87

Със сигурност

преди 1 година

тоя се чуди как да се оправдава, защото е ясно че времето му изтече, а руша тотално губи войната! кой ли ще го защити - марш в небитието, ти и кликата на льотчика!

86

Анонимен

преди 1 година

Португалия ни предложи Ф-16 след модернизация - Боко Мафията - Ааааа, не! Русия предложи да финансира банково строежа на държавна АЕЦ Белене. Боко Мафията - Ааааа, не! Румъния изкупи самолетите Ф-16, танкове Ейбрамс, поръча Ф-35.

85

Анонимен

преди 1 година

Америка и американските корпорации създадоха и спонсорират нацизма в украйна, както създадоха и спонсорираха нацизма в германия през миналия век. Всичко е с цел същите корпорации да се докопат до ресурсите на огромната и богата Русия и до руското население като евтина работна ръка. Русия ни освободи от злото. Ако небеше Русия, сега целия свят щеше да се германия.

84

Анонимен

преди 1 година

Тя няма да ни предостави нищо освен чертежи хаха

83

Анонимен

преди 1 година

До "Кинжала не прощава" Самогонът не прощава. Дори на най-добрите си приятели като теб. Плитко уМНо човеченце, рушистите преди няколко дни арестуваха разработчиците на изтъпеното ножче (соу колд кинжал). Ти как мислиш (то е ясно, че ти е трудно, но все пак) - защо (почему)????

82

Анонимен

преди 1 година

E , те знаят че тачиме Миговете...

81

Анонимен

преди 1 година

Да си купим грипенчита, че да има на какво да фърчим в облаците на мечтите на евроатлантиците натовци.

80

Анонимен

преди 1 година

Помните ли миналата година как ни се подиграха в лицето кравварите?!?! Казаха ми сега в предвид войната няма да ви дадем ф-16, щото в България имало много руски шпиони и щели да откраднат технологиите хахахаха. Руснаците си имат пето поколение изтребители - Сухой-57, и баш им дреме за ф16 дето е проектиран 70те години на миналия век. На практика ни казаха Самолети Няма и Пари няма, а няма и да видите - това е положението.Точка!!!!

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Без РФ...." без теб и такива руски жопо Бли ЗЦИ като теб, досега да сме 100 години напред. Айде бегай при чукчите!

78

До 97

преди 1 година

Не е точно така, зависи от оборудването на самолета, нашите са по скоро изтребители, защото ще са със свободно падащи бомби, няма да има умни с насочване, повечето победи на ф16 са с покритието на ауакс, като цяло добър но претециозем самолет

77

Анонимен

преди 1 година

Айдее и тук изгоряха няколко милиарда - ама няма значение всичко е в общия кюп Ама народа е твърд, ще работи за заплата 500 евро и пенсия 220 евро и ще ги изплати за има няма 100 години, догде да видиш и ще изминат, носега все още изплащаме съсипаните чисто нови неупотребени реактори за АЕЦ Белене, руснаците май ни трснаха и там с 1-2 милиарда

76

грегорий 4ти

преди 1 година

България я подготвят да напада Крим ,най-късно 2027ма , за недоразбралите

75

Анонимен

преди 1 година

Кинжала гътна една цяла установка за над 1 милиард, а другите две са повредени. А една ракета струва най-много 20 милиона.

74

Анонимен

преди 1 година

Без РФ , България на кирилица изчезва до 15 години, за запада сме трън в очите с тези природни дадености

73

До 94

преди 1 година

Не бе, те всички спецове тук хвалят ф16 (не че е лош), разбират повече от военните ни, а Грипен е по евтиния и непретенциозения, точно за нас

72

Голям резил

преди 1 година

Голям резил с Патриот, жалка работа, не можаха дори сами да се защитят от руските ракети. Вече никой няма да купи този 6оклyк, а струва милиари. Само на жалките българи могат САЩ да пробутат няколко системи Патриот за 10-20 милиарда и България да си даде С 300 на Украйна.

71

Кинжала не прощава

преди 1 година

Сумарно вчера Кинжала гътна 450$ плюс150$ това е равносметката от удара. Зеления днес наговори куп глупости как всички ракети били свалени пък Пейтриъта унищожен. Докога продажници ще управляват Европа и докога ще бъдем роби на сащ?

70

Анонимен

преди 1 година

2016та помните ли как плюеххте по Рундьо, че искаше Грипен?!? Хак да ви е. Щяха да са два пъти по-евтини, в пъти по нови,шведите обещаха първите бройки да са готови за ДВЕ години и най-важното НЕ искаха предплата.Някой вярва ли изобщо, че ще получим Ф16??!? 7години минаха-СЕДЕМ!! Стига ве по един болт и гайка на ден да бяха завили досега требваше поне 2 самолета да са готови.Така и турците не са ни ограбвали!!! За златото да не говорим!!

69

$$$€€€ провалил се

преди 1 година

А парите които дадоха за самолетите къде и какво стана??? Неустойката за не изпълнената поръчка може би ще потъне в някоя банкова сметка?? 2 милиарда долара на вятъра,или и те са в банковата сметка на измамници.Глупави те да вярват че всичко се прави за тях??? Видяхме и нашата армия на парада ( нищо общо с това което имахме и се гордеехме) четохме в какво състояние се намира и за отлежалата техника.СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

68

До Анонимен 87

преди 1 година

Дали е кон за кокошка или танто за кукуригу, не знам. F-16 да не се окажат толкова модерни и боеспособни колкото "Патриотите".