14

Зевс

преди 1 година

Причините може да са много: некачествен елемент в батерията, дефектирала или липсваща защитна платка в самата батерия, дефектирало зарядно и куп други. Конкретно китайските зарядни, които обикновено са в комплект с превозното средство, са най-ниското възможно качество и силно препоръчвам да се сменят.

13

Анонимен

преди 1 година

Значи литиевите батерии могат да се самовъзпламенят при повреда на диелектрика. Но да гръмне като бомба, която да избие дограмите, особено при размер на батерията какъвто е при тротинетката, е физически невъзможно!

12

Анонимен

преди 1 година

Електрокарите не са с такъв тип батерии

11

Анонимен

преди 1 година

Някой да е чувал електрокар да гърми?

10

Анонимен

преди 1 година

Още преди близо десет години работех с един човек, който имаше техника с големи литиеви батерии, помня от него че не се изхвърлят в контейнерите, понеже има опасност да се взривят.

9

Анонимен

преди 1 година

До 1 - Като се замести литиево-йонната набивка от батерията с нитроглицерин и азотен нитрат - избива и тухли и стени

8

Анонимен

преди 1 година

Каква е разликата между електрокар и тротинетка?

7

Анонимен

преди 1 година

И аз съм на това мнение, че щетите не може да са от батерия на тротинетка. Има не малко клипове на самозапалили се и гръмнали батерии на електрически автомобили и дори автобуси, където се вижда колко гърмят. Ако батерията на една тротинетка може да причини това, то на автобус би трябвало да е като малка атомна бомба... Тук има нещо друго за да има толкова поражения със сигурност!

6

Анонимен

преди 1 година

Бъди отговорен гражданин и продай дефектна тротинетка на Емили Тротинетката!

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Да Милчевото, има си причина. Тези превозни средства не са по - безопасни от тези с гориво, а за замърсяването на околната среда, което нанасят техните батерии, не ми се коментира.

4

Анонимен

преди 1 година

Може да се запали от презареждане, от деформиране и от навлажняване.

3

Анонимен

преди 1 година

"Той посъветва собствениците на електрически тротинетки да ги зареждат при възможност в гараж или на тераса." ---- Това казва всичко за вероятността от инциденти и причините за тях....

2

Някойчо

преди 1 година

Да проверят дали няма от онова взривно в-во, нехарактерно за страната ни, за което Демерджийката разправяше тия дни. Може и да има връзка с "онзи" взрив... ;)

1

Анонимен

преди 1 година

Да ,разбрахме от продавача ,че китайските бykлyцu ,са най-хубавите такива и музиканта е виновен,че не е чел инструкцията. Болшинството такива превозни средства,се внасят не като готов продукт,а насипно като резервни части в контейнери, заради схеми по митниците,и се сглобяват тук. Нормално е да дефектират.