените които се появяват под всяка подобна статия.

87

Мда

преди 1 година

Незнам защо влизате в спорове всеки си преценява да работи или не - имам приятел вишист - ит работи година в ту софия за -800 лвНапусна и каза повече за мерси неСега дава кръв срещу -300 кинта в окръжна на нуждаещи се

86

до 90

преди 1 година

Няма да умре. Виж, ти от пърцуцата ще се гътнеш рано, рано. И от злобата. ахахахахахаха

85

до 90

преди 1 година

И на 10 човека да се опитваш да се правиш си личи идеално, че си същият некадърен беден функционално неграмотен аутсайдер. За жалост при тебе функционалната неграмотност е комбинирана със стряскащо невежество и простащина.

84

до 88

преди 1 година

"Мильонер" не съм. Не съм и милионер по доходи. Вече по авоари- със сигурност. То един четиристаен в София минава милион лева от сума време, а наследствени такива- бол. Продължавай да се излагаш, ще се видиш в меме из ФБ скоро :)

83

Анонимен

преди 1 година

До до 83 Мри бе скапано копле.

82

Анонимен

преди 1 година

До до 83. Разбрахме те бе плямпало не се напиняй повече че ставаш още по-комичен.

81

Анонимен

преди 1 година

До до 74. Добре ба разбрахме та че си мильонер. И друг път си се появявал под абсолютно същия начин. Даже не можеш да измислиш нови изречения ба ***. И някой който ми казва, че повече като мене повече пари за него означава че от нищо не разбира и не знае въобще какво говори.

80

до 83

преди 1 година

Именно. Твоята простотия ме прави по-богат и това ме кефи. *** от яд, ако щеш. Колкото повече като тебе, толкова повече пари за мене. Под мене имам предвид кадърни, образовани, креативни, можещи.

79

Позан Ланов

преди 1 година

Който не яде, не трябва да работи

78

до 80

преди 1 година

Не ги приеха в държавна, това съм написал. Места в София НЯМА. Да обясня отново? Или?

77

Анонимен

преди 1 година

До до 45 Сички четат само измислените ти лъжи за некви пачки. Ако си толко богат за какво ти е образование. Ами да за да пречиш на другите да не живеят добре.

76

Анонимен

преди 1 година

Пари в евро или привързани към еврото не взимайте, че ще работите за дълговете на белгийките баби, затва са я наели тая умница