21

Жалка територия

преди 1 година

Поредната ушева простотия от министерството на смърфовете. Първо ще ги изнервя излишно, няма предавка с която да караш нормално с 30, 30 е скорост за ускорение, не за движение, освен това въздуха ще е още по-мръсен. Да не забравяме, че богопомазаните на знак ограничение 50 си минават със 100, сега ще минават със 100 покрай знак за ограничение с 30!!!

20

Анонимен

преди 1 година

В градовете не трябва да се карат коли !!! Аз от 15 години карам велосипед и нищо не ми се е случило. Колите не вършат работа. Единствено убиват !!!

19

Ооо

преди 1 година

Що не разкарате паркиранире коли от пътя, а се хващате за ограничения? То път не остана от сини, зелени зони, паркирали коли по път, по тротоар. Що не направите тротоарите по 3м минимум както е в хубавите градове, че да има място и да се разминеш и колело да караш? В Англия между някои близки градове има междуградска алея, по която да караш колело, за да не си на пътя между движението хубаво примери има и в много други държави! Позволихте да се набуха сграда до сграда, седа движение имало.

18

Анонимен

преди 1 година

Имам идея - да се направи закон колите да карат градско само на задна скорост, хем няма да бързат, хем ще внимават повече. Всички с газо напреде и арее

17

Как ще контролират

преди 1 година

Трябва на всяка квартална уличка да сложат полицейска камера. Даже Швейцария не може да си го позволи.

16

Анонимен

преди 1 година

Софийската cгaн ше измре от белодробни заболявания

15

вело си педист

преди 1 година

Спящи легнали полицаи през два метра на трийсет сан тиметра височина и шикани. Да видим как ще вдигне сто.

14

карач

преди 1 година

У ааа ама разбира се сега както се вижда във всяка кола се вози по 1 който я кара , сега като насадиш четирима твои хора вътре и като видиш ограничението ги изстрелваш отзад зад бронята да бутат ,за докарат до 30 км/ ч ,чиста работа хем ще си и на стопанска сметка, хитро. И от сега мога да кажа ,че от това е..не дете няма да излезе!

13

Сата НАТО

преди 1 година

Когато Господ иска да накаже някой народ, първо му взима акъла. И българите ще си платят за идиотията... утре некой пловдивски иддийод ще предложи и да се движим с 20 и хората пак ще блеят като Офци.

12

Чукча писател

преди 1 година

Вместо решения, ограничения! Типично. Или ще перефразирам. Като парите за решения ги "няма", ще има ограничения!

11

Анонимен

преди 1 година

Питай те ме как ще се отрази на градския въздух .

10

Анонимен

преди 1 година

Целта на това е ДА ОТКАЖАТ РОБИТЕ ДА КАРАТ КОЛА. Никоя от смъртоносните катастрофи в последно време не е от хора, спазвали ограничения на скоростта. Какво като е 50-60 километра, когато някой със 100-120 лети по улицата? Тояа същия дали ще спазва по-ниско ограничение? Или пак ще са наказани нормалните хора, а престъпниците - ще си карат както винаги?

9

Генади

преди 1 година

Ами пешеходците? Налузил един скъсан анцунг и ми се прави на гъзар . Ще ми се носи с превишена скорост. Тренирал бил. Сулю.

8

Анонимен

преди 1 година

Деца в България нямам, внуците ми говорят български като втори език, аз съм възрастен вече... Правете каквото знаете, ако искате я затрийте напълно тая прокълната територия.

7

Диди

преди 1 година

Типично по комунистически. Повече от 30 години след официалното отричане на комунизма.Катастрофи правят шофьори които не спазват разумна скорост. Последния инцидент беше 160 км/ч. Ограничение от 30 км/ч наказва изправните шофьори затова че някой е карал безрасъдно.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако това беше въведено по рано, Милен Цветков щеше ли да е още жив...

5

До 3

преди 1 година

Я си вей знамето на дъгата и не се прави на отворен! Хитър бил той, папуркото...

4

екологист

преди 1 година

Съгласен съм . Но да се забрани собствениците на рикши да навлизат в централните части . Защото смърафяът на пот , пръдят и цапат атмосферата. И тия дьонбелини дето си возят телесната маса вътре изпускат зловредни зловонни емисии .

3

Анонимен

преди 1 година

Хитрите програмисти не караме в града. Живеем в планината до него на чист въздух. Децата ни ги карат шофьори *** градина и училище. Разбира се, ограничения няма да спазваме, не сме ние тия, които правим катастрофите. Бързото каране просто е платено, не е забранено. Важи за хора с акъл хитри програмисти с нови автомобили, не за бачкери с Е60ки и Ф10ки убийци на пътя, разбира се.

2

Анонимен

преди 1 година

ше стават по малко тежки катастрофи :)