170

Анонимен

преди 1 година

Бахмут остана само в сърцата ви! По думите на Зеуенски!

169

Анонимен

преди 1 година

До 184;Е сега не ги ли търпиш тия санкции и какъв износ като имаш само внос.

168

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах, сега тактиката на руснаците е да завземат град по град, да го изравняват със земата, да дават по 10к, жива сила - ами да, това е тактиката. Но не забравяй за украинските жертви в Артьомовск - 44 000 убити и 97 000 ранени, срещу 10 000 убити и 30 000 ранени при братушките. Фашистите скоро ще се предадат, а Зеленски и компания ще избягат в САЩ, това ще стане още това лято.

167

Анонимен

преди 1 година

Живея в София, ама Перник ми е по-наблозо от НДК!

166

ФАКТ!

преди 1 година

НАТО-ЧВК яде бой от Руското-ЧВК ! Над 50-военни структури на НАТО-еничарите или напълно или частично са са унищожени, което ги прави небоеспособни за месеци или за въобще!

165

кубанская столица

преди 1 година

Финиш! Артемовск е изминат етап! Днес те вече обсъждаватб накъде сега. Първо Авдеевка за да прекращяват обстрели на Донецк и след това на Северск-Краматорскю След този гради има също степ. Няма повече място закача. Мислите ли сериозно, че русские ще спрят и започнат преговори с фашисти? Има ново обозначение на укрофашисти - бекон-рейховци! Продължавай така!

164

До копейка

преди 1 година

Споко бе момче, ще спукаш няква вена! Не знам кво поколение си и не ме интересува, ама съм сигурен на 100000%,че ти за България няма да скочиш, камо ли за Русия! Всички сте едни лаладжии!

163

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме извън НАТО и ЕС, което иска рускота "Възраждане", щяхме да търпим от санкциите срещу Русия, нямаше да имаме достъп до европейските пазари и фондове. Нямаше да можем да пътуваме в страните от НАТО и ЕС. А Путин щеше да изпраща българи, да се бият за Русия в Украйна. Дори в рускатакочина Сърбия, Вучич, протестира, че "Вагнер" мобилизира по телефона сърби, да се бият в Украйна, на страната на руснаците.

162

Анонимен

преди 1 година

Джокер тактиката е да се унищожават нацистите от Украйна.След Артьомовск те вече нямат такава укрепена позиция и дори толкова армия боеспособна да нанесе някакво контранастъпление,а такова трябва да има иначе никой няма да го издържа години да се бият така.

161

Копейка

преди 1 година

То много лесно се чупят плочи на паметниците и се заливат с боя, но в истински бой няма да издържите и 5 секунди, няма дори да излезете да се биете, това сте вие - армия от наемници за пари с идеолози от меки китки. А ние сме армия от патриоти с идеолози-идеалисти и всички вярваме в нашата кауза.

160

Анонимен

преди 1 година

В 14 часа Гешев ще говори.

159

задръж!

преди 1 година

До Анонимен: "Нито Бахмут нито Крим" - по СЪЩАТА логика Америка е на индианците не на наглосаксите!

158

Копейка

преди 1 година

Хората от нашето поколение всички имаме военна подготовка и ЧУВСТВО ЗА ПАТРИОТИЗЪМ И ДЪЛГ КЪМ РОДИНАТА и никой от нас няма да се бие срещу братушките, но с удоволствие ще напукаме канчето на американските и европейските окупатори в България. А ВИЕ КАКВО ИМАТЕ - идеологията ви се споделя само от меки китки, които ще изквичат веднъж и ще избягат или ще се скрият по дупките си. Имате малък брой обучени НАЕМНИЦИ, които СЛУЖАТ ЗА ПАРИ, но няма да умират за пари, защото няма да ги харчат на оня свят.

157

Анонимен

преди 1 година

Ей украинска пропаганда не може да замаже признанието ,че армията на Украйна е обучавана от канадски военни и ,че са я готвили за война.Обаче срещу кого не казват.Едва ли срещу шепа опълченци от ДНР и ЛНР ти трябва 260000 армия и още някакви си там Айдар , Кракен и други нацистки формирования.

156

2 копейки

преди 1 година

До Копейка: зарежи тия! Ако трябва да се надпиваме същите мекерета ще са! Гейовете са гейове на всякъде! Повечето от тях само виждали калаш само на клипче! И не знаят как камък да хвърлят да не говорим за граната!

155

Joker

преди 1 година

Само не разбрах, сега тактиката на руснаците е да завземат град по град, да го изравняват със земата, да дават по 10к, жива сила жертвоприношения на град? Или е нещо супер дупер секретно и тарикатско, защото не го виждам!?!

154

Анонимен

преди 1 година

Абе рибо ,имали украинци дето могат да ги управляват тоя самолети, НЕ,а кога може да има след 6-8 месеца.И ако не си прочел правилно не САЩ ще ги дават ,а разрешават на съюзниците си.Е няма така глупост.

153

Анонимен

преди 1 година

Руската пропаганда почти успява за замаже факта, че украинската армия от фермери се бие наравно с великата руска армия и руските частни военни организации. В русия са си шампиони, за останлия свят - не точно.

152

Знаете ли че:

преди 1 година

След махането на демократичните цензури от Туитър, медията тутаскси добива най-русофилския облик на коя и да е западна медия.

151

Копейка

преди 1 година

Копейката скоро че го мобилизират ли? За едни приятели питам. - моли се да не го мобилизират скоро, че ако Русия обяви курс на мобилизация и въоръжена борба срещу фашизма в България, ние имаме готови 50 000 души, които веднага ще влязат в бой срещу американските и европейските окупатори, а вие имате 500 000 меки китки, които веднага ще избягате на Запад, това ще стане, ако ни мобилизират нас.