56

Анонимен

преди 1 година

До Таня 44. Ключова дума - "май".

55

Sandi

преди 1 година

Ммм *** и трескави брътвежи от укроагитката. Складовете с боеприпаси изчезват един след друг, контраофанзива нама да има, а спонсорите са изнервени и пред фалит. И най-якото е, че *** с лопати, допотопни танкове и чипове от тостери смляха натовските фантазьори.

54

Анонимен

преди 1 година

Това за оставените открити флангове беше преди седмица и половина. Сега отново руснаците контролират фланговете и отбиха настъпилите украинци обратно. В момента остават 2 - 3 многоетажни сгради, на самия край на Бахмут, в които се опитват да воюват последните укро-фашисти в града. По последни данни само 1% от града все още се контролира от украинците и до ден - два се очаква градът окончателно да бъде прочистен от тях. Донецката републига готви керван от машини за възстановяването на града.

53

Пригожин

преди 1 година

След Бахмут отиваме на Червеният площад .

52

Някой

преди 1 година

А най-новата информация според украинците е, че Вагнер са влезли като плъх в капан в Бахмут! И май и руснаците са ги прежалили за пушечно месо! Наивно е да се смята, че като се върнат от фронта, престъпниците ще заживеят нормален социален живот! Особено след бутилка водка!

51

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Шефа на Генералния щаб Герасимов не *** човек. На него му е пределно ясно, че ще трябва да се изтеглят обратно към Попасна и не вижда никакъв смисъл да инвестира снаряди и бойна техника във Вагнер само защотото Пригожин е обещал на някого да превземе Бахмут. Украинската армия са наоколо по височините а самия град е в ниското като амфитеатър. Всеки метър се орострелва от ВСУ само някой да си надигне главата. Това е някаква лудост от военна гледна точка.

50

Анонимен

преди 1 година

Тука разни откачалници подържат Укристан.А Укристан прави всичко възможно да предизвика ядрена война между Запада и Русия.Начело на Укристан са пълни зомбирани същества начело със Зеленото джудже и компания.

49

Анонимен

преди 1 година

На това плямпало всеки ден ли ще му давате трибуна?

48

Анонимен

преди 1 година

Бягат като таракани

47

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Пригожин,пий си спирта за горене и си гледай разбойниците как ги избиват славните украинци (много добра присъда ,получават).Вагнер са бандити и трябва да бъдат преследвани и бити.

46

Анонимен

преди 1 година

Това е смешното ,че Бахмут вече няма стойност. Имаше ако беше паднал веднага и да тръгнат навътре . Вече нищо не правят... потъват всеки ден . С какво ще влязат до Киев трябват танкове и самолети да ги покриват през ширните поляни ? Джавелините това чакат ... самолетите немогаг да доближават Киев ,защото Patriot сваля надалеч. Нямат ходове...

45

Анонимен

преди 1 година

В момента Вагнер бомбят последното каре с блокове "домино"

44

Куку

преди 1 година

Пригожин нали щеше да напуска позициите. А сетих се, той пък какъв е, просто една от всички латерни. Между другото след Бахмут руснаците нямат голям избор. Или Киев, или Одеса. Или 10 год война. А това означава настъпление.

43

Анонимен

преди 1 година

След тази война всичката пропаганда за великите им оръжия рухна. На лъжата краката са къси ... в буквалния смисъл :))

42

анонимен келеш

преди 1 година

Бахмут Русия ***:):):)Голям майтап как Путин се мъчи с едно градче колко Карнобат и руснаците там дадоха 50К трупа:):):)

41

Таня

преди 1 година

Май май путинчо ще яде шамарчета.

40

Анонимен

преди 1 година

Украинците вече разпродават онлайн останките от Patriot.Пара от всичко се прави има ги снимани хахха

39

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам, Евгений Пригожин дава интервюта на "Ройтерс" ли?

38

Анонимен

преди 1 година

Въздушна тревога е обявена над цяла Украйна .

37

Анонимен

преди 1 година

На тоя Пригожин не може много да му се вярва.Всеки ден пуска нови партенки.