217

Да бе

преди 1 година

Ще им помогне да играят на ТОТО

216

Анонимен

преди 1 година

Супермен, Батман, Капита Америка, Вондер Вуман.

215

Анонимен

преди 1 година

КОЙ ЩЕ СПАСИ УКРАЙНА ОТ ЧУЖДЕНЦИТЕ ОТ ЗАПАД, КОИТО Я УНИЩОЖАВАТ, КОЙ? КОЙ ЩЕ СПАСИ УКРАЙНА ОТ НАТО И ЗЕЛЕНСКИ, КОИТО УБИВАТ СЛАВЯНИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И УКРАИНЦИ? КОЙ? КОЙ ЩЕ СПАСИ И РУСНАЦИТЕ И ПОЛЯЦИТЕ ОТ ТЕЗИ АГРЕСОРИ,КОИТО УБИВАТ СЛАВЯНИТЕ? КОЙ? ТЕ СА МЕЖДУ ЧУУКА И НАКОВАЛНЯТА! КОЙ ЩЕ СПАСИ И ЕВРОПА ОТ ТАЗИ АГРЕСИЯ, СТРАХ И ДЕСПОТИЗЪМ, НАЛАГАНИ НАД ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ И БЪЛГАРИЯ? КОЙ?

214

Пениуайз клоуна

преди 1 година

Четирите чудеса са: 1. Парите останали в бюджета на Украйна, нужни за плащане на "безвъзмездните помощи"... 2. Природните ресурси на Украйна , които могат да се продадат на американски и европейски компании в замяна на оръжие ... 3. Обещанията за преференции на държавите които ще се включат във възстановяването на Украйна и ефтината работна ръка.... 4. И там каквото успее да изпроси Зеленския от разни полубедни страни докато ги обвинява че ако не дадат "нещо" ще бъдат обвинени че са русофили.

213

георги

преди 1 година

Нема ни еддно чудесо ха-ха ха

212

Анонимен

преди 1 година

А кръчмаря ...

211

До Рибентроп

преди 1 година

Шойгу ще ти друсне в устата миризливото кеббче

210

Анонимен

преди 1 година

Е как няма да спечели, сял ЕС и САЩ и мн др стоят зад нея и помагат с пари, оръжие и военни. Така се прави, рашките, е да му мислят те.:))

209

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Извинете ме за допусна грешка в коментара ми по-долу. Като написах, че Русия може дори да не е трета по сила в света, имах предвид че изобщо може да не е в топ 10, а не че е близо до трето място.

208

Анонимен

преди 1 година

Заради счетоводна грешка САЩ са предоставили помощ за Украйна с 3 милиарда вповече -----///------- Не си чел внимателно. Предоставили са помощ за 3 млрд ПО-МАЛКО, което значи, че могат да им дадат още помощ в рамките на същото финансиране.

207

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

От толкова алкохол, крокодил, секс в дупетата и пропаганда руснаците са забравили едно важно нещо. Русия не е нито първата, нито втората сила в света. Спорно е дали е са и трета сила, като им гледаме цирка в Украйна.

206

Сата НАТО

преди 1 година

Атака на Донецк е един от умните ходове.

205

Анонимен

преди 1 година

Хах ,сега четох че тия самоубийци се готвят за атака на град Донецк ?!!?!! Боже божеее божкеее...

204

Българин

преди 1 година

Ако не бяхме в НАТО и ЕС , руснаците щяха да ни прецапат за няколко дена. Нас ни вкараха в тези организации да сме буфер към проливите и евентуален плацдарм за военни действия.

203

Анонимен

преди 1 година

Даже и в момента руснаците са вдигнали стратегическите ТУ 95М и бомбандират Одеса и Харков. Току що излезе в мрежата че "Кракен" бойно украинско формирование е унищожено с много жертви украински войници

202

Седемте чудеса

преди 1 година

Карти Таро. Маг Деси. Баене против уроки. Леене на куршум. Гледане на кристално кълбо. Шестица от Тотото. И Бай Дън президент до 2030г.

201

Анонимен

преди 1 година

Войната ще спечели Русия. Това е ясно на всички. По един или друг начин. Жал ми е за украинците че станаха жертва на машинациите на запада. То като в приказката- с чужда пита помен правиш. Питата е народа на украйна. Помена е войната. Много е удобно да воюваш срещу омразен за теб враг с чужда армия. Лошото е че армията от ден на ден намалява....

200

Муахахахъхъхъ

преди 1 година

Абе Ко стана с онуй чуду лиопарда ва? Не намирам нищо у нета ,освен че в зоопарк Варна са се родили две малки..

199

Космонавт

преди 1 година

До 221 Мислиш ли, че на САЩ и Англия им пука за един милиард? Това са джобните на Байдън за седмицата :)) Заради счетоводна грешка САЩ са предоставили помощ за Украйна с 3 милиарда вповече. От пари се интересуват само тези които не могат да ги изкарват. Заради пандемията САЩ вкараха в икономиката си и за помощи на населението около 6 трилиона долара. Стига с тези преброявания на долари, а? :))

198

Анонимен

преди 1 година

А, за Мордора са важни 14 чудеса за да спечели войната + помощ от Китай и пак не е сигурно.