49

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли омръзна тази дъвка за ГЕРБ и Бойко Първо, така и не доказахте нито една кражба. Вече близо три години Борисов не е на власт, коя кражба разкриха и доказаха? Второ, Борисов е доктор на науките, бил е гл. секретар на МВР, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер. А ти, оххлюв космат парапетен, ти какво повече си постигнала в жалкия си живот?

48

Някой

преди 1 година

Нагла , безцеремонна, изтъкана от злоба кариеристка! Смята, че цялата държава се върти около един парапет ! Все Борисов им е в устата, и с тая мантра се надяват пак да докопат властта! А какво ще става след това, всички го усетихме по джобовете си!

47

Анонимен

преди 1 година

Не съм от тях как Сийке... Толкова ли няма интелигентни и кадърни хора в нашата България, че отгоре все изплуват тези ... Явно свестните и можещите никой не ги допуска, защото ще объркат схемите на бандитите. Тотално изриване трябва, тотално

46

вижда се

преди 1 година

В главите на плиткоумните има много големи парапети , които им пречат да мислят !!

45

мизерника

преди 1 година

Ами извикай го навън ,и му шибни два шамара ,защото заслужава !!

44

?!?

преди 1 година

Тая дето само салама е яла се дърви на Борисов, че ни лук ял ни мирисъл. Хиено златна!

43

Анонимен

преди 1 година

Лена всичко знае. Щом тя го казва значи е така. Лена, ти също беше локомотива на ПП. Винаги първа.

42

Анонимен

преди 1 година

Това че лойко най-успешно влияе на лелки си е факт. Един мъж с лидерски качества не остана в герб, лойко много ревнува. Най комфортно му е да е заобиколен от лелки да се суетят около него, напомня му на едно време баба като го е отглеждала.

41

Анонимен

преди 1 година

ПП създават хаос в държавата. Така иска спонсорът им Божков

40

Естет

преди 1 година

Лека сянка под носа ли виждам?! тц, тц, тц, Ленче, остави ги тия машинки, най-добре е с бръснач

39

Анонимен

преди 1 година

Много ясно,че е така.На Боко все другите са му виновни,а той света вода ненапита.12 години се оправдаваше със Станишев,после с Радев,а последните две му вадят очите ПП.Смелчагата".

38

Анонимен

преди 1 година

Като гледам Десито Атанасова, Сачева, Цачева и пр., Гешев надали ще успее да го вдигне!

37

Анонимен

преди 1 година

Лена що не си гледа парапета

36

Сашо

преди 1 година

Моника,Моника....Когато човек е единственно способен на това да бъде "Моника на Бил Клинтън" и не е направила абсолютно нищо реално за България...само приказва празни приказки, който не носят нищо на народа.Единственно ти лъскат реномето пред посолството.Хората с това ще те запомнят - не си променила държавата и живота им, а че си лягала по парапети и си поредната на повикване - и в прекия и преносния смисъл - колко тъжно

35

Това

преди 1 година

същество откъде има такова високо самочувствие. Всъщност се показа като доста посредствен юрист.

34

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да цитирате мърлите от ФБ тук. Особено тези под мотото "Иде ми, дойде ми" като тая. Жена и политика е като шимпанзе да кара кола. Може и да се получи за момент, но катастрофата е неизбежна. Да се занимава с това, което най и се отдава, а именно да се пощи. Яко и е скучно сама - да пощи други. А дано роди по-скоро и да ни освободи от присъствието си.

33

Анонимен

преди 1 година

Няма ли кой да я грймни тази с появяването си ми се гади

32

Лена извърши типично

преди 1 година

женският акт, да накълве всички други жени наоколо. Психолозите тук ще кажат синдрома на кралицата или проблеми със самочувствието.

31

баце

преди 1 година

Умните и красивите си изиграха козовете. Габриелката, Сарафчето, вонята в медиите, невалидния в бг и ес закон Магнитски, протести , натиск от САЩ .... и какво, пак не могат да яхнат държавицата. Де сте тръгнали бре слуги на глобалисти и ***.

30

Анонимен

преди 1 година

Моделът на държавата ви е сбъркан. Трябва пряка демокрация и децентрализация на властта, като в Швейцария, а не да ви управлява Кукубенд парламент. Махнете това феодално царство Чалгария, където сте го сътворили, с тези Бостански Благородници и придворния им шут Слави.